Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μπραβο μαγκες ωραια ξεκινησε η χρονια από οτι φαίνεται .... περιορισμενος ο χρονος φετος λογω των παιδιων αλλα μια κυριακη την ξεκλεβουμε!!
Λίγο απο τη δικια μου βολτα την κυριακη με τα σκυλακια μου, τον ιβαν και το σπίθα.

View attachment 35190

View attachment 35191

οι μπεκατσουλες μας
View attachment 35192

και το τυχερο μας...
View attachment 35193

για την ιστορια και τα 3 θηραματα που καρπωθηκα τα εντοπισε και τα σηκωσε το σπρινγκερ... ο σετερακος μου ηταν ατυχος γιατι τα πουλια φυγαν χαμηλα μεσα στα φυλλα και δεν δωσαν στοχο

καλη συνεχεια σε ολους :)
Πάντα τέτοια φίλε μου . .RESPECT. .RESPECT.

Να είσαι καλά Κώστα μου άντε κατεβαίνουν τα κορίτσια να χαρείς και εσύ την ομορφιά σου.
Εμείς πρώτα ο θεός,από εβδομάδα θα ξεκινήσουμε, που θα γυρίσει ο καιρός ξανά....έχουμε δύσβατα μέροι κ δύσκολα εδώ κοντά κ για να πάω σε καλά μπεκατσοτόπια,θέλω χρόνο κ δν τν έχω συχνά τν άτοιμο....

Εμείς πρώτα ο θεός,από εβδομάδα θα ξεκινήσουμε, που θα γυρίσει ο καιρός ξανά....έχουμε δύσβατα μέροι κ δύσκολα εδώ κοντά κ για να πάω σε καλά μπεκατσοτόπια,θέλω χρόνο κ δν τν έχω συχνά τν άτοιμο....
Υπομονή Κώστα και όλα θα γίνουν.

Καλησπέρα και από εμένα σήμερα το απόγευμα μετά την δουλειά έφυγα κατευθείαν πήρα την κοπέλα μου και κάναμε μια βόλτα γιατί δεν άντεχα άλλο τελικά βρέθηκε η πρώτη κούκλα για φέτος και ήρθε μαζί μας . Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και καλά κυνήγια.View attachment 35207View attachment 35224
Μπράβο πολύ ωραίο και μεγάλο πουλί

Καλησπέρα και από εμένα σήμερα το απόγευμα μετά την δουλειά έφυγα κατευθείαν πήρα την κοπέλα μου και κάναμε μια βόλτα γιατί δεν άντεχα άλλο τελικά βρέθηκε η πρώτη κούκλα για φέτος και ήρθε μαζί μας . Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και καλά κυνήγια.View attachment 35207View attachment 35224
Μπράβο Γιανναρε, καλή αρχη....

Ψάχνοντας για μανιτάρια έχεις και κάποιες φορές τα τυχερά σου. Όταν έχουν και μακρυά μύτη βρίσκεις τον εαυτό σου να φωνάζει στο βουνό... κοπελάρα μου...

Attachments

• IMG_20211103_155929.jpg
    IMG_20211103_155929.jpg
    605,5 KB · Προβολές: 110
  • IMG_20211103_155531.jpg
    IMG_20211103_155531.jpg
    421 KB · Προβολές: 110
Σημερινή έξοδος σε πουρνάρια και γαβρα...... δεν μπήκαν νέα πουλιά.... στο πρώτο σημείο με μια ακαταδεκτη.... τέσσερα σηκωματα.... ούτε καν την είδα.... αλλαγή μέρους.... τρεις φερμες από τον μικρό.... δεν πρόλαβα να κλείσω σε καμία.... νομίζω ότι ήταν δύο διαφορετικά πουλιά.... στο τέλος μας την έδωσε ο Θεός..... ενώ ξεκίνησα προς το αυτοκίνητο.... μπαίνουν τα σκυλιά σε μια τούφα πουρνάρια μέσα σε κάτι χωράφια και έρχεται η κυρία να περάσει από το FIR του Berretta..... ένα 9αρι gorilla con borra την κατέρριψε.... όμορφες εικόνες..... γεμίσαμε και σήμερα...IMG_20211104_083146.jpgIMG_20211104_103810.jpgIMG_20211104_141414.jpgIMG_20211104_123711.jpg

αλη μια βωλτουλα πρωινη με αρκαιτη ομιχλη και φουλλλ υγρασια σε σημειο να γηνεσαι μουσκεμαααα,,,δυο κυριες βρηκαμε η μια πιασμενη δυπλα στο δρομο φερμαρονταστην η ποιντερινα δυο μπιπ και σηκωθηκε βγαζωντας φωτο εκηνη την ωρα .hair. και αλη μια με κοψωχολιασε σηκωνοντας αποπισωμου και χαθηκε στης κορφες του πευκουυυ,,,,στο τελος απολαυσα και το τσυπουρακιμου και αυριο παλι λιγο ψιλοτεραααα ;)αναψαμε και το εκλησακιμας

Ψάχνοντας για μανιτάρια έχεις και κάποιες φορές τα τυχερά σου. Όταν έχουν και μακρυά μύτη βρίσκεις τον εαυτό σου να φωνάζει στο βουνό... κοπελάρα μου...
Συγχαρητηρια

Γερόλυκε!!!!!!!!!!!!!Συνομίληκε!!!!!!!!!!!:)

Συγχαρητηρια

Γερόλυκε!!!!!!!!!!!!!Συνομίληκε!!!!!!!!!!!:)
Ευχαριστώ πολύ παλιοσειρά. Τρία βουνά καβάλησα εχθές ψάχνοντας. Στο 3ο σε σημείο που με υποψίασε είχα το τουφέκι στα χέρια και πήγαινα προσεκτικά. Σηκώθηκε αθόρυβα χωρίς να δω από που και την έπιασε το μάτι στιγμιαία 50 μέτρα ποιό μπροστά χαμηλά στο μονοπάτι. Υποψιάστηκα ότι έπιασε κοντά και είχα δίκιο. Μόλις πέρασα 3-4 μέτρα το σημείο που την έχασα, σηκώθηκε αριστερά πίσω από τις ρίζες μεσαίων ελάτων και έφυγε προς τα πίσω μέσα σε σωρεία ελατόκλαρων. Η τουφεκιά από ένα 9άρι Oscar μπλε, την πήρε γεμάτα (πάνω από 15 σκάγια στο καθάρισμα) περίπου 15 μέτρα μακρυά μου και έπεσε καμιά 25αριά μέτρα πίσω μου κατρακυλώντας στα κλαδιά. Το δάσος αντιλάλησε από την άγριο φωνάρα μου... κοπελάρα μου!!! ομορφιά μου!!! Αντε και εις άλλες με υγεία. Καλό βράδυ λεβεντιές.

Status
Not open for further replies.
Back