Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΧΘΕΣΙΝΟ 3ωρο με πολυ αερα , αρχικα για μπεκατσα στα φτερωτα δεν βρηκα ουτε μυρωδια , μονο ενας λαγος εφυγε απο το μπιπερ της σκυλας του εριξα στα 25 μετρα 3 τουφεκιες αλλα μονο αερα του καναν τον πηρε μετα η σκυλα στο κατοπι τον πηγε μκαμια 500 μετρα μεχρι που περασε ο λαγος στο το πισω βουνο, μετα ανεβηκαμε στη κορυφογραμμη για καμια περδικα και εκει επισης τιποτα:oops:πιστευω με το καιρο αυτης της βδομαδας να μπουνε πουλια γενικα

Νεο μελος στην παρεα!!καλως σας βρηκα!κυνηγι μπεκατσας ειχε το Σάββατο για μενα και μαλιστα το πρωτο.περιοχη αρκαδια σε ελατο.υπηρχαν 2-3 πουλια στον κυνηγοτοπο νευρικα και δεχονταν μονο το σκυλο και για λιγο.ευτηχως μετα απο 4-5 σηκωματα καταφερα και πηρα ενα πουλι..cool.

Ξεκίνησα σήμερα από τα ψηλά με πολλές προσδοκίες λόγω φεγγαραδας, στο ανέβασμα το πρωί με ζωσαν τα φίδια μιας και δεν σήκωσα ούτε ένα πουλί από το δρόμο γιατί σχεδόν πάντα όταν έχει μπασιμο σηκώνω πουλιά από τις άκρες. Όντως δεν βρήκα τίποτε σε 2,5 ώρες ψάξιμο. Κατέβηκα στα χαμηλά και βρήκα δύο πουλιά τα οποία είναι πιασμένα καιρό. Ή πρώτη είναι φάντασμα μιας και κάνει φτερό συνεχεια, ή δεύτερη όμως δέχτηκε τη σκυλίτσα, για 4-5 λεπτά προσπαθούσα να φέρω κοντά τον Κούμαν, τελικά ήρθε κοντά αλλά έκανε γύρω γύρω από το πυκνο δίχως να μπαίνει μέσα. Με τα πολλά πήγα κοντά στη σκύλα και τη φερμα και ενώ ήμουν απέναντι από τη φερμα άλλαξα και πήγα στο πλάι της, ή μπεκάτσα σηκωθηκε στα 2 μέτρα μπροστά μου, τώρα πως έφυγε μέσα από τη τεράστια μυρτιά μόνο αυτή το ξέρει, δεν προλαβα ούτε κιχ να βγάλω μιας και σηκώθηκε σαν σφαίρα. Αν ειχα μείνει στη αρχική θέση μου απεναντι ίσως θα ήταν καλύτερα. Την ξαναεψαξα μετά για καμιά ώρα αλλά δεν τη βρήκα. Μόλις σηκωθηκε έβαλα τον Κούμαν στο σημείο, πέρναγε και ξανά πέρναγε πάνω από τη μυρωδιά αλλά δεν κατάλαβε τίποτα. Σήμερα βεβαιώθηκα ότι δεν ξέρει τη μυρωδιά, πρέπει να κουτουλησει ή να στομιασει κάνα πουλί για να γνωρίσει τη μυρωδιά της. Τώρα περιμένουμε τον καιρό να αλλάξει για να μπουν φρέσκα πουλιά.

Νεο μελος στην παρεα!!καλως σας βρηκα!κυνηγι μπεκατσας ειχε το Σάββατο για μενα και μαλιστα το πρωτο.περιοχη αρκαδια σε ελατο.υπηρχαν 2-3 πουλια στον κυνηγοτοπο νευρικα και δεχονταν μονο το σκυλο και για λιγο.ευτηχως μετα απο 4-5 σηκωματα καταφερα και πηρα ενα πουλι..cool.
Μπράβο Πέτρο, καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Το μαλλιαρο περα απο την πλακα εχει χαρη στην φερμα..πως μπλοκαρει την μπεκατσα..τα τσαλιμια του στην ποντα και το προσεκτικο αλλα γρηγορο ψαξιμο του τοπου..δεν συγκρινεται τουλαχιστον για μενα με το ποιντερ που θα το ελεγα αεριοθουμενο..μονο τρεξιμο και παλι τρεξιμο και ατσαλο
Εγω πάλι διαφωνώ αλλα γουστα ειναι αυτά ρε παίδες.
Εμενα εκεινο το οριζοντιομα κ τεντομα του λαιμού που κανει το ποιντερ οταν μπει στην σνσθυμιαση κ το ' κοψιμο' αρχίζοντας το γατοπατημα μέχρι να μαρμαρωσει.....με κανει να τρελαίνομαι.
Σε αντίθεση με τα μακρομαλλα που λογο γουστου καθαρά δεν με συναρπάζει η φερμα τους.
Μου αρεσει πολυ...απλα δεν.με εξιταρει :)

