Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα. Ενα ωραιο πρωινο σημερα παρεακι με την σιμπα βρηκαμε 6 πουλια πηραμε τα 5...... εσυ μεγαλε απο το πρασινο νησι μην ερχεσαι καν προς τα εδω. Δεν θα μεινει πουπουλο.....χαχαχαχαχα
Γιαννη δεν με πιανει τπτ φιλε......
0428.jpg
Οταν ερθω επανω θα σου φερω ενα φυσιγκακι φιλε μου πολυ σπεσιαλ.θα το ριξεις και δεν θα το αλλαζεις μετα με τιποτα
εμεις τα ειπαμε στο τηλ να μην τα ξαναλεμε και απο εδω,οσο για τον φιλο μας μην τον μπριζωνεις αλλο
γιατι θα παθη που θα παθη συγκοπη οταν ερθη παρεα,αλλα μην την παθει ομως απο πριν ρε φιλε.goodboy.
και δεν θελω να μου ερθη αγχωμενος,,τον θελω ηρεμο σαν τα νερα της θασου ενα πραμα

Καλο φυσιγγι το νταιρεκτ,,το εριξα περυσι και εμεινα πολυ ευχαριστημενος,απο την 25αδα,γιατι η δεκαδα δεν μου αρεσε καθολου
αλλα παντα θα υπαρχη και κατι καλητερο,,για ολα τα πραγματα ισχυει αυτο
καλησπερα σε ολη την παρεα,και καλες εξοδους σε ολους

Τι να μας πει βρε Τάσο και ο iugaris, εκεί που πάει και κυνηγάει οι μπεκάτσες είναι πιο πολλές και από τα κουνούπια, για να'ρθει εδώ μαζί μου στα πυκνα και θα σου πω εγώ.
Δεν έχεις καθόλου άδικο..
Ας έρθει εδώ με τα 36αρια και τα 28αρια:)

Καλησπερα στην παρεα. Ενα ωραιο πρωινο σημερα παρεακι με την σιμπα βρηκαμε 6 πουλια πηραμε τα 5...... εσυ μεγαλε απο το πρασινο νησι μην ερχεσαι καν προς τα εδω. Δεν θα μεινει πουπουλο.....χαχαχαχαχα
0428.jpg
.sex hard.

0428.jpg
Λαμπρο καλησπερα και συγχαρητηρια για της επιτυχιες σου να χαιρεσε και το πανεμορφο σκυλακι σου.....Μιας κ βλεπω οτι εισαι μανιακος στο κυνηγι της μπεκατσας αν θες δωσε κ σε εμας τους αλλους καποιες συμβουλες για την εκπαιδευση του πουλοσκυλου για συγκεκριμενα την μπεκατσα.Εγω εχω ενα ποιντερ αλλα δεν.....πρεπει να κανουμε κατι εξειδικευμενο εκτος απο πολλους εξοδους;Εμενα πχ ανοιγεται πολυ αλλα δεν της φερμαρει πολυ ωρα κ της φερμαρει πολυ κοντα.Για να ξεκινησουμε σεττερ ειναι καλυτερα σε στημενα στην αρχη η κατευθειαν στο βουνο;.Ευχαριστω.

καλησπερα φιλε μου να σε καλα για τα καλα σου λογια... τωρα, ποσο ετων ειναι το σκυλακι σου ? Ενας σκυλος φερμας θελει πολους εξοδους και εννοειτο παντα σε αγριο θηραμα. Πρπει να μου πεις ηλικια για να πουμε 2 κουβεντες παρακατω. Γιατι αν δεν το εχει και λιγο το σκυλι μεσα του δεν γινεται τιποτα. Το απορτ και την υπακοη μπορεις να τα δουλεψεις σπιτι στο κηπο σε ενα κτημα. Σε στημενο θηραμα ποτε γιατι το σκυλι θα το κανεις χαζο....
Καλημερα Λαμπρο κ ευχαριστω που απαντησες.Το σκυλι μου ειναι ποιντερ 2,5 χρονων δεν ξανα ειχα σκυλο κ εκανα λαθη του εβαζα ορτυκια κ τετοια οπου κ αν τα εκρυβα τα εβρισκε τα φερμαρε 15 δευτερολεπτα κ ορμουσε.Τωρα το βγαζω στο βουνο κ τρεχει σαν τρελος ειδικα οταν παιρνει δρομο(χωματοδρομο).Ριχνει δυστυχως κ κατι φερμες σε πεταλουδες.Τωρα θα μου φερουν ενα σεττερ 5 μηνων για να μην τα κανω μπαχαλο τη προτεινεις να το βγαζω στο βουνο μονο του η να του βαλω περιστερια για να το εκπαιδευσω κ μετα να το παω για μπεκατσα.ΥΓ.Υπαρχει περιπτωση να μην δωσει σημασια στην μπεκατσα αν πεσει πανω της κ επειδη θελω να κυνηγαω μονο μπεκατσα κ τιποτα αλλο τη να το κανω για να μαθει το συγκεκριμενο θηραμα;Ευχαριστω

