Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια γρήγορη βολτα το μεσημέρι πριν ξανα παω για δουλειά,ειχε ως αποτέλεσμα να ασχολειθούμε με μια παλια γνώριμη δασκάλα η οποία μας ειχε ταλαιπωρίσει σε αλλες 2 προηγούμενες εξόδους.....κ σήμερα ηταν ανύσηχη κ μας σηκώνονταν, πολύ πριν φτάσουμε κοντά της κ τις 2 φορές...η Ria επέμεινε αρκετά όμως κ στο 3ο μπλοκάρισμα την έκλεισε τέλεια, τόσο, που έφτασε να την πιάσει στον "ύπνο"...τη στρείμωξε σε ένα ημιδιαμπερες φράχτη από κισσό κ αγριοτριανταφυλλιά κ την έπειασε καθώς σηκώθεικε μόλις μισό μέτρο από το έδαφος....αυτό δεν περίμενα ποτε να το δω...να φύγω ατουφέκιστος κ με μπεκάτσα στο γιλέκο....
Ένα Gordon, για να μας τινάζει τα μυαλά στον αέρα!!

Φυσίγγια ιδιογόμωση: Άρπα βούτα & κουτούπο σε Σκωτσέζικο Gordon κάλυκα....yel..yel..yel.

View attachment 37713
Μού θύμισες μια εξόρμηση για λαγό στο χωριό του τσοπάνη συμπέθερου με 2 απο τα μαντρόσκυλα .
Έφευγαν μπροστά μας τα περδίκια με σαφή εντολή ατουφέκιστα .
Για να μήν μακρυγορώ κάναμε 4-5 χιλ. παγάνα με κάρπωση 3 λαγούς χωρίς να ρίξει κανένας ντουφεκιά .
Τους έπιανε το μαύρο το τσοπανόσκυλο μέσα στο γιατάκι .......hair..hair..hair.

Το χω ζησει με την κουρτσχαρινα με λαγους
Οπως και με πουλια
Οκ το να μην ριχνεις καθολου δεν ειναι ιδανικο.Δεν θα το ηθελα

Αλλα και το να τους πιανουν στο γιατακι εχει την ´´χαρα τού´´

Αμα αξιωθω κιολας και δω και γω στο γιατακι κανεναν εν καιρο κυνηγιου θα νιωσω ολοκληρωμενος

Αδικημενος απο αυτο το ‘´χαρισμά´´ στην οικογενεια…

Κάναμε και εμείς τα γερόντια τη βόλτα μας σήμερα ...
Έτρεξε 3-4 ώρες σερί και τώρα είναι " ξερός " να δω τι θα κάνει αύριο ...

Attachments

• DSC07860 - Αντίγραφο.JPG
    DSC07860 - Αντίγραφο.JPG
    929,2 KB · Προβολές: 81
  • DSC07850 - Αντίγραφο.JPG
    DSC07850 - Αντίγραφο.JPG
    552,6 KB · Προβολές: 78
  • DSC07852 - Αντίγραφο.JPG
    DSC07852 - Αντίγραφο.JPG
    540,5 KB · Προβολές: 79
Χεραιτω τη παρέα.
Ντουέτο σήμερα μς τον αγαπητό μου φίλο Κώστα και ντουέτο στα σκυλιά επίσης, Bravo και Αρτεμουλα.......κοντά 5 ώρες και 2 τόπους, τα σκυλιά γύρισαν το τόπο ανάποδα......Ούτε μια, έστω μια φευγάτη......άνοιξε η γης πάλι.....πραγματικά απίστευτο......
Και αν έψαξαν τοπο τα σκυλιά μιας και δεν πολυζυγωνει το ενα το άλλο.....ψηλα, χαμηλά, πουρναρι, κυπαρισσωνες, φτερες, μυρτιές......ανω κάτω τα έκαμαν αλλα πουλί πουθενά.
Είχα να δω την Αρτεμουλα στο κυνήγι απο πρόπερσι και ξέχασα......τη τέμπο και ταχύτητα εχει αυτη η σκυλίτσα, πραγματικά απίστευτη... εκοβε λιγο που και που να φορτίσει η μπαταρία και δώστου πάλι..... .sarcastic.
Τη κοιταγαμε και λέγαμε γελώντας ποτε θα πέσει κατω......ο bravo μπροστά της έμοιαζε να τρέχει σε slow motion..... .sarcastic.
Την άλλη φορά Γιάννη!

Φθάνει που ξεδώσατε! :)

Κάναμε και εμείς τα γερόντια τη βόλτα μας σήμερα ...
Έτρεξε 3-4 ώρες σερί και τώρα είναι " ξερός " να δω τι θα κάνει αύριο ...
Μπράβο Γιώργη!!!
Πλαγιοκαννο, τσάντα, κουδουνάκι...
Προχωράμε με όπλο την παραδοση...
Συγχαρητήρια!!!

Μπράβο Γιώργη!!!
Πλαγιοκαννο, τσάντα, κουδουνάκι...
Προχωράμε με όπλο την παραδοση...
Συγχαρητήρια!!!
Τάσο,οι άνθρωποι στην ηλικία του Γιώργου δεν ακολουθούν την παράδοση, την αντιπροσωπεύουν....

Χθες κατέβηκα στα πάτρια εδάφη αλλά σήμερα φοβούμενος από τις καιρικές προγνώσεις την έκανα ξανά για βόρεια. Χθες ένα μεσημεριανό που το λήξαμε 5 παρά και σήμερα ένα πρωινό με -4 βαθμούς. Πουλάκια βρήκαμε με την Ήρα, το κέφι μας (και πάλι) το κάναμε...
εικόνα_Viber_2021-12-16_19-45-24-455.jpgεικόνα_Viber_2021-12-16_19-45-24-238.jpgεικόνα_Viber_2021-12-17_20-03-11-030.jpg

Last edited:
Εγώ, φοράω τραγιάσκα, απ'τα εικοσιδύο μου!
Και εγώ νεότερος φορούσα και αν βρω μια που να μου αρέσει θα ξαναπάρω! ... αλλά τα "γερόντια" που έγραψα το έγραψα κυρίως για το σκύλο μου που είναι δεκάχρονος... :)

Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος,αλλά μιας και είπαμε για τραγιάσκες:Περιμένω έναν φίλο, να περάσει να με πάρει, να πάμε για πέρδικα.Με το που με βλέπει,με την τραγιάσκα,γυρίζει και μου λέει:Μήτσο, ασπρόμαυρη τηλεόραση στο σπίτι,έ;
Με πέθανε!

Χθες το μεσημεράκι μετα το 5ωρο ξεβρακωμα απο τις αφαντες βασίλισσες με πήρε τηλ ενας φίλος απο το χωριό να πάμε καμιά βόλτα.....Τελικά αφου με επρηξε ( με τη καλη έννοια) πήγαμε σε ενα κομμάτι εδω κοντά.....τι το ήθελε ο έρμος ο πιτσιρικάς....τουφέκισε 2 , η μια αυτοκτονημενη, και δεν κράτησε καμιά......και καπου εκει ξεκίνησε το παραλήρημα..... .sarcastic. τελικός απολογισμός του απογευματινου,3 μπεκατσουλες ( 1 ζευγάρι) και ενας λαγαρος θηρίο....τουφεκιά δεν εκανα αλλα έβλεπα τον Σπυρακη μιας και έδωσα τόπο στα νιάτα.....Αύριο το απόγευμα με εχει αγκαζαρει απο χθες να πάρει λεει τη ρεβάνς...... .sarcastic. καλα του λεω , μικρός είσαι ακόμα θα μάθεις..... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back