οχιι ρε τρελεεε η κορδελες ειναι απο τους εντουραδες που βγαινουν με της μηχανες,,εγω εχω gps στο μυαλομουυυυΜπράβο ρε παλικάρια. Πραγματικά η μέρα σήμερα ήταν πολύ ωραία για κυνήγι μπεκάτσας.View attachment 36523View attachment 36524

οχιι ρε τρελεεε η κορδελες ειναι απο τους εντουραδες που βγαινουν με της μηχανες,,εγω εχω gps στο μυαλομουυυυΜπράβο ρε παλικάρια. Πραγματικά η μέρα σήμερα ήταν πολύ ωραία για κυνήγι μπεκάτσας.View attachment 36523View attachment 36524
Πετρο,εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και γι αυτο θα σου μιλησω ειλικρινα.Ενα δυνατό 5ωρο σημερα...Μία μεγάλη μέρα για το κουτάβι...5ή6 διαφορετικα πουλια,5 φερμαριστα!Δυστυχως ομως καταφερα να τουφεκισω μονο μια,ευκολη θεωρω,σε ενα πρανες,μπαταρε το πουλι,τραβηξε ομως με την φορα που ειχε κ χαθηκε καπου χαμηλα κ δεν την βρηκα οσο κ αν εψαξα...Η πρωτη με το που ξεκινησαμε ανεβαινει ο σκυλος υπεροχα σε μια αναθυμιαση κ φερμαρει!Παω να κυκλωσω το πουλι κ δυστυχως επεσα σε αδιεξοδο...Γυριζω λιγο πισω αλλα εκεινη την ωρα σπαει την φερμα ο σκυλος(νομιζω οτι αρχισε να κοταριζει το πουλι κ εχασε την ψυχραιμια του).Η δευτερη φερμαρισμενη,την ακουσα λιγο πριν βγω στο σημειο που επρεπε.Η τριτη σε ενα αδιαπεραστο πυκνο μπλοκαρισμενη,καταφερα να φτασω καμια 20αρια μετρα μακρια,ανεβηκα σε εναν κορμο κ ειχα ορατοτητα στα 3/4αλλα εφυγε τελειως αναποδα...Κ αλλες δυο μετα ποντα φερμα αλλα κοταριζαν συνεχως κ ο σκυλος ειναι απειρος,δεν καταφερε να τις μπλοκαρει σωστα κ την κοπανησαν...Ομορφη μερα...View attachment 36520
Χαχαχα κ εγω αυτο σκεφτομουνα Θοδωρη μετα το σημερινο κυνηγι!!Με εβγαλες απο την δυσκολη θεση φιλε!θα στον στειλω για τα τσιχλοκοτσυφαΠετρο,εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και γι αυτο θα σου μιλησω ειλικρινα.
Το σκυλι σου δεν κανει για κυνηγι,ειναι ασχετο.Πολλα τα λαθη του σημερα και δεν δικαιολογουνται.
Επειδη κυνηγας περισσοτερες φορες απο εμενα μες στην εβδομαδα,δωστο μου για να μην πηγαινει χαμενος ο χρονος σου....Να σε βοηθησω θελω μονο,εντελως καλοπροαιρετα...
Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το φορτωθω...
Σε ανταλλαγμα θα σου δωσω ενα μπασταρδεξ της γειτονιας,πολυ εμπειρο...Δεν μενει αφερμαριστο κανενα αρουρι και τιποτα που να τρωγεται...Σε σενα θα ξεδιπλωσει ολο το ταλεντο του..Εγω δεν εχω το χρονο για ενα τετοιο αξιο σκυλι..
Με ευχαριστεις στο μελλον.
Οι υπολοιποι μην απορειτε με την γενναιοδωρια μου....Το κανω γιατι
View attachment 36533
Υ.Γ:Ειμαι σιγουρος,οτι μολις διαβασες τις πρωτες 2 γραμμες,ανεβασες πιεση 300![]()
Πω ρε φίλε δες πώς φαίνεται το χιόνι που πέφτει σε αυτές τις 2 φωτογραφίες!Ωραία περάσαμε και σήμερα.View attachment 35391View attachment 35392
Εγώ πάντα λέω δεν πειράζει είναι και αύριο μερα.Μια γρηγορη βόλτα να χωνέψουμε το απόγευμα, 2 πουλιά βρήκα το ένα παρέα... Το άλλο πρέπει να ανάψει λαμπάδα που μετακινήθηκα.... Τεσπα... Γίνονται και Μαλακίες αχαχαχχαα
View attachment 36563
Άσε φίλε....το έπαθα αυτό την προηγούμενη παρασκευή....μου ήρθε να σπάσω το τουφέκι στο πεύκο...τουλαχιστο εσύ τη βρήκες...εγώ όχι...έρχεται την βρίσκει φερμα και σηκώνεται κανονικά μένω παγωτό
Μν το κουράζεις το σκυλάκι...θα χάσει το τίτλο του μετά .όχι τπτ άλλο!!
στα λουτρά ΧΟΜΠΙΣΤΑ
Αναμικττο περδικα μπεκάτσα σήμερα παγωτό περδικα. ένα καμπρι φερμαριστο δεν έριξα να μην μάθει. Έχω ράψει Ποιντερ για αυτό.
3 φαντάσματα ένα δεν το είδα καν ένα το σήκωσα 6 φορές και εριχνα μακριά 4 φυσίγγια να με θυμάται. Και ένα το μπλόκαρε και βγήκα από κάτω και μου το έστειλε δώρο.
Θα ταλαιπωρηθεί!!! Για να μάθει.Μν το κουράζεις το σκυλάκι...θα χάσει το τίτλο του μετά .όχι τπτ άλλο!!
Ανάγκη δεν έχει.....Μν το κουράζεις το σκυλάκι...θα χάσει το τίτλο του μετά .όχι τπτ άλλο!!
Αν έχει πάρει από τη μάνα του θα χει καλό βρες...Μν το φοβάσαι...Θα ταλαιπωρηθεί!!! Για να μάθει.
Εχει αργήσει λίγο..Αν έχει πάρει από τη μάνα του θα χει καλό βρες...Μν το φοβάσαι...