Κι εδώ μεγάλη απελπισία Βίκτωρα...και δω τα ιδια πανο, ξερα παντου δεν τρεχει ουτε ενας λακκος στο βουνο, χριστουγεννα και κουβαλαμε νερο στο βουνο![]()
Κι εδώ μεγάλη απελπισία Βίκτωρα...και δω τα ιδια πανο, ξερα παντου δεν τρεχει ουτε ενας λακκος στο βουνο, χριστουγεννα και κουβαλαμε νερο στο βουνο![]()
Με Σπρίνγκερ κυνηγάς;Καλησπερα στην παρεα!ας ξεκινησω απο τα πρακτεα...τεσσερα σηκωματα σημερα δεν μπορεσω να ριξω σε καμια διοτι τις κυνηγουσα σε παρατημενα λιοτοπια με βατα και ακλαδευτες ελιες και απ τη μια τις σηκωνε ο σκυλος λιγο μακρυα απ την αλλη μου βαζαν τις ελιες και τις εχανα.γενικα εχει πολλα πουλια αυτη την περιοδο.πρωτη φορα προσπαθω να κυνηγησω μπεκατσα και εχω αρρωστησει...ειμαι ολη μερα με το οπλο στα χερια και το σκυλακο παρεα!
Ναι ναι με σπρινγκερ!Με Σπρίνγκερ κυνηγάς;
Καλη αρχη Ηλία, θεμα χρόνου ειναι να το ματώσεις.Καλησπερα στην παρεα!ας ξεκινησω απο τα πρακτεα...τεσσερα σηκωματα σημερα δεν μπορεσω να ριξω σε καμια διοτι τις κυνηγουσα σε παρατημενα λιοτοπια με βατα και ακλαδευτες ελιες και απ τη μια τις σηκωνε ο σκυλος λιγο μακρυα απ την αλλη μου βαζαν τις ελιες και τις εχανα.γενικα εχει πολλα πουλια αυτη την περιοδο.πρωτη φορα προσπαθω να κυνηγησω μπεκατσα και εχω αρρωστησει...ειμαι ολη μερα με το οπλο στα χερια και το σκυλακο παρεα!
Γιαννη δεν με παρακολουθεις εχω κανει ηδη τρια πουλακια...και με σπρινγκερ εεεεε...να σημειωθει αυτο!Καλη αρχη Ηλία, θεμα χρόνου ειναι να το ματώσεις.
ωραιωςςςς φιλε γιανηηηηηη,σημασια εχη να περναμε ωμορφα με τα σκυλακιαμαςςςς ασχετως την καρπωση,ωντος φετος τα πουλια λογο ανοβριας ειναι αγρυμιααα,,και εστω την μια δυο που θα παρουμε η και καμια να ειμαστε ευχαριστημενηηηη,,γιατι και τα πουλια αυτη την στιγμη τραβανε ζωριιιι μεγαλοοοοο μια με την αναζητηση τροφης και απο την αλη να τα πιεζουμε και εμειςςςΠολυκοσμία σήμερα στο απογευματινό. Άλλαξα δυο μέρη μιας και ειχε πολλη κοσμο στα γνωστά μου σημεία. Τελικά βρήκα ενα μέρος με μόνο αλλα δυο ατομα και βολευτήκαμε, μοιράσαμε το μέρος και ξεκίνησε ο καθένας το κυνήγι του. Αν υπάρχει καλη διάθεση και αλληλοκατανόηση ολα γίνονται. 3 ώρες έψαξα και τελικά βρήκα 3 πουλάκια, δύσκολα όμως εκαναν φτεροκαι περπάτημα πολλή, αυτά τα πουλιά δεν ειναι ακόμα για τον κουταβο, παρ'όλα αυτά τις έβρισκε αλλα δεν πλησιάζονταν τα πουλιά, ούτε η έμπειρη σκυλίτσα μπορούσα να τις πλησιάσει παρ'ολο που ηταν επιφυλακτική. Έτσι για παραπάνω απο δυο ωρες ασχολήθηκα με αυτά και με τον Κούμαν που ειχε τον ασυμμάζευτο παλι. Προς το τέλος βλεπω τη σκυλίτσα να παίρνει μια μυρωδιά και να μπαίνει στο πυκνό, μετα απο λιγο ακουω τη φερμα, μάταια περίμενα τον Κούμαν που ηταν στην πλαγιά να κατέβει, τελικά μετά απο 7-8 λεπτά πλησιαζω στη άκρη και μόλις μπαίνω στο πυκνο σηκώνεται η βασίλισσα, μια γρήγορη τουφεκιά με το 20αράκι στα 9-10 μέτρα πισω απο το περνάρι και η βασίλισσα επεσε ακαριαία, δεν πίστευα την τουφεκιά αυτη με φυσηγγι δια χειρός Γιαννη........ Στην αρχη μου φενοταν ακατόρθωτο να τη βρω μιας και το σημείο που έπεσε ηταν αδιαπέραστο αλλα η Ήρα μου τελικά μου εκανε δώρο την όμορφη βασίλισσα, ηταν τόση η χαρά μου που βρήκε αυτό το πουλί που το φιλάκι που της έδωσα ηταν το λιγοτερο......
Πολλα τα πουλιά στο νησί αλλα με ξεροβορι και την ανομβρία φοβάμαι πως θα την κάνουν για άλλες πολιτείες.
Εδω ο Κουμαν θαυμαζειτην όμορφη βασίλισσα
![]()
![]()
Εδω το πυκνό που έπεσε η βασίλισσα.
![]()
Ναι ναι με σπρινγκερ!
Επειδή κυνηγώ πολλά χρόνια (εκτός από Σέττερ) με τέτοιους σκύλους και κυρίως μπεκάτσα θα ήθελα να σου πω τα εξήςτεσσερα σηκωματα σημερα δεν μπορεσω να ριξω σε καμια διοτι τις κυνηγουσα σε παρατημενα λιοτοπια με βατα και ακλαδευτες ελιες και απ τη μια τις σηκωνε ο σκυλος λιγο μακρυα απ την αλλη μου βαζαν τις ελιες και τις εχανα.
αντε παλι στεφανε την χουφτ ωσεςςςςς,και εγω ξυπνησα το πρωι και ανηγωντας τα πατζουρια βλεπω εξω ολα ασπρα και γυρισα πλευρω για καμια ωριτσα ακωμηΞημερώσαμε με χιονάκι σήμερα και έκανα μια βολτούλα ετσι για ν αποχαιρετήσουμε τον παλιό το χρόνο
Με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος!!!!!!
free picture hosting
image hosting free no registration