Σε μέρα που δεν έπεσε ούτε τουφεκιά στην περιοχή.....ο άλλος έλεγε.... άλλαξα τέσσερα μέρη και τα βρήκα σε ένα χωράφι....18 ορτύκια.....12 το μεσημέρι..... έβαλε το χέρι ο άλλος κάτω από το φτερό και ήταν παγωμένα....χαχαχα
Αμαν βρε Κώστα.......ξέχασε να τις βγάλει φωτο μωρέ πρόπερσι και το θυμήθηκε τώρα......αμέσως να κακολογησεις τον άνθρωπο (Ειναι τοσα τα γιδια του fb,που τις ποσταρουν για να εξαργυρωσουν τα like σε κανα ματσο ζοχους για να βοσκισουν....
Χάρη πραγματικά δεν εχω πάρει φερμα φετος Αττική..Η χειρότερη χρονιά τουλάχιστον για μένα που έχω τρία σκυλιά στην περιοχή της Αττικής.
τα ειδια και εδω βασιλη φουλλλλ πωδαρωμα και ψωφοκρυιιιιιιΣήμερα έξοδος στα πουρνάρια.... παγωνιά με -1 στις 09:30 ..... αρκετά πουλιά αλλά πολύ ανήσυχα.... έξι ή επτά κάποια δύο και τρία σηκωματα αλλά μόνο μία ήρθε μαζί μας.... ανέχονται το σκυλί μόλις όμως αντιληφθούν άνθρωπο αρχίζει το περπάτημα.... και τις ακούς να φεύγουν 40-50 μέτρα μπροστά... καλή συνέχεια σε όλους...View attachment 39899View attachment 39900
Τοτε να παρεις την beretta explor uniko μονο εκοινη σκοτωνει δεινοσαυρους αχαχαχαχ
Τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον ...τα ειδια και εδω βασιλη φουλλλλ πωδαρωμα και ψωφοκρυιιιιιι
γιωργηη εχη ενδιαφερων αλα πωληη ψωφοκρυο ρε φιλαρακι,,μεχρι και τα πουλια εχουνε αλαξη συμπερηφωρα πωλη νευρικααα αφου λογικα το βραδυ με τοσω κρυω που εχη δεν βωσκανε σωστααα,Τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον ...
δεν εχουνε παγωση ακωμη νικο τα χωματα εκηνη την ωρα και βιαζωντε να φανεεε,,,εγω στο καρτερι τσιχλας 2 κυριες 6 παρα με περνανε συνεχειαΠέραν της συμπεριφοράς τους που έχει αλλάξει απέναντι στο σκύλο και τον κυνηγό, διαπιστώνω φέτος ότι όσα πουλιά έχω δει να πηγαινουν για βοσκή περνάνε πολυ νωρίς το απόγευμα λες και τις κυνηγάει ο χρόνος ένα πράγμα!
Σε καμία περίπτωση δεν έχουν παγώσει τα χώματα στην περιοχή μου,κάποιος άλλος είναι ο λόγος που περνάνε τόσο νωρίς.Στα μέσα του Δεκέμβρη περνουσαν 5:30 και τώρα παρά τέταρτο.Ισως επειδή φέτος δεν εχουμε τσίχλες και έχει ησυχία το βουνό στο σούρουπο και περνάνε πιο νωρίς.δεν εχουνε παγωση ακωμη νικο τα χωματα εκηνη την ωρα και βιαζωντε να φανεεε,,,εγω στο καρτερι τσιχλας 2 κυριες 6 παρα με περνανε συνεχεια
Δεν τα ενοχλεί ο σκυλος με μπιπερ η κουδούνι τον ΆΝΘΡΩΠΟ φοβούνται... εγω ανεβαίνω κορυφή και μετά η κάθομαι να έρθει η παω και την σηκώνω σκόπιμα..Ειδικά στην τελευταία ήταν στις 13:00 το μεσημέρι.... επειδή το μέρος είναι ζούγκλα είπα δε θα πάω.... ξεκίνησα μετά από 4-5 λεπτά από την πρώτη φορά που κτυπησε φέρμα στο gps.....τα μπιπερ κλειστά.... έκανα γύρω στα 7-9 λεπτά να φτάσω στα 15 μέτρα από το σκύλο και τότε έσπασε και άρχισε το ποντάρισμα....