Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την Δευτέρα δέχομαι ένα τηλεφώνημα. Αδερφέ θέλω να έρθω να βάλω τα κουτάβια στα πουλιά. Τον δρόμο τον ξέρεις,το σπίτι το ξέρεις.ελα να με πάρεις να πάμε στο καταφύγιο μου. Παίρνει το καράβι περνάει απέναντι Καβάλα και νάτος Καρδίτσα.
Ωραίο κυνήγι κάναμε. Και τα ποιντερακια πήραν καλά μαθήματα.
View attachment 37986
View attachment 37987

View attachment 37988
View attachment 37990View attachment 37994

Για πάρτη σας φιλαράκια......
Συγχαρητήρια

Σας ευχαριστώ όλους που με τις φωτογραφίες και τις διηγήσεις σας με κάνετε να ξεχνω τους λόγους που δεν μπορώ να βγαίνω αυτή την φανταστική χρονιά

μια βωλτουλα σημερα με ενα δυπλοσηκωμαααα κρατησαμε την μια,, παρακατω βρηκαμε και την αλη κυρια και δεν ελεγαιιι να σηκωθηη μιση ωρα καιι ποντα φερμα στο τελος σταματησε και το μπιμπερ απο μπαταρια και η κυρια σηκωθηκε απο την αντιθετη πλευραααα,,τα μαζεψαμε στο τελος και δρομοοο,image posting sites

χωμενεςςςς μεσα στα βατσιναααα ;)
Σάκη το ποιντερ δεν μπαίνει στις βατσινιες..... ή μήπως είναι μέσα και δεν φαίνεται; Χαχαχα .... τέτοιες φωτογραφίες ανεβάζεις και βάζεις βούτυρο στο ψωμί του Λάμπρου (maniakos).... καλή συνέχεια.... άσε τα τσίπουρα και τις τσίχλες και βγες για μπεκάτσες....

Σάκη το ποιντερ δεν μπαίνει στις βατσινιες..... ή μήπως είναι μέσα και δεν φαίνεται; Χαχαχα .... τέτοιες φωτογραφίες ανεβάζεις και βάζεις βούτυρο στο ψωμί του Λάμπρου (maniakos).... καλή συνέχεια.... άσε τα τσίπουρα και τις τσίχλες και βγες για μπεκάτσες....
ολα χρειαζωντε φιλε βασιληηηη και τα τσιπουρα και η τσιχλες και η μπεκατσεςς,η ποιντερινα θα βγη αυριω διωτι ειχαμε ενα θεματακι με το ποδιτης ;)

Τρία πουλιά σήμερα, μα καμία να μην δέχτει φερμα. Το μυστήριο όμως λύθηκε, είχαν πάει κάτι λαγομπεκατσαδες εκεί εχτές και τους έριξαν ότι είχαν και δεν είχαν, θεωρώντας ότι έλα μωρέ μπεκάτσα είναι, πήραν όμως τα δέοντα, όχι ότι θα καταλάβου, της κάνανε τελώνια για να ευχαριστηθώ εγώ.

Αλλο ενα ΚΑΡΈ σήμερα.
και ένα που έβγαλε πούπουλα και δεν το βρήκα ποτέ δεν ξέρω τι έγινε... και ο χομπίστας να κρεμάει από κούραση και να ξαπλώνει και να κυλιεται και να με γράφει στα αρ@@@ του
Εφυγα στις 4ωρες...

Αλλο ενα ΚΑΡΈ σήμερα.
και ένα που έβγαλε πούπουλα και δεν το βρήκα ποτέ δεν ξέρω τι έγινε... και ο χομπίστας να κρεμάει από κούραση και να ξαπλώνει και να κυλιεται και να με γράφει στα αρ@@@ του
Εφυγα στις 4ωρες...
Για να μη μείνεις από φυσίγγια το κάνει ο σκύλος....χαχαχα.... μπράβο και στους δυο... πώς συμπεριφέρεται τώρα που δάγκωσε δικά του πουλιά;

Για να μη μείνεις από φυσίγγια το κάνει ο σκύλος....χαχαχα.... μπράβο και στους δυο... πώς συμπεριφέρεται τώρα που δάγκωσε δικά του πουλιά;
Οι δυο ήταν λίγο τρελές αλλα αυτος πόνταρε και έμεινε αλλα σηκωθείκαν μακριά... και οι άλλες σταθερές.. σιγά σιγά πιστεύω να είναι και ήρεμος στις τρελές..

Οι δυο ήταν λίγο τρελές αλλα αυτος πόνταρε και έμεινε αλλα σηκωθείκαν μακριά... και οι άλλες σταθερές.. σιγά σιγά πιστεύω να είναι και ήρεμος στις τρελές..

ολα ειναι στον σωστο δρομο. τι ηλικια ειπαμε πως εχουμε ?

