Mafia Calabria
Moderator
Πολύ ωραία τα βιντεακια Στέφανε ο Daby δίνει ρεσιτάλ.
Καλησπέρα παρέα. Μεγάλο ξενερωμα σήμερα, 5 ώρες ψάξιμο σήμερα, με τη σκυλίτσα να παίρνει τα βουνά στη κυριολεξία και αν εξαιρέσεις τις 2 γνωστές που φεύγουν μόλις παρκαρεις το αμάξι, τίποτα άλλο. Δεν έβαλε πουλιά και με άλλους που μιλησα μια από τα ίδια. Σήμερα η σκυλίτσα έδωσε ρέστα, οσο δεν έβρισκε τόσο ανοιγόταν και έφτανε και στα πιο απρόσιτα σημεία αλλά δεν........
Περιμένουμε μήπως αλλάξει κάτι αν και τα μυνήματα δεν είναι θετικά μέχρι σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλους, ίσως κάποιοι να φανούν πιο τυχεροί.
Μακάρι Χρήστο να σας κάνουν τη χάρη οι βασίλισσες. Αν δε φανούν και τωρα, άντε γειααααααα!!!!!Γιάννη και εδώ τα ίδια. Ίσως αύριο όμως να έχουμε κάτι...
Μακάρι Χρήστο να σας κάνουν τη χάρη οι βασίλισσες. Αν δε φανούν και τωρα, άντε γειααααααα!!!!!![]()
Να παρκάρετε αλλού την άλλη φοράαν εξαιρέσεις τις 2 γνωστές που φεύγουν μόλις παρκαρεις το αμάξι, τίποτα άλλο.
Γιάννη σαν εποχή (ημερολογιακά) είναι η τελευταία ευκαιρία να μπούνε πουλιά και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει κάνει κακοκαιρία στην Ρωσία και τα πουλιά είναι πίσω. Σε διαφορετική περίπτωση θα σου έλεγα ότι πάει η χρονιά ''στραφι''...Καλησπέρα παρέα. Μεγάλο ξενερωμα σήμερα, 5 ώρες ψάξιμο σήμερα, με τη σκυλίτσα να παίρνει τα βουνά στη κυριολεξία και αν εξαιρέσεις τις 2 γνωστές που φεύγουν μόλις παρκαρεις το αμάξι, τίποτα άλλο. Δεν έβαλε πουλιά και με άλλους που μιλησα μια από τα ίδια. Σήμερα η σκυλίτσα έδωσε ρέστα, οσο δεν έβρισκε τόσο ανοιγόταν και έφτανε και στα πιο απρόσιτα σημεία αλλά δεν........
Περιμένουμε μήπως αλλάξει κάτι αν και τα μυνήματα δεν είναι θετικά μέχρι σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλους, ίσως κάποιοι να φανούν πιο τυχεροί.
Να παρκάρετε αλλού την άλλη φορά![]()
Τα περσινα είναι που μας δίνουν ελπίδες και για φέτος Σπύρο.Γιάννη σαν εποχή (ημερολογιακά) είναι η τελευταία ευκαιρία να μπούνε πουλιά και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει κάνει κακοκαιρία στην Ρωσία και τα πουλιά είναι πίσω. Σε διαφορετική περίπτωση θα σου έλεγα ότι πάει η χρονιά ''στραφι''...
Απο την άλλη και πέρσι, μετά την πρωτοχρονιά έγινε ''παιχνίδι'', οπότε κράτα και μια ''πισινή''...
Κάτι παρόμοιο μου συνέβη κι εμένα. Πριν μερικά χρόνια, 26 Νοέμβρη (δεν το ξεχνώ γιατί ήταν η μέρα της γιορτής μου) ώρα 3.30 το απόγευμα ξεκίνησα με τα πόδια για το κοντινό κλασικό μου τσιχλοκάρτερο. Με το μονόκαννο Baikal και με φυσίγγια του μακαρίτη του Στόκα, που είχα πάρει τότε πρόσφατα, μερικά MAX D Διασποράς και μερικά BALLADER. Βγαίνοντας από τη γειτονιά έβαλα ένα MAX D στη θαλάμη, γιατί από τις κουμαριές στα πλάγια του δρόμου ξεπεταγόταν συνήθως καμιά τσίχλα ή κοτσύφι. Προχωρώντας όμως είδα ότι 2-3 τσίχλες που σηκώθηκαν, ξεπετάχτηκαν πέρα από 25 μέτρα, οπότε ... βγάζω το Max D ... και βάζω ένα Ballader ...Ρε τι μου θυμησατε..Την πρώτη μου συνάντηση με μπεκατσα πριν αρκετά χρόνια..
Παρκάρω το αμάξι στην άκρη του δρομου βγάζω το όπλο από πίσω ανοιγόκλεινα κ κάνοντας θόρυβο..Γεμίζω κ ξεκινάω..Είτε το πιστεύετε ειτε οχι η μπεκατσα ήταν σε μια σφακα στα 5 μέτρα από το αμάξι μέσα στο καθαρό..Και αστόχησα παταγωδώς.Νευρα θυμαμε..
Μπράβο παιδιά, τοση ωρα φερμα οι παλμοί θα επιασαν κόκκινο. Πολλή ωραίο και το μέρος.και αυτα τα δυο πριν μια βδομαδα μαζι με τον τορρο και τον στελιο, ευτηχως την πηραμε μετα απο τοση αναμονη