καλησπερα φιλε μου να σε καλα για τα καλα σου λογια... τωρα, ποσο ετων ειναι το σκυλακι σου ? Ενας σκυλος φερμας θελει πολους εξοδους και εννοειτο παντα σε αγριο θηραμα. Πρπει να μου πεις ηλικια για να πουμε 2 κουβεντες παρακατω. Γιατι αν δεν το εχει και λιγο το σκυλι μεσα του δεν γινεται τιποτα. Το απορτ και την υπακοη μπορεις να τα δουλεψεις σπιτι στο κηπο σε ενα κτημα. Σε στημενο θηραμα ποτε γιατι το σκυλι θα το κανεις χαζο....
εγινες και εκπ/της τωρα;.ha ha ha.

πρωινο 1,45 λεπτα κυνηγιου , βρηκα την πρωτη σε αντιπυρικη ζωνη την οποια την σηκωσα εγω απο τα ποδια μου η οποια εφυγε ατουφεκιστη, με το που μπηκα στο δασος φερμα ο σκυλος 5-6 λεπτα αλλα ειχε φυγει η κυρια και στο 5 λεπτο αλλη φερμα αλλα η τουφεκια μου πηγε στο γαμο....αυτα τα λιγα απο μενα , καλημερα σας

Καλημερα Λαμπρο κ ευχαριστω που απαντησες.Το σκυλι μου ειναι ποιντερ 2,5 χρονων δεν ξανα ειχα σκυλο κ εκανα λαθη του εβαζα ορτυκια κ τετοια οπου κ αν τα εκρυβα τα εβρισκε τα φερμαρε 15 δευτερολεπτα κ ορμουσε.Τωρα το βγαζω στο βουνο κ τρεχει σαν τρελος ειδικα οταν παιρνει δρομο(χωματοδρομο).Ριχνει δυστυχως κ κατι φερμες σε πεταλουδες.Τωρα θα μου φερουν ενα σεττερ 5 μηνων για να μην τα κανω μπαχαλο τη προτεινεις να το βγαζω στο βουνο μονο του η να του βαλω περιστερια για να το εκπαιδευσω κ μετα να το παω για μπεκατσα.ΥΓ.Υπαρχει περιπτωση να μην δωσει σημασια στην μπεκατσα αν πεσει πανω της κ επειδη θελω να κυνηγαω μονο μπεκατσα κ τιποτα αλλο τη να το κανω για να μαθει το συγκεκριμενο θηραμα;Ευχαριστω
Λάμπρο καλησπέρα, να προσθέσω στα σωστά λεγόμενα του μανιακου, το σκυλί θελει εξόδους να αποκτήσει εμπειρίες απο το θήραμα, με τις εξόδους κάποια στιγμή θα σηκώσει πουλια κσι σιγά-σιγά θα στρώσει, προσπάθησε στη φερμα του, αν εισαι κοντά, να εισαι ήρεμος και αν φτασεις κοντα του να τον χαϊδέψεις, να τον χαλαρώσεις , σε νεα απειρα και νευρικά σκυλια μπορει ο πανικος να φτασουμε κοντα του να τα στρεσαρει και να γινουν νευρικά, αν μπορεις ακόμα καλύτερα μην τουφεκας τα πουλιά που προγκαει αλλα αυτο θελει γερά νεύρα, συνήθως τα σκυλιά που αργουν να φερμαρουν οταν "στρωσουν"γίνονται τα καλύτερα. Οσο για το σεττερακι ειναι μικρό ακόμα για να βγει πολληωρες εξόδους, προσεξε γιατι τα οστα του δεν ειναι ακόμα έτοιμα για εξοδους, υγρασιες και παγωνιες. Θελει με το μαλακό και να δουλεψεις στην υπακοή. Αυτά επιγραμματικά Λάμπρο, καλη τυχη με τα σκυλάκια σου και εδω θα είμαστε να τα λέμε.