Χεραιτω τη παρέα.
Εξοδο σήμερα με το δροσοπαγο και παραδόξως επέλεξα το κάμπο μιας και τόσες μέρες στις προσηλιες πλαγιές δεν υπάρχει πουλί.
3 ωρες στκ πρώτο κομμάτι βρήκα 2 κορίτσια, η πρώτη αφου τρέλανε τον Bravo στο φτερό και το περπάτημα την ειδα κάποια στιγμή να περνάει απέναντι και να πιάνει κοντά σε μια βίλα, οπότε την άφησα να ησυχάσει αυτη και εμείς.
Η δεύτερη αν και περπάτησε αρκετά τελικά έμεινε στξ φέρμα του bravo αρκετά λεπτά αλλα σε πλαι με πουρναρι και λιθιές, λογω του γνωστού θέματος με το γόνατο δε ρίσκαρα να ανέβω, έμεινα απο κάτω με την ελπίδα να κατέβει αλλα το κορίτσι πηρε τον ανήφορο, μαζεψα τον σκυλακο με τα χίλια ζόρια γιατί αν έπαιρνε τη κορυφή θα τον έχανα.
Επόμενο κομμάτι, ενα μικρό κοτέτσι που τσεκάρω συχνά και μέχρι σήμερα (παραδόξως σε σχέση με αλλα χρόνια) δεν εχει βάλει πουλί......Σήμερα όμως ηταν εκεί μια νεοφερμενη ......απο τα πρώτα μέτρα κατάλαβα οτι εχει πιάσει βλέποντας τον Bravo να χαμηλώνει και να πηγαίνει λες και δε θέλει να σπάσει τα αυγά.....φερμαρίστηκε μπροστά μου στα 5 μέτρα περίπου πισω απο μια ξεροελια, εγω απο πανω στη λιθια, σκεπτόμενος οτι εχω τη τέλεια θέση......Τελικά σηκώθηκε ο φαντομας......πως έφυγε ουτε που το κατάλαβα, δεξιά αριστερά δεν έκανε, πως πέρασε μεσα απο το πυκνό χωρίς να πάρει ύψος ακόμα σκέφτομαι, κοίταγα και ξανακοιταγα σαν λαλακας απο που έφυγε και άκρη δεν έβγαλα......μπράβο της όμως.......πηρε και ο Bravo τρελαμένος το κατήφορο, χώθηκε στη τραφιά και απο δω παν και οι άλλοι......εκατσα κανα 20 λεπτό να χαζεύω τα κοτσύφια που έπαιζαν στο πυκνό, γύρισε εμφανώς λαλημενος δείγμα πως ίσως τη ξαναβρήκε και του ανέβασε τη πίεση περισσότερο..... .sarcastic.
Συνέχισα κανα μισάωρο να τελειώσω το κομμάτι δίχως να βρω κάποια αλλη, στο γυρισμό ξαναπερασα απο εκεί μήπως το κορίτσι επέστρεψε αλλα τίποτα.
Όμορφα ηταν, περπατησα στη φύση, ανέβασα παλμούς, εμασα και το κρύο μου......exciting.
Πίσω από αυτην την ξεροελια έφυγε ο φαντομας.......RESPECT.
20211223_114634.jpg
Έτσι με το φρέσκο να σφίξει και το δέρμα......20211223_084731.jpg

Last edited:
Χαιρετω την παρεα!Ειχα να βγω απο τις 13 του μηνα(δεν ειχα βρει πουλι)...Το χειροτερο παιδια ειναι να μην εισαι στο βουνο.Δυο πουλια σημερα βρηκαμε.Ενα σε φερμα δειαρκειας σε απατητο κομματι(πουρναρι),επιασα την καλυτερη δυνατη θεση αλλα ημουν ατυχος.Ακουσα μονο το μεγαλοπρεπες πεταγμα της.Η αλλη περπατουσε σαν τρελη.Ποντα φερμα για ωρα κ τελικα μπλοκαριστηκε κ ηρθε μαζι μας...Πολυ ομορφα ηταν.Καλές βολτες σε ολους κ καλες γιορτες20211223_122208.jpg

Και εγώ σήμερα πουρνάρια..... τρία πουλιά ανήσυχα.....το ένα ήρθε μαζί μας..... πάλι σκαλωμενο μέσα στη ζούγκλα....View attachment 38274View attachment 38275
Καλησπέρα, να σε ρωτήσω.....πως μενει το μπιμπερ εκει πάνω; προσπαθώ αλλα πέφτει στο πλάι......

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω.....πως μενει το μπιμπερ εκει πάνω; προσπαθώ αλλα πέφτει στο πλάι......
Είναι περασμένο στο κολάρο του GPS...αν κοιτάξεις αριστερά θα δεις το δέκτη...... δεν το ανοίγω αλλά ..... βάλε ένα κομμάτι ξύλο στο κάτω μέρος να είναι πιο βαρύ από το μπιπερ και θα μείνει στο επάνω μέρος το μπιπερ

Status
Not open for further replies.
Back