Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πηγαίνω σχεδόν κάθε απόγευμα στο καρτέρι χρόνια τώρα και χθες για πρώτη φορά φέτος οι ίδιοι ( δεν βγάζουν άδεια και πάνε μόνο για καρτέρι μπεκάτσας και για λαγό με τα φώτα), πάλι με την σιγουριά πώς δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει κανείς στήθηκαν στο κλασσικό μέρος και με 6 τουφεκιες πήραν τις δύο μπεκατσες που φάνηκαν. Τα προηγούμενα χρόνια, και εγώ και άλλοι ζητήσαμε από τον σύλλογο και τον θηροφυλακα να κάνουν κάτι. Πέρυσι όταν κάποιο απόγευμα μετά από δεκάδες άλλα που τούς τηλεφωνουσαμε εμφανίστηκε ο θηροφυλακας και είδε τους 3 από αυτούς με τα όπλα στις 18,00 και δύο πουλιά σκοτωμένα ( ήρθε όπως μας είπε γιατί πέρναγε από εκεί και άκουσε καμία δεκαριά τουφεκιες απανωτές), σκεφτήκαμε ότι επιτέλους κάτι άλλαξε. Δύο μέρες μετά πάλι τα ίδια άτομα άνετοι στο ίδιο σημείο Όταν μετά από μέρες τυχαία συνάντησα έναν του συλλόγου και τον ρώτησα σχετικά, μου λέει << έλα ρε συ είναι καλά παιδιά, του χρόνου μου υποσχέθηκαν ότι θα βγάλουν άδεια >>.
Έχεις άντερα…. Στην γενική συνέλευση βγαλτους στην σέντρα, και κάνε μια αναφορά στον εισαγγελέα με τα γεγονότα και κρατά αριθμό πρωτοκόλλου. Νόμοι υπάρχουν να κουνήσουμε τους υπεύθυνους δεν ξέρουμε.
Να τα λέμε εδώ καλά είναι, αλλα δεν φτάνει… τι θα πει καλα παιδιά είναι, καλά παιδιά είναι αλλά κάνουν μαλακιες. Οι κακοί είναι μέσα
Συγνωμη για το ύφος δεν είναι για εσενα πρωσοπικα απλά εκμετάλευτηκα την πάσα που μου έδωσες.

Συμφωνώ με όλα .....γενικά είναι θέμα παιδείας...να σέβεσε τον εαυτό σου....να σεβεσε το θήραμα και την διαδικασία του κυνηγιού, δεν κυνηγάς να φας και να κάνεις επίδειξη ...ποσο μάγκας εισαι.....ο καθενας δειχνει τι ειδους ανθρωπος ειναι.....ολοι αυτοί που περιμένουν το πουλί να κάτσει κάτω ανυπεράσπιστο να το τουφεκίσουν, να βάλουν κασετόφωνα να βαρέσουν πολλά ορτύκια και να χαίρονται για το κατόρθωμα τους...... αν δεν είναι ψυχασθενείς τι άλλο μπορεί να είναι;
πρόκειται για θρασύδειλους τύπους που δεν είναι δυνατόν να καταλάβουν τα αυτονόητα..γι'άυτο είπα ότι χρειάζονται ριζικά μέτρα με απαγόρευση μετα κάποια ώρα και άμεσα διοικητικά πρόστιμα, δυστυχώς καταλαβαίνω οτι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά αλλα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει..........

Συμφωνώ με όλα .....γενικά είναι θέμα παιδείας...να σέβεσε τον εαυτό σου....να σεβεσε το θήραμα και την διαδικασία του κυνηγιού, δεν κυνηγάς να φας και να κάνεις επίδειξη ...ποσο μάγκας εισαι.....ο καθενας δειχνει τι ειδους ανθρωπος ειναι.....ολοι αυτοί που περιμένουν το πουλί να κάτσει κάτω ανυπεράσπιστο να το τουφεκίσουν, να βάλουν κασετόφωνα να βαρέσουν πολλά ορτύκια και να χαίρονται για το κατόρθωμα τους...... αν δεν είναι ψυχασθενείς τι άλλο μπορεί να είναι;
πρόκειται για θρασύδειλους τύπους που δεν είναι δυνατόν να καταλάβουν τα αυτονόητα..γι'άυτο είπα ότι χρειάζονται ριζικά μέτρα με απαγόρευση μετα κάποια ώρα και άμεσα διοικητικά πρόστιμα, δυστυχώς καταλαβαίνω οτι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά αλλα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει..........
Διαφωνω φιλε
Αυτο το κοντα στα ξερα καιγονταη και τα χλωρα μας εφαγε
Δεν πρεπει να χανουν και αλλα δικαιωματα οι νομιμοι κυνηγοι για να βγουν και αλλοι νομοι χωρια αποτελεσμα και οι να κερδιζουν ακομη παραπανω ελευθεριες οι λαθροθηρες
Ο νομος μια χαρα ειναι
Ο ελεγχος της εφαρμογης του πασχει
Και η επιβολη του με μεγαλα εξωδικα αποτρεπτικα προστιμα
Εαν γινει αυτο που εισηγησε σημαινει οτι απομακρυνεις το νομιμο κυνηγο εντελως και αφηνεις χωρις εμποδια να δρασει πιο ευκολα ο λαθροθηρας
Η παρουσια του νομιμου κυνηγου ειναι μεγαλο εμποδιο στην λαθροθηρια

