Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τασο 9,5 ντιρεκτ.

χρηστογια το αμαξι. εκει υπαρχειαρκετες φορες θεμα, μιας και δοξα τον θεο, απο ποδια καλα παμε. αχαχα!!

Το σκεφτόμαστε και εγώ με τον συγκυνηγό μου εδώ και καιρό... Η αλήθεια είναι ότι τα βουνά μας εδώ είναι πολύ δύσκολα... Βοηθάει και στην επιστροφή από βραδινό στον βάλτο... ιδίως με ομίχλη κ.τ.λ.

ναι χρηστο.μια φορα θα το χρειαστεις, και θα ειναι ολα τα λεφτα. ετσι ειναι. αν περπατας πολυ, μερικες φορες η δυνατοτητες δεν ειναι πολλες.

ρε παιδια αληθευει πως τετοια εποχη η μπεκατσα εφυγε απο την οξια, μεσε και γαυρο και μπηκε μονε σε πευκο και πουρναρι?

το ξαναγραψα το ποστ γιατι κατι εκανα και το εσβησα καταλαθος.

επαναφερω μιας και ισως καπου χαθηκε αυτο το ποστ.
για βοηθηστε ρε αδερφια..

Έκανα το πρώτο βιντεάκι μου με μια από τις σημερινές φάσεις του κυνηγιού μου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ βέβαια αλλά η αρχή έγινε.
Ο ενθουσιασμός μου στο αποτέλεσμα της κάθε φάσης και του απορτ απερίγραπτος !!!!!
Ωραίος ο Daby στυλιστας ξαπλώτη φερμα και σταθερή.
τασοδες ποτε ειναι αυτο το ποστ.

εε απο τοτε, εχω παει 2 φορες για παπιες, καμια 10ρια φορες για φασσες, και ολες της αλλες εξοδους μου, σχεδον 3-4 φορες την εβδομαδα, για ορτυκια και μπεκατσα. απο της 20 οκτωμβρη και μετα, μονο για μπεκατσα εχω παει. και μετα απο το σεττερ που εχω, αυτην την στιγμη μου εδωσαν και ενα κουταβι σεττερ ακομη, και ενα κουρτσχααρ 3,5 μηνων. του χρονου θα εχουμε θεμα. αλλα αποτι φαινεται κολλησαμε με την μπεκατσα.
Καλοριζικα τα κουτάβια Γιάννη, έχεις πολύ δουλειά τώρα εκπαίδευση και τα λοιπά, όλα τα κυνήγια είναι ωραία.

Καλησπέρα παρεα. Επιστροφή πριν λίγο, ξεκινήσαμε απο ψηλά στο πουρναρι μπας και μπηκε κανα πουλακι αλλα τιποτα,βρήκαμε 3 τοπικά πουλια τα οποία ομως δε δινουν ευκαιρίες μιας και ειναι φευγάτα, το πρωι σηκώσαμε 3 πουλια απο το δρομο λιγο πριν το μέρος που θα κυνηγουσαμε και πηραμε ελπιδα για κάποιο μπασιμο αλλα ματαια. Μετα κατεβήκαμε ποιο χαμηλα σε ρεματιές μιας και στα ανοιχτά η γης εχει ξεραθεί απο την ανομβρία, ουτε εκει βρήκαμε τιποτα, εφυγαν και οι τοπικές που υπηρχαν εκει. Ετσι τελειωσε η βολτα μας χωρις συγκινήσεις. Περιμενουμε το καιρο απο βδομάδα μηπως ανακατέψει λιγο τα πουλια. Καλη συνεχεια.

4 σηκωματα εχτες 3 πουλια. η αλλη με εκανε και επεσα, οποτε την εχασα. ο γκρεκο δουλεψε αψογα σε καλες αποστασεις, και με πολυ καλες διαδρομες.
περασα ομορφα. τα πουλια ψηλα σε γυαρο και μεσε.

Αντε πηρε μπρος η μηχανη Γιανναρε! .well done.

4 σηκωματα εχτες 3 πουλια. η αλλη με εκανε και επεσα, οποτε την εχασα. ο γκρεκο δουλεψε αψογα σε καλες αποστασεις, και με πολυ καλες διαδρομες.
περασα ομορφα. τα πουλια ψηλα σε γυαρο και μεσε.
Μπράβο Γιαννη αυτά είναι, όσο βρίσκει πουλιά το σκυλί θα γίνεται καλύτερο.

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και οτι ποθειτε να το εχετε παιδια
Μπεκατσες λιγες και δυσκολες μεσα σε πυκνα,,ακαταληλες για κουταβια,ελπιζω με την αλλαγη καιρου να στρωσουν καινουριες
γιατι με την καλοκαιρια εμειναν πολλα πουλια πισω,ακομα και σε διπλανες χωρες που εχουν πρωτοφανη καλοκαιρια για την εποχη
ειδωμεν,καλες γιορτες σε ολους

το πρωι εχει -7. ολα γεματο παχνη. μετα της 9.30 ολα μουσκεμα. αποεκει και μετα αρχιζει το ματς.

το σκυλι καλα παει. εγω θελω ακομη να γνωρισω εμπειριες και εικονες. εχτες ειμαι σιγουρος πως τα λαθη μου εκαναν τον σκυλο να με κοροιδευει.

αντε να δουμε. τωρα την τεταρτη παλι. αλλα και κατι λεει πως θα αλλαξει οκαιρος. οποτε αν αλλαξουν μερη τα πουλια, δεν θα ξερω παλι που να τα ψαξω.

Μια πρωϊνη βολτα σήμερα στους 0,5 βαθμους λιγη παχνη με το φιλο Ζηση που αρχισε να με ακολουθει συχνοτερα ειχαμε 2 συναντησεις η πρωτη μεσα σε πυκνο με μεσεδες ο Daby την ειχε βρει Μπηκα μεσα διπλα του τον ειδα οτι εσπασε μια φορα και μετα ξαπλωσε, η κυρια περπατησε και μπηκε σε κατι βατα προς τη μερια του φιλου αμεσως τιναχθηκε εγω δεν ειχα καλη ορατοτητα βγηκε απο απο τον Ζηση την εριξα δυο αλλα δεν επεσε,η δευτερη σε πλαγια πυκνη πουρναρι , μεσε την σηκωσε 2 φορες ο Daby χωρις να μας δινει δυνατοτητα για μπαμ. Χωρις σοβαρη αλλαγη καιρικων συνθηκων δεν βλεπω προκοπη ακομα?.......

Last edited:
Καλησπέρα. Ο φίλος που βγήκαμε χθες ξαναπηγε σήμερα ψηλά στα πουρνάρια μήπως και εβαλε πουλιά λόγω της επερχόμενης παγωνιας αλλα τιποτα και σήμερα. Στην επιστροφή σταμάτησε στα χαμηλά για καμιά ωρίτσα και πήρε ενα πουλί εντελως τυχαία μιας και η βασίλισσα έφυγε μπροστά απο το σκυλί και έτυχε να περάσει κοντά του. Ο καιρός εδω αν εξεραισουμε τη πρωινή παγωνιά μετα έβγαλε ζεστη πολλη για την εποχη.

Status
Not open for further replies.
Back