Φιλε λαμπρο να πας στο καταληλο τοπικ να κανεις την ερωτηση για τα σκυλακια σου,απλα γιατι εκει θα σου απαντησουν και αλλοι ανθρωποι
που δεν μπαινουν στο θεμα μπεκατσα,,για να σου πει καποιος πεντε πραματα πρεπει να ξερει τι εχει περασει ο σκυλος,απο τα λιγα που γραφεις καταλαβα οτι
το σκυλι εχει παρη λαθος δρομο με τα στημενα,να το πας σε μπεκατσες οσο μπορεις και να μην τουφεκας τα πουλια που σηκωνει χωρις φερμα,ξερω ειναι δυσκολο αλλα ετσι πρεπει,γιατι ειναι σε ηλικια που αμα κλειδωσει κατι λαθος δυσκολα του το ξεκολας,το ποιντερ ειναι σκυλι με σταθερη φερμα,καποια στιγμη θα σου την βγαλει
αλλα θελει υπομονη,,γνωμη μου ειναι να παρςης ενα dvd καποιου εκπαιδευτη να μαθης πεντε πραματα για το πως,και τι πρεπει να κανεις
για να εκπεδευσεις ενα σκυλο στο αγριο θηραμα

αυτο ισως θα ειναι πολυ καλητερο απο αυτο που θα σου πουμε εμεις,το σεττερ ειναι πολυ μικρο,μην το πας στο βουνο θα το καψεις το σκυλακι
αστο για του χρονου που θα ειναι σε σωστη ηλικια για να μαθη πραματα,τωρα και σε μπεκατσα πανω να το ριξεις δεν λεει τιποτα
τωρα το σκυλακι θελει παιχνιδια,να σε γνωρισει καλα,και να σου δειξει εμπιστοσυνη,τα σεττερ δεν ειναι ποιντερ
θελουν μαλακη συμπεριφορα,,πολυ αγαπη,,και ποτε ξυλο,με μια κλωτσα το χαλασες το σεττερ,ειδικα αμα ειναι μαλακος χαρακτηρας,,οποτε ολα με το μαλακο
και να θυμασε οτι ο πιο κακος συμβουλος στην εκπαιδευση του σκυλου ειναι η βιασυνη
το καθε σκυλι θελει το χρονο του,αλλα ειναι πρωιμα και αλλα πιο αργα,,σιγα σιγα και σταθερα,και παντα σε αγριο θηραμα
και οχι στημενα,τα στημενα ειναι για διρθωσεις ελατοματων τους σκυλου,,πχ για σταθεροποιηση της φερμας
και γινονται με περιστερι γιατι αυτη η μυρωδια δεν υπαρχη σαν αγριο θηραμα στο κυνηγι,και αυτο παιζει το ρολο του
ευχομαι να σου πανε ολα καλα

Καλησπέρα. Άλλη μια ωραία μερα σήμερα. Αν και ήμουν στο κυνηγοτοπο απο νωρίς τελικά βγήκα λίγο πριν τις 08:00 λογω της πυκνής ομιχλης. Σηκωσα τελικά 2 πουλιά και αλλη μία που έφυγε ασκυλη. Η πρώτη ηταν καμιά 50αρια μέτρα μέσα στο πυκνό, φερμαρε η σεττερινα και αφου περασαν 2 περίπου λεπτά και δεν έφευγε πηρα τη δύσκολη απόφαση να μπω μέσα, τραβηξα τα πανδηνα απο τα βάτα και τα κλαδιά, τελικά έφτασα κοντα καμιά 10αρια μέτρα ισα που έβλεπα τη σκύλα, σηκωνεται η βασίλισσα αλλά δεν πρόλαβα ουτε καν να επωμισω, η δεύτερη μας εκανε τρελιτσες και νάζια, ηταν ντροπιαρα, 3 φορές έφυγε μπροστά και η σκυλίτσα έβρισκε τη καυτή θεση της, εκανε κύκλο και τελικά επέστρεψε στην αρχική θεση της, εκει ψιλοεκατσε με τη σκυλίτσα πλεον να ειναι πολλη επιφυλακτική, ισα που πλησίασα σηκώθηκε, την τουφεκισα ισα που την ειδα και η σκυλίτσα τελειωσε την ωραία φάση με την βασίλισσα στο στόμα. Πήγα στα χαμηλά, ειχε πολλή υγρασία και πυκνή ομιχλη το πρωί, τα σημεία πουβρηκα τα πουλιά δεν τα βλέπει ήλιος και μονο εκεί μέσα στα βαθιά μπορεις να βρεις κανα πουλί. Καλη συνέχεια.

