Δεν έρχεσαι εσύ εδώ και να έρθω εγώ εκεί;Σήμερα μπαινοντας στο πυκνό για να φτάσω εδω που ειμαι τώρα για φάσσες,σήκωσα 4 μπεκατσούλες.
Η φετινή χρονιά εχει πολύ μπεκάτσα και στς ημερομηνίες που εβαζε πουλιά απο παλιά.Τοτε που πρωτη βδομάδα του Νοέμβρη,γίνοταν χαμός.
Κάθε χρόνο λυπάμαι και περισσότερο που δεν εχω ενα σκυλάκι.
Chris μάλλον κυνηγάμε στο ίδιο μμέρος πολύ ομίχλη σήμερα τουλάχιστον μμέχρι τις11.00 .Ένας ντόπιος εκεί μου είπε ότι στην ρούσσα έχει μπεκατσες ξέρεις που είναι?Είπαμε να πάμε ψηλά σήμερα αλλά από τους πρόποδες είχε ομίχλη. Ανεβήκαμε περίπου στα 900 μέτρα αλλά η κατάσταση γινόταν χειρότερη. Περιμέναμε λίγο μήπως αραιώσει η ομίχλη αλλά μάταια. Με το ζόρι βλέπαμε τον δρόμο. Οπότε επιστρέψαμε και κάναμε έναν περίπατο στον κάμπο...
upload pics
Σταύρε δεν το ξέρω το μέρος . Σήμερα πήγαμε κάθετα προς Βουλγαρία κοντά όπως πάει ο καινούριος δρόμος. Εσύ που ήσουν;Chris μάλλον κυνηγάμε στο ίδιο μμέρος πολύ ομίχλη σήμερα τουλάχιστον μμέχρι τις11.00 .Ένας ντόπιος εκεί μου είπε ότι στην ρούσσα έχει μπεκατσες ξέρεις που είναι?
Αφού δεν εχω σκύλο ,το επόμενο βήμα ειναι να μάθω να φερμάρω.Απο ξεφώλιασμα καλό είμαι.
Λαμπροοοοοο
Σωτήρηηηηηη
Ακόμη τιποτα ;
Σημερινή και παταλίγο να ζευγαρώσουν.
image hosting 5mb
Τώρα όμως ξαι μέχρι εσειε να τις βρείτε εγώ έχω μια δουλίτσα .Να τις μαδήσω......
image hosting 10mb limit
Δεν έρχεσαι εσύ εδώ και να έρθω εγώ εκεί;![]()
Στα Τζουμέρκα πατριωτ.Ρε dim πατριώτη, που τανε αυτά τα πλια? Γύρισα τον τόπο αυτό το ΣΚ, έλατα, καστανιές, πουρνάρια, ρίκια, βελανιδιές. Τίποτα. Και μόλις γυρνάω ακούω τους γουρουνάδες τους φίλους που κόβουν ντόρο να λένε ότι σήκωσαν από μια , από τρεις... Θα τρελαθώ με την γκαντεμιά μου. Άντε πάλι το άλλο σκ τώρα...
Στο δρόμο για σιλο από εκεί που έρχεται ο δρόμος από σαπες αλλά τέτοια Ομίχλη δεν έχω ξαναδειΣταύρε δεν το ξέρω το μέρος . Σήμερα πήγαμε κάθετα προς Βουλγαρία κοντά όπως πάει ο καινούριος δρόμος. Εσύ που ήσουν;
Απο Μικρό Δέρειο προς Γονικό κοντά στα ελληνοβουλγαρικάChris μάλλον κυνηγάμε στο ίδιο μμέρος πολύ ομίχλη σήμερα τουλάχιστον μμέχρι τις11.00 .Ένας ντόπιος εκεί μου είπε ότι στην ρούσσα έχει μπεκατσες ξέρεις που είναι?
Ε, εγώ τα βλέπω τα Τζουμέρκα από μακριά.. Καμιά 60αρια χιλιόμετρα πριν το Αθαμάνιο είμαι εγώ.. Με βλέπω για εκεί την άλλη εβδομάδα.Στα Τζουμέρκα πατριωτ.
Θυμησέ μου που εισαι .Αυτες τις μέρες γίνετσι χαμός .Μπήκανε πολλά πουλιά.Ερχονται καο βροχές απο αύριο οποτε θα κρατήσει πουλιά.
Αγού δκέφτπμαι να παω κσνα δυοο ώρες πεζοπορία στο βουνό για ανακάτεμα .Κάτο θα σηκώσω πάλι .
Εδώ ολοι το ριξανε στο γουρούνι.Εψουν τα σκυλιά και καθονται κι αυτοί παγανίζουν απο το ξημέρωμα μέχρι το νύχτωμα.
Α ρε γαμώτο....
Δεν πας για φάσσες μήπως εκει εισαι εσυ τυχερός ;Δεν μας ηθελε σημερα και στρεφομαι προς τζοκερ μηπως.εκει ειμαι.τυχερος!!!
Μια σηκωσα δυο φορες χωρις.δυνατοτητα για τουφεκια.
Πολυ φύλλο και πολυ πυκνο ο τοπος.που δεν πλησιαζες ευκολα.
Μπραβο σε οσους βγηκαν και σε οσους πηραν πουλια.
Μπεκατσοκυνηγος και περιπατητες του βουνο με λιγη τυχη παραπανω(φαρδους)![]()
Απο Μικρό Δέρειο προς Γονικό κοντά στα ελληνοβουλγαρικά
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207458812975850&id=1453838713
Ναι το είδα στο χάρτη πολύ μακριά εκεί κοντά στο χωριό χλόη κάποιοι ντόποι μιλάνε για ντόπιες μπεκατσεςΑπο Μικρό Δέρειο προς Γονικό κοντά στα ελληνοβουλγαρικά
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207458812975850&id=1453838713
Φιλαράκι αμα ειναι να βγάλεις τοσο όμορφες φώτο παρε ενα πλαγιο και ασε το πλαστικό για αλλες φασεις.Όσο μας τρελλένεις τόσο θα σε ρωτάω...
Δεν έρχεσαι εσύ εδώ και να έρθω εγώ εκεί;![]()