γιασας παιδες και απο μενα,μετα απο αποχη κυνιγιου σχεδων 15 μερες λογο μαζεμα ελιες και βραζιμο τσυπουρου εκανα μια πρωινη εξωδος σε δυο διαφωρετικα μερη,,το αποτελεσμα μηδεν ουτε μυρουδιααααα, απο εδω και περα ωμος η μερες ειναι αρκαιτα πονηρες και θελη καθημερινες εξωδουςςς και ετσι θα κανω.my man..sarcastic. παντως τα χωματα δεν ειναι ακωμη ετοιμα για να κρατησουνε πουλια μιας και δεν εχη βρεξη ετσι ωπος θα επρεπε ειδωμεν λοιπων απο εδω και περα.pray to God. free photo hosting image hosting how to capture screen image hosting 12mb

Εγω πάλι διαφωνώ αλλα γουστα ειναι αυτά ρε παίδες.
Εμενα εκεινο το οριζοντιομα κ τεντομα του λαιμού που κανει το ποιντερ οταν μπει στην σνσθυμιαση κ το ' κοψιμο' αρχίζοντας το γατοπατημα μέχρι να μαρμαρωσει.....με κανει να τρελαίνομαι.
Σε αντίθεση με τα μακρομαλλα που λογο γουστου καθαρά δεν με συναρπάζει η φερμα τους.
Μου αρεσει πολυ...απλα δεν.με εξιταρει :)
ΕΤΣΙ ακριβως φιλε οπως τα λες, κοντοτριχο και τα μυαλα στο μπλεντερ .shoot.

Εγω μιλαω με εργα οχι με κουβεντες φιλαρακι..... εσυ βλεπε να μαθενεις....
εσης παλη μαζι δεν κανεται και χορια δεν μπωρειτεεεεε.yelling..yelling. φιλε λαμπρο στης φωτο βαζε το σκυλακισου και οχι την μουρησουυυυ δεν λεη για μπεκατσαςςς.yelling..sarcastic. φιλικα εεεεςς

Σημερινο κυνηγι με την σιμπα καναμε καλο παιχνιδι και κερδησαμε τον αγωνα....
img hosting
image hosting no sign up
ΥΓ... εγω με τα σεττερ βαραω μπεκατσες....
Δώσε φίλε φάρμακο γιατί έχουμε πάθει στέρηση εδω. Πλάκα πλάκα να σου στείλω το Κούμαν μπας και ξεστραβωθει; .sarcastic.

Μπράβο παληκάρια για τις επιτυχίες σας, ωραίες εικόνες! Ρε Λάμπρο δεν γίνεται να κάνεις τέτοια κυνήγια όμως κάθε φορά. Κάποιες φορές θα πεταχτείς για ένα διωράκι μόνο. Τα κέρδη βέβαια είναι αναλογικά πάντα!

Σημερινο κυνηγι με την σιμπα καναμε καλο παιχνιδι και κερδησαμε τον αγωνα....
img hosting
image hosting no sign up
ΥΓ... εγω με τα σεττερ βαραω μπεκατσες....
Υ.σ
Εμεις με τα ποιντερ δεν χρειάζεται να βαρεσουμε.
Ειναι τοσο απελπισμενο το θηραμα στην φερμα που αυτοκτονεί μονο του ;) .yel..sarcastic.
Μπραβο Λάμπρο.
Μπραβω σιμπα.
Σιμπα. ....να το σιμπα-θας το αφεντικο σου πολυ καλό παιδί είναι απλά τρελαρας με την μακρομυτα .yelling.

Πέτρο Καλώς Ήρθες! Αν θέλεις να μας πεις δυο λόγια για σένα, πέρνα από εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-194#post-143577

Status
Not open for further replies.
Back