Η σερενατα μοιράστηκε με τη σκυλίτσα αν και κανονικά την δικαιούνταν όλη, αλλά ειμαι γλυκατζης..sarcastic.
IYbQqhx.jpg

lVP4syZ.jpg

B96qsd3.jpg

Καλησπέρα. Άλλη μια ωραία μερα σήμερα. Αν και ήμουν στο κυνηγοτοπο απο νωρίς τελικά βγήκα λίγο πριν τις 08:00 λογω της πυκνής ομιχλης. Σηκωσα τελικά 2 πουλιά και αλλη μία που έφυγε ασκυλη. Η πρώτη ηταν καμιά 50αρια μέτρα μέσα στο πυκνό, φερμαρε η σεττερινα και αφου περασαν 2 περίπου λεπτά και δεν έφευγε πηρα τη δύσκολη απόφαση να μπω μέσα, τραβηξα τα πανδηνα απο τα βάτα και τα κλαδιά, τελικά έφτασα κοντα καμιά 10αρια μέτρα ισα που έβλεπα τη σκύλα, σηκωνεται η βασίλισσα αλλά δεν πρόλαβα ουτε καν να επωμισω, η δεύτερη μας εκανε τρελιτσες και νάζια, ηταν ντροπιαρα, 3 φορές έφυγε μπροστά και η σκυλίτσα έβρισκε τη καυτή θεση της, εκανε κύκλο και τελικά επέστρεψε στην αρχική θεση της, εκει ψιλοεκατσε με τη σκυλίτσα πλεον να ειναι πολλη επιφυλακτική, ισα που πλησίασα σηκώθηκε, την τουφεκισα ισα που την ειδα και η σκυλίτσα τελειωσε την ωραία φάση με την βασίλισσα στο στόμα. Πήγα στα χαμηλά, ειχε πολλή υγρασία και πυκνή ομιχλη το πρωί, τα σημεία πουβρηκα τα πουλιά δεν τα βλέπει ήλιος και μονο εκεί μέσα στα βαθιά μπορεις να βρεις κανα πουλί. Καλη συνέχεια.

Η σερενατα μοιράστηκε με τη σκυλίτσα αν και κανονικά την δικαιούνταν όλη, αλλά ειμαι γλυκατζης..sarcastic.
IYbQqhx.jpg

lVP4syZ.jpg

B96qsd3.jpg
Μπράβο Γιάννη μετά από τόση προσπάθεια χρειαζοτανε το γλυκακι, προσοχή η σοκολάτα στα σκυλιά δεν κάνει καλό από ότι έχω διαβάσει.

IYbQqhx.jpg

lVP4syZ.jpg

B96qsd3.jpg
Ωραίος ο Γιάννης!
Για τα δεδομένα της χρονιάς 3 σηκώματα και 1 στη τσάντα μια χαρά είναι...
μακάρι κάθε μέρα που λέγαν και οι παλιοί...
Με 10αράκι βλέπω, κυνηγάς τις ξυλόκοτες...
Την επόμενη φορά να πάρεις 2 σοκοφρέτες, 1 για σένα και 1 για τη σκυλίτσα, γιατί κάτι μου λέει, ότι τη ρίχνεις στην μοιρασιά .yelling..sarcastic.

Μπράβο Γιάννη μετά από τόση προσπάθεια χρειαζοτανε το γλυκακι, προσοχή η σοκολάτα στα σκυλιά δεν κάνει καλό από ότι έχω διαβάσει.[/QUOTE

Λιγάκι τις έδωσα Κωνσταντινε, εκεί που κυνήγησε σήμερα και εκεί που χωθηκε, κανονικά δικαιούταν ταψί μπακλαβά. .sarcastic.

Last edited:
Ωραίος ο Γιάννης!
Για τα δεδομένα της χρονιάς 3 σηκώματα και 1 στη τσάντα μια χαρά είναι...
μακάρι κάθε μέρα που λέγαν και οι παλιοί...
Με 10αράκι βλέπω, κυνηγάς τις ξυλόκοτες...
Την επόμενη φορά να πάρεις 2 σοκοφρέτες, 1 για σένα και 1 για τη σκυλίτσα, γιατί κάτι μου λέει, ότι τη ρίχνεις στην μοιρασιά .yelling..sarcastic.
Σπύρο δεν ειχε Oscar 9 ή 8 και μου είχαν μείνει από πέρυσι λίγα 10αρια, παντως και αυτά κάνουν δουλειά. Κανονικα και τις δύο σοκοφρετες τις δικαιηται ή σκυλίτσα, αυτά κάνουν όλη τη δύσκολη δουλειά, πάντως να σε πληροφορησω, για να μη λες πως τη ρίχνω, μετά το κυνήγι την περίμενε κοτοπουλακι με ρύζι, φρεσκομαγειρεμένο από τη γυναίκα μου. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back