Το ονειρο μας ειναι ΧριστόΣε λιγα χρονια ο πιτσιρικας θα σας βαλει τα γυαλια!
Μπραβο σε ολους σας!![]()

Το ονειρο μας ειναι ΧριστόΣε λιγα χρονια ο πιτσιρικας θα σας βαλει τα γυαλια!
Μπραβο σε ολους σας!![]()
Δίκιο Χρυσανθε, αν και ειναι πάντα κοντά μου, θα του φτιαξω ενα πορτοκάλι γιλεκακι. Εννοείται δεν σε παρεξηγώ φίλε.Μπραβο Γιαννη μου κ σε χαιρομαι για τον λεβεντακο σου ανεξαρτήτως καρπωσης
Όμως φιλαρακι μην με παρεξηγησεις στο βουνο μαζι μας μπορουμε να βρουμε παααρα πόλους ηλιθιους.
Γιαυτι ντυνε τον μικρο με πορτοκάλι απ τα πόδια εωας τα νύχια.
![]()
Να τουσ χερεσε γιαννη με υγεια να περπατατε τα βουνα ο μικροσ θα τα θυμάται για παντα αυτα τα εκπαιδευτικά .shake.Στα ψηλά σήμερα και στο δύσκολο βουνό που σήμερα αποδείχτηκε πως αν δε θελει δεν σου δίνει ούτε φτερο, βέβαια σε αυτό έβαλαν το χερακι τους και οι βασίλισσες.Με τον φίλο Κωστα, τα δύο έμπειρα και τα κουτάβια μας από κοντά. Τα μπιμπερ σήμερα πήρανε φωτιά, κάναμε 11-12 σηκωματα σε 6-7:πουλιά, μόνο μία είδαμε ( και αυτή πέρασε χαμηλά ανάμεσα μας με αποτέλεσμα να μην τουφεκισουμε με το φόβο ατυχήματος) όλες οι άλλες ήταν βαθιά στις πυκνές πλαγιές με αποτέλεσμα είτα μόνο να τις ακούμε ή να τις βλέπουμε μακριά μας. Πάνω από 5 ώρες τα σκυλιά είχαν αλωνισαν το βουνό απο άκρη σε άκρη, από κοντά και τα κουτάβια μας που προσπάθησαν και αυτά. Ειμασταν μόνοι μας στο βουνό μιας και το αποφεύγουν λόγω δυσκολιας. Δεκτικά τα πουλιά σήμερα παρόλο το νοτιά και τη ζεστη, ίσως γιατί ηταν βαθιά στα πυκνά και ένιωθαν ασφαλεια. Από κοντά και ο πιτσιρίκος μου που περπάτησε μαζί μας όλη αυτή την ωρα.
Αύριο θα πάω σε πιο εύκολο μέρος γιατί και τα σκυλάκια θα είναι κουρασμένα.
![]()
Αύριο θα πάω σε πιο εύκολο μέρος γιατί και τα σκυλάκια θα είναι κουρασμένα.
