Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ας τα βλέπαμε κ εμείς, το κουλούρι πάει σύννεφο τελευταία χαχαχαχαχα
αρχείο λήψης.jpg
Κουλουράκι παρακαλώ!....sarcastic.

Υ.Γ1:
όταν γυρίζω "άκοπος", "απαραιτήτως",... τουλάχιστον να το φάω να το ευχαριστηθώ!....sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ2:
...πολλά κουλούρια ρε γαμώτο όμως....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

View attachment 40722
Κουλουράκι παρακαλώ!....sarcastic.

Υ.Γ1:
όταν γυρίζω "άκοπος", "απαραιτήτως",... τουλάχιστον να το φάω να το ευχαριστηθώ!....sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ2:
...πολλά κουλούρια ρε γαμώτο όμως....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Όλη η Ελλάδα χιονισμένη, εδώ καθαρά κ από πουλιά τπτ. Ελαχιστα πράγματα
Κουλουράκι κανονικοτατον:)

Ανάποδο κυνήγι με αέρα εκεί που δεν έπρεπε και μπεκάτσες που δεν στέκονταν πουθενά βοήθησε η τύχη όμως.......View attachment 40736View attachment 40737
Μπράβο και στους δύο..... μια ερώτηση που μου γεννήθηκε από τη φωτογραφία.... αφού έχεις gps γιατί φοράς κουδούνι στο σκύλο;

Σακη καλημερα

Βλεπω το ποστ σου και θυμαμαι και παλαιοτερα που εβαλες

Δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν ασχολουμε με τετοια αλλα κοψτω ρε φιλε

Εαν εχεις κατι μετα παιδια ( υποθετω - δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει) πεστο σε αυτα και μην χαλας το θεμα της μπεκατσας

Αντρικια και ομορφα

Περασαν ομορφα οπως φαινετε στις φωτο και το μοιραστηκαν
Που ειναι το προβλημα;
Οτι πηραν 5-6;

Εαν κυνηγησαν ολοημερο δυο ατομα το βρισκεις υπερβολικο;

Αλλος παει μια ωρα αλλος δυο αλλος ολη μερα αλλος καθε μερα !

Μακαρι να ναι καλα ολοι οι συναδερφοι και να τους επιτρεπει η καθημερινοτητα τους να βφαινουν οσο πιο πολυ μπορουν!

Εχουμε ενα σωρο προβληματα αληθινα φιλε και σοβαρα

Μπαινουμε να ξεσκαμε εδω μεσα και κυνηγαμε συν των αλλων για να αφηνουμε πισω για λιγο τα σοβαρα που εχουμε ολοι να παλεψουμε

Υπαρχουν προβληματα πολυ δυσκολα που κραταμε μεσα μας- δεν τα βγαζουμε ολα στην φορα!

Και εδω μεσα ειναι σαν να κυνηγαμε ολοι μαζι αφου μοιραζομαστε την χαρα των εξορμησεων μεταξυ μας

Σε χαιρομαι οταν σε βλεπω με τα σκυλακια σου να βγαινεις και με την παρεα σου και να περνας καλα

Χαιρομαι που βλεπω να κυνηγας με φοντο το ομορφο εκκλησακι πουε φτιαξες!!!

Χαιρομαι να βλεπω και τα αλλα παιδια

Δικηγορος δεν ειμαι και δεν με νοιαζει εαν εχεις κατι με καποιο μελος- απλα αστο εκτος απο δω μεσα

Υπαρχουν και τηλεφωνα αμα δεν γουσταρεις κατι η καποιον
πηραγματακια ειναι αυτα φιλε χρυσανθεεεε,,και δεν νωμιζω να χαλαω το θεμα μπεκατσαααα,ειδες καμια αντιδραση που δεν ειδααα;;; .think.
;)

Μπράβο και στους δύο..... μια ερώτηση που μου γεννήθηκε από τη φωτογραφία.... αφού έχεις gps γιατί φοράς κουδούνι στο σκύλο;
Ενός φίλου που κυνηγάει λαγό είναι και έτυχε να τον πάρω μαζί σήμερα και το έφερε
Αλλά και δικό μου να πάρω το κουδούνι δεν το βγάζω θέλω να κυνηγάω και με το αφτί και ας ψιλιάζονται οι μπεκάτσες

Μετακινησου Στέλιο όπως Κ αυτές...;)
Είσαι γνώστης κ ξέρεις τι λες.
Το κουλούρι αφορούσε μέρη που γνωρίζω κ πάω καιρό.
Συνάδελφοι αλλού κ συγκεκριμένα σε μέρη πιο προφυλαγμενα από τον καιρό βρήκαν μερικές.
Πιστεύω από αύριο κάτι παραπάνω θα δουμε

Που να πάει ρε λαμπρο γύρω γύρω θαλασα
Χαχα
Τυχερουλη μέσα στις μπεκάτσες κοιμάσαι:)

Για Πέρδικα κ τσιχλες δεν έχω παράπονο.
Ξυπνάω πίνω τον καφέ κ σε 5 λεπτά (με τα πόδια) είμαι στις πέρδικες.
Για τις τσίχλες είμαι ακόμα πιο τυχερός, στην αυλή του σπιτιού μου είναι τα πρωινά του Οκτώβρη κ 100 μέτρα πιο πέρα τα απογευματινά μέχρι τη λήξη.

Μπεκατσα δεν πιάνουν τα μέρη μου, ε μην τα θέλω κ όλα δικά μου

Status
Not open for further replies.
Back