Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κορινθία σήμερα. Στην αρχή ψηλά σε έλατα, βροχή και ομίχλη. Ένα πουλί σηκώθηκε πριν προλάβει να φερμάρει ο σκύλος (αυτά έχουν τα νεαρά, θέλει κόπο και δεν είναι όπως τον έμπειρο που είχα). Στην συνέχεια χαμηλότερα σε ντούσκα τρέχει ο σκύλος και στα 30 μέτρα αριστερά του σηκώνεται το ...θηρίο....από τον θόρυβο που έκανε γύρισε ο σκύλος και έμεινε να κοιτάζει στα κλαδιά ψηλά την...πορεία της....έμεινα και εγώ να την κοιτάζω μιας και ήταν πραγματικά από τα μεγαλύτερα πουλιά που έχω δει.....πήγα προς την πορεία της μπας και την σηκώσω πάλι αλλά δεν την βρήκα ...αντίθετα ανακάλυψα ένα κομμάτι με πουρνάρι όπου είπα να το ψάξω....εκεί επιτέλους είχαμε μια φέρμα στην οποία το πουλί δεν έμεινε πολύ αλλά επειδή ήμουν σε καλή θέση την είδα να περνάει σε ένα μικρό άνοιγμα και με ένα direct 34 ...ήρθε μαζί μας....ο σκύλος εάν δεν την έπαιρνα θα την είχε...μαδήσει από τα καψόνια που του έκαναν....

259955538_2021426284676978_9135855182080693139_n.jpg

Ενα δυνατό 5ωρο σημερα...Μία μεγάλη μέρα για το κουτάβι...5ή6 διαφορετικα πουλια,5 φερμαριστα!Δυστυχως ομως καταφερα να τουφεκισω μονο μια,ευκολη θεωρω,σε ενα πρανες,μπαταρε το πουλι,τραβηξε ομως με την φορα που ειχε κ χαθηκε καπου χαμηλα κ δεν την βρηκα οσο κ αν εψαξα...Η πρωτη με το που ξεκινησαμε ανεβαινει ο σκυλος υπεροχα σε μια αναθυμιαση κ φερμαρει!Παω να κυκλωσω το πουλι κ δυστυχως επεσα σε αδιεξοδο...Γυριζω λιγο πισω αλλα εκεινη την ωρα σπαει την φερμα ο σκυλος(νομιζω οτι αρχισε να κοταριζει το πουλι κ εχασε την ψυχραιμια του).Η δευτερη φερμαρισμενη,την ακουσα λιγο πριν βγω στο σημειο που επρεπε.Η τριτη σε ενα αδιαπεραστο πυκνο μπλοκαρισμενη,καταφερα να φτασω καμια 20αρια μετρα μακρια,ανεβηκα σε εναν κορμο κ ειχα ορατοτητα στα 3/4αλλα εφυγε τελειως αναποδα...Κ αλλες δυο μετα ποντα φερμα αλλα κοταριζαν συνεχως κ ο σκυλος ειναι απειρος,δεν καταφερε να τις μπλοκαρει σωστα κ την κοπανησαν...Ομορφη μερα...View attachment 36520
Πετρο,εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και γι αυτο θα σου μιλησω ειλικρινα.
Το σκυλι σου δεν κανει για κυνηγι,ειναι ασχετο.Πολλα τα λαθη του σημερα και δεν δικαιολογουνται.
Επειδη κυνηγας περισσοτερες φορες απο εμενα μες στην εβδομαδα,δωστο μου για να μην πηγαινει χαμενος ο χρονος σου....Να σε βοηθησω θελω μονο,εντελως καλοπροαιρετα...
Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το φορτωθω...
Σε ανταλλαγμα θα σου δωσω ενα μπασταρδεξ της γειτονιας,πολυ εμπειρο...Δεν μενει αφερμαριστο κανενα αρουρι και τιποτα που να τρωγεται...Σε σενα θα ξεδιπλωσει ολο το ταλεντο του..Εγω δεν εχω το χρονο για ενα τετοιο αξιο σκυλι..
Με ευχαριστεις στο μελλον.
Οι υπολοιποι μην απορειτε με την γενναιοδωρια μου....Το κανω γιατι

ειναιφιλοσμου-φιλοσ.gif

Υ.Γ:Ειμαι σιγουρος,οτι μολις διαβασες τις πρωτες 2 γραμμες,ανεβασες πιεση 300 .yelling.