σε καταλαβαινω μιλτοοοο εγω να δης εσκασα απο το πρωι με της ρουφιανεςςςςΑλλη μια γκαντεμομερα και σημερα..παρολο που ο καιρος ηταν ιδανικος με μουνταμαρα και ελαφρια ομιχλη βρηκαμε 7 πουλια που παρολο που η σεττερινα τα φερμαριζε κανονικα εκεινες μας την εκαναν με χαμηλοπεταγμα και αφαντες..δοκιμασα σε ενα πυκνο που μου δινει παντα πουλια..προχωρωντας φερναρει το σκυλι περνουμε θεση με τον φιλο που πηγα και μετα απο 3 λεπτα πεταγεται πανω απο τα πουρναρια η κυρια..της κανω μια τουφεκια ακουγεται το παφ διπλωνει φτερα φευγουν πουπουλα παντου και βουταει στο πυκνο..ναι ρε π..στη μου λεω την πηρα..ψαχνει η σκυλιτσα μεσα μπαινουμε και εμεις κουφολογκος ολο και κατω καθαρο ψαχνουμε απο τις 11.30 εως τις 12.20 αλλα μπεκατσα πουθενα..αν με πιασετε απο την μυτη ειμαι να κανω μπαμ την τυχη μοαταλαβαινωωω
Ασε Σακη χαμος..να βρισκω πουλια αλλα φαντασματα..να μην καθεται κανενα.μκαι ενα που εκατσε να παθω τετοια πατατα λεω αν ειναι δυνατον με αυτα που γινοντε..πιο στρωτο πουλι δεν εχω ξαναπετυχει ποτε μου..μαλλον την αιτια την βρηκα παντως και οταν ξαναπαω θα τις πελεκισω τις ρουφιανες με εχουν σκασει ενα μηνα τωρα να σηκωνω πουλια και να περνω το πουλι μου στο χερισε καταλαβαινω μιλτοοοο εγω να δης εσκασα απο το πρωι με της ρουφιανεςςςς![]()
Έχεις δίκιο Μιλτο και εμενα ή χειρότερη μου να πάει χαμένη η βασίλισσα για τα ποντίκια, χίλιες φορές να είχε φύγει. Όσο και το πουλί που χάθηκε, το πιο πιθανό να σκάλωσε, εφόσον το πέτυχες δεν υπάρχει αλλλη λογική εξήγηση.Αλλη μια γκαντεμομερα και σημερα..παρολο που ο καιρος ηταν ιδανικος με μουνταμαρα και ελαφρια ομιχλη βρηκαμε 7 πουλια που παρολο που η σεττερινα τα φερμαριζε κανονικα εκεινες μας την εκαναν με χαμηλοπεταγμα και αφαντες..δοκιμασα σε ενα πυκνο που μου δινει παντα πουλια..προχωρωντας φερναρει το σκυλι περνουμε θεση με τον φιλο που πηγα και μετα απο 3 λεπτα πεταγεται πανω απο τα πουρναρια η κυρια..της κανω μια τουφεκια ακουγεται το παφ διπλωνει φτερα φευγουν πουπουλα παντου και βουταει στο πυκνο..ναι ρε π..στη μου λεω την πηρα..ψαχνει η σκυλιτσα μεσα μπαινουμε και εμεις κουφολογκος ολο και κατω καθαρο ψαχνουμε απο τις 11.30 εως τις 12.20 αλλα μπεκατσα πουθενα..αν με πιασετε απο την μυτη ειμαι να κανω μπαμ την τυχη μου μεσα
Μεγάλη απογοήτευση και σήμερα τα δωδεκανησα ...νικολοβαρβαρα χωρίς μπεκατσες πάλι από τις 8 μέχρι 2 παρά ...1 πουλί σηκωσα και αυτό γνωστό που δεν το πλησιάζουν τα σκυλιά στα 40 μέτρα ..ας ελπίσουμε να μπουν σήμερα το βράδυ τι να πω... σε όλο το βουνό δεν έπεσε τουφεκια .....τσιχλες πολλές
Τόσες ώρες ψάξιμο Νίκο ( πολύχρονος παρεμπιπτόντως) μόνο ένα πουλί; Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου. .badboys.Μεγάλη απογοήτευση και σήμερα τα δωδεκανησα ...νικολοβαρβαρα χωρίς μπεκατσες πάλι από τις 8 μέχρι 2 παρά ...1 πουλί σηκωσα και αυτό γνωστό που δεν το πλησιάζουν τα σκυλιά στα 40 μέτρα ..ας ελπίσουμε να μπουν σήμερα το βράδυ τι να πω... σε όλο το βουνό δεν έπεσε τουφεκια .....τσιχλες πολλές
Είχε κάτι βροχές αλλά δεν ξέρω τι φταίει . ..πέρσι ήταν όλα στεγνά τέτοια εποχή λογικό δεν είχαμε . ..τώρα λέει βοριαδακι 4-5 μέρες ίσως μπουν για να δούμε...Δεν είχατε βροχές το προηγούμενο διάστημα στα Δωδεκάννησα ?...
Δεν "τράβηξε" ο καιρός τα πουλιά ?