Ρε τράβα άλλαξε καμιά πάνα μπας και περάσει τίποτα νοτιότερα
Τα εύσημα μου πρώτα στο σκυλι ή στα σκυλιά και μετά σε εσένα!πάντα τέτοια εύχομαι!
Ρεεε άσε και καμία να κατηφορίσει προς τα κάτω!!!!
Άντε ρε μπράβο κ είχα αρχίσει να ανησυχώ! Έτσι βαρατε!!!
Η μπροστινή ήταν ο αρχηγός;;;
Έλα ρε φίλε που είσαι μας έλειψες .Τη κάνεις ο μανιακός ο νεότερος ;
Γεια σου Λάμπρο με τα ωραία σου!
Ωραίο κυνήγι έκανες Κώστα μπράβο και στους δύο σας.Κάναμε και εμείς τη βόλτα μας σήμερα. Δευτέρα και Τρίτη μετακινήθηκαν πουλιά λόγω του ψύχους και είπαμε να τα καλοδεχτούμε!
View attachment 36917
Μπραβο ρε παιχτούρααα...!!!Κάναμε και εμείς τη βόλτα μας σήμερα. Δευτέρα και Τρίτη μετακινήθηκαν πουλιά λόγω του ψύχους και είπαμε να τα καλοδεχτούμε!
View attachment 36917
Γύρισε ...... λυσσασμένος.....μια βδομάδα θα κοιμάται στο βουνό..... μπράβο φιλαρακι... καλή συνέχεια..... όπως πάντα άξιος και πολεμιστής
γιασου ρε γιωργη θεριακλη φιλεμουυυ βλεπω φετως της πας ταπαααααΓεια σου ρε Σάκη μερακλή. Όμορφη μέρα η σημερινή.View attachment 36901Καλή συνέχεια παίδες.View attachment 36902
κανε τα γρ 34 και τα σκαγια ν8 για να ξεχασης φιλεμου κωστααα της κουτσουλιεςςςςΜια γρήγορη βολτα το μεσημέρι για 1.5 ωρίτσα ήταν αρκετή για να γίνει η σκύλα γιο-γιο με μια δασκάλα που μπλέξαμε.....αμολάω κ στα πρωτα 15' λεπτά σηκώθεικε μόνη της κατω απο μια ελιά δεξιά μου στα 30-35m ακούγοντας το beeper προφανώς...
(τυχαία την είδα)...κατευθύνωμε προς την πορεία της κ την ψαχνω....ξαφνικα ανεβάζει ρυθμους η μικρή κ φερμαρει σε βατα,φτέρη κ κισσό....χτυπά 2 φορες το beeper κ σηκώνεται στα 20m κ μου βαζει μια ελιά....της την αναβω κ δυστιχώς βρείκα μονο 2-3 πούπουλα για ενθύμιο αρχικά....η σκύλα φωτιά...την ξανα βρήσκει γυρω στα 50m έξω-έξω στο καθαρό κ φεύγει μπροστά απο το σκυλί, μπροστά στα ματια μου....δν τουφεκάω (ηταν μακρια)....παιρνει τη σκυλίτσα στα πυκνά πεύκα...καπάκι ξανα το beeper στα 80-100m μεσα....φτάνω στο σημείο κ βλεπω τη μικρή να την εχει "καρφώση"....παίρνω θεση κ τελικά γυρω στα 25m μεσα ακουσα το φτερό της κ τη διέκρινα λίγο καθως εβγαινε απο το πυκνό.....μαγεία η εξοδος αν κ χωρις καρπωση....μου φτανει, που καμάρωσα τη σκυλίτσα μου να γινεται αρμα Leopard στα πυκνά κ να μου βγάζει όμορφες φερμες κ σταθερές....
View attachment 36922
View attachment 36924
Δεν μας κούρασες καθόλου Γιάννη, μάλιστα μας έλειψαν οι όμορφες περιγραφές σουΣτις καθυστερήσεις είχαμε τη πρωτη αγκαλίτσα για φέτος.....ξεκίνημα στο πρώτο κομμάτι, στα 50 μέτρα παίρνει τη πρώτη φέρμα ο Bravo, στην άκρη του δρόμου, ωραία λέω στο ισιο....κάνει μια ποντα και στα 10 μέτρα ξανακαθεται, μόνος δε μπορούσα να κλείσω το λογκαδακι, οπότε στήνομαι και περιμένω, κάποια στιγμή ακούω φτερό και στι καπάκι δεύτερο, το ζευγαράκι μου πέρασε καμιά 20αρια μετρα αριστερά, τουφεκιά δεν πρόλαβα....περνει ο Bravo το πλαι και σε κανα 10λεπτο ξανακουω φέρμα, να ανεβω ούτε σκέψη οποτε κάθομαι βασανιστικά να ακούω τη φέρμα.....Τελικά τις ειδα να περνούν παλι τον ανήφορο και να χάνονται στη κορυφή, με τα χίλια ζόρια τραβηξα το σκυλάκο γιατί αν επερνε τη κορυφή χαιρετίσματα, στη συνέχεια βρίσκουμε μια ανήσυχη, τρεις φορές μόλις ζυγώνε ο σκυλάκος εκανε φτερό......αλλαγη τόπου, η πρώτη περπάταγε μεσα στο πυκνό κάνοντας τον σκυλάκο τούρμπο, σηκώθηκε ούτε που την είδα, η δεύτερη φερμαρίστηκε σρ μια κατηφόρα απότομη όποτε έμεινα ξανα θεατής για κανα 10λετο , αν δεν έριχνα μια τουφεκιά να φύγει μπορεί αμομα εκει να ήμασταν......Τελικά το τελευταίο κορίτσι με περίμενε στα 50 μέτρα απο το αμάξι, στο ισιο μεσα στις σφαλιές, περπάτημα του χαμού, ποντα φερμα ο σκυλάκος ώσπου παει να κάνει ενα βατραχοπηδημα και μια ωραία τουφεκιά με το 16ρι την έστειλε πρώτα στο στόμα του bravo και μετά στην αγκαλιά μου. Υπέροχα συναισθήματα κρατώντας την στα χέρια μου.
Συγγνώμη αν σας κούρασα παιδιά.
View attachment 36953View attachment 36954