Διαφωνω φιλε
Αυτο το κοντα στα ξερα καιγονταη και τα χλωρα μας εφαγε
Δεν πρεπει να χανουν και αλλα δικαιωματα οι νομιμοι κυνηγοι για να βγουν και αλλοι νομοι χωρια αποτελεσμα και οι να κερδιζουν ακομη παραπανω ελευθεριες οι λαθροθηρες
Ο νομος μια χαρα ειναι
Ο ελεγχος της εφαρμογης του πασχει
Και η επιβολη του με μεγαλα εξωδικα αποτρεπτικα προστιμα
Εαν γινει αυτο που εισηγησε σημαινει οτι απομακρυνεις το νομιμο κυνηγο εντελως και αφηνεις χωρις εμποδια να δρασει πιο ευκολα ο λαθροθηρας
Η παρουσια του νομιμου κυνηγου ειναι μεγαλο εμποδιο στην λαθροθηρια
Όχι φίλε μου δεν απομακρύνομε εγώ που είμαι νόμιμος πόρνες υπαρχουν παντού τους έχω χεσμενους το κακό είναι πως αν εσύ βαρεσεις καμιά μπεκάτσα με το σκύλο γυρνοντας στο αυτοκίνητο περασμένη η ώρα κάνα 5 λεπτό σε σκίσανε

Σήμερα 4,5 ώρες ψάξιμο με μαλακό καιρό (συννεφιά 11o C), ασχοληθήκαμε με 3 παλιές κυρίες. Οι δύο δέχτηκαν φέρμα. Μάλλον η μια παραδέχτηκε, με αποτέλεσμα μετά από 5 λεπτά να μπω στο πυκνό για να σπάσω το σκυλί. Τότε μου την έκανε η φιλενάδα ατουφέκιστη, αφού είχε περπατήσει καμιά 15αριά μέτρα και είχε βγεί στην άκρη στο καθαρό. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά!
εικόνα_Viber_2021-11-10_18-10-22-958.jpg

Last edited:
Σημερινή έξοδος σε οξυά,μεσε και γαβρο.... ένα πουλί φάντασμα το σήκωσε ο μικρός δύο φορές.... αλλαγή μέρους.... ούτε μυρωδιά....Screenshot_2021-11-10-23-31-15-525_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpgτα βήματα στο κυνήγι 18100 από τις 07:10 έως τις 13:30 με μια στάση 15-20 λεπτά για να αλλάξουμε μέρος.....

Πολλά τα νέα πουλια σήμερα στα βόρεια.. Ομίχλη κ βοριας...
φιλοσμου στρατιωτικος πρωιν κυνηγος σηκωσε χθες αρκαιτα πουλια σε περιπωλο εχθες τα ξημερωματα στα ελληνοβουργαρικα συνορα ;) αντε αρχησε το παρτυυυυυ .exciting.
Πάνω από την ομίχλη.IMG_20211111_104318.jpgIMG_20211111_113817.jpg

Σημερινή έξοδος σε οξυά,μεσε και γαβρο.... ένα πουλί φάντασμα το σήκωσε ο μικρός δύο φορές.... αλλαγή μέρους.... ούτε μυρωδιά....View attachment 35727τα βήματα στο κυνήγι 18100 από τις 07:10 έως τις 13:30 με μια στάση 15-20 λεπτά για να αλλάξουμε μέρος.....
Μπράβο σε εσένα και τα σκυλιά σου για το αθλητικό σας κυνήγι.
Ναι το κυνήγι είναι και άθλημα και μάλιστα δύσκολο και επίπονο.

Είχα πολλές ελπίδες για τη σημερινή έξοδο.... τελικά εμείς κάνουμε σχέδια και κάποιος γελάει.... στο πρώτο σημείο δύο πουλιά νευρικά....τα σήκωσα και τα δύο από τρεις φορές.....το ένα το τουφεκισα κιόλας αλλά τίποτα.... αλλαγή και άλλα δύο φαντάσματα που τα ήξερα..... αυτά κι αν ήταν ακαταδεχτα..... μόνο ζεστές θέσεις.... αρκετές ψηλωμενες φάσσες χωρίς να δίνουν ευκαιρία.... ένα ζαρκάδι μας χάρισε όμορφες εικόνες.... αύριο πάλι. Σήμερα 16000 βήματα εγώ 36 χιλιόμετρα ο μικρός και 33,5 ο μεγάλοςIMG_20211111_115311.jpgIMG_20211111_105318.jpg

Περαστικά σου φίλε μου. Κωνσταντίνε περαστικά και γρήγορα να είναι. Να είσαι γερός και σκύλο θα βρεις. Θα σου στέλνω στο προσωπικό φωτογραφίες. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Πας στο pet shop στον Ωρωπό?
Τον Ηλία τον μαραγκό που είχε και περιστέρια τον ξέρεις?
Στο pet πάω φίλε, τον Ηλία δεν τον ξέρω, ανέβαζε φωτό αβερτα κουβέρτα

Status
Not open for further replies.
Back