Last edited:
Πετρο,εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και γι αυτο θα σου μιλησω ειλικρινα.
Το σκυλι σου δεν κανει για κυνηγι,ειναι ασχετο.Πολλα τα λαθη του σημερα και δεν δικαιολογουνται.
Επειδη κυνηγας περισσοτερες φορες απο εμενα μες στην εβδομαδα,δωστο μου για να μην πηγαινει χαμενος ο χρονος σου....Να σε βοηθησω θελω μονο,εντελως καλοπροαιρετα...
Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το φορτωθω...
Σε ανταλλαγμα θα σου δωσω ενα μπασταρδεξ της γειτονιας,πολυ εμπειρο...Δεν μενει αφερμαριστο κανενα αρουρι και τιποτα που να τρωγεται...Σε σενα θα ξεδιπλωσει ολο το ταλεντο του..Εγω δεν εχω το χρονο για ενα τετοιο αξιο σκυλι..
Με ευχαριστεις στο μελλον.
Οι υπολοιποι μην απορειτε με την γενναιοδωρια μου....Το κανω γιατι

View attachment 36533

Υ.Γ:Ειμαι σιγουρος,οτι μολις διαβασες τις πρωτες 2 γραμμες,ανεβασες πιεση 300 .yelling.
Χαχαχα κ εγω αυτο σκεφτομουνα Θοδωρη μετα το σημερινο κυνηγι!!Με εβγαλες απο την δυσκολη θεση φιλε!θα στον στειλω για τα τσιχλοκοτσυφα

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν όσα χρόνια και εάν περάσουν (14 χρόνια η μία φωτό από την άλλη). Μας προσφέρουν τόσα πολλά και εμείς τα αγαπάμε.

PC060287.JPG

260002322_615345746322853_7479989643814679521_n.jpg

Υ.Γ. Τα μαλλί είναι μούσκεμα από την βροχή,...εντάξει χάσαμε λίγα αλλά όχι και τόσαααα .yel.)

Σήμερα για κυνήγι μαζί με τον φίλο μου vagelis79 (είχαμε να τα πούμε και δυο χρόνια!). Ξεκινήσαμε με 2ωρο ψάξιμο στα χαμηλά, μέσα σε ρεματιά. 2 κυρίες βρήκαμε, η μια ακατάδεκτη, η άλλη μας έκανε τη χάρη (κοκκινούλα). Μετά αλλαγή σκηνικού, ψάξιμο 4ωρο στα 900 μέτρα με ομίχλη και όλα μούσκεμα, τα πουλιά άφαντα!

εικόνα_Viber_2021-11-25_22-03-52-501.jpgεικόνα_Viber_2021-11-25_22-03-55-939.jpgεικόνα_Viber_2021-11-25_22-03-56-887.jpg

Ένα ωραίο κυνήγι σήμερα με βροχή μια συνάντηση ενώ δέχτηκε την φερμα της σκύλα μου σηκώθηκε αμέσως ευτυχώς ήμουν κοντά και είδα την πορεία της πίσω από την πουρνάρια γρήγορα την ξανά βρήκε εκεί κοντά έκανε το λάθος να γυρίσει πίσω στο μέρος που σηκώθηκε δεν με είχε πάρει χαμπάρι δύο ντουφεκιές έπεσε πάνω σε ένα πουρναρι και μετά κάτω . Πάω γρήγορα στο σημείο πυκνό την φωνάζω έρχεται την βρίσκει φερμα και σηκώνεται κανονικά μένω παγωτό δεν ξανά έβαλα φυσιγγια μερικά γαλλικά βάζω φυσιγγια και πάω στην πορεία της στα είκοσι μέτρα περίπου στιγμιαία φερμα και απορτ ζωντανή . Τέλος καλό όλα καλά .

Attachments

• 20211126_103615.jpg
    20211126_103615.jpg
    413,7 KB · Προβολές: 80
Μια γρηγορη βόλτα να χωνέψουμε το απόγευμα, 2 πουλιά βρήκα το ένα παρέα... Το άλλο πρέπει να ανάψει λαμπάδα που μετακινήθηκα.... Τεσπα... Γίνονται και Μαλακίες αχαχαχχαα

View attachment 36563
Εγώ πάντα λέω δεν πειράζει είναι και αύριο μερα. ;)

έρχεται την βρίσκει φερμα και σηκώνεται κανονικά μένω παγωτό
Άσε φίλε....το έπαθα αυτό την προηγούμενη παρασκευή....μου ήρθε να σπάσω το τουφέκι στο πεύκο...τουλαχιστο εσύ τη βρήκες...εγώ όχι...

στα λουτρά ΧΟΜΠΙΣΤΑ .my man.
Αναμικττο περδικα μπεκάτσα σήμερα παγωτό περδικα. ένα καμπρι φερμαριστο δεν έριξα να μην μάθει. Έχω ράψει Ποιντερ για αυτό.
3 φαντάσματα ένα δεν το είδα καν ένα το σήκωσα 6 φορές και εριχνα μακριά 4 φυσίγγια να με θυμάται. Και ένα το μπλόκαρε και βγήκα από κάτω και μου το έστειλε δώρο.

στα λουτρά ΧΟΜΠΙΣΤΑ .my man.
Αναμικττο περδικα μπεκάτσα σήμερα παγωτό περδικα. ένα καμπρι φερμαριστο δεν έριξα να μην μάθει. Έχω ράψει Ποιντερ για αυτό.
3 φαντάσματα ένα δεν το είδα καν ένα το σήκωσα 6 φορές και εριχνα μακριά 4 φυσίγγια να με θυμάται. Και ένα το μπλόκαρε και βγήκα από κάτω και μου το έστειλε δώρο.
Μν το κουράζεις το σκυλάκι...θα χάσει το τίτλο του μετά .όχι τπτ άλλο!!

Status
Not open for further replies.
Back