Tolis SBE1
Banned
Τους έχεις μάθημα για τις benelli, για τις φασσες κ τις μπεκάτσες....Αντε μια βολτα και γω μετα τη δουλεια View attachment 41983View attachment 41984
Τους κάνει μάθημα όπως είπες Τάσο με την σειρά.Στο τέλος τους πετάει ένα καταλαβάτε; Αλλά για να έρθουν όλα αυτά πρέπει να ρίξετε Champion, το φυσίγγι του πρωταθλητή!Τους έχεις μάθημα για τις benelli, για τις φασσες κ τις μπεκάτσες....
Για τα champion τίποτα???? Χαχαχαχα
Αυτές οι 2 ήταν κοκκινομπερεδες..... ΧΑ ΧΑ
Τους έχεις μάθημα για τις benelli, για τις φασσες κ τις μπεκάτσες....
Για τα champion τίποτα???? Χαχαχαχα
Ρε παιδιά , αφού είναι Champions από μόνα τους τα πιτσιρίκια, με τα φυσίγγια θα ασχολείται?Τους κάνει μάθημα όπως είπες Τάσο με την σειρά.Στο τέλος τους πετάει ένα καταλαβάτε; Αλλά για να έρθουν όλα αυτά πρέπει να ρίξετε Champion, το φυσίγγι του πρωταθλητή!
Γεια σου Τόλαρε να χαίρεσαι τους μικρούς κυνηγούς!!
Ναι εεεε!! Θα σκέφτεται κοιτα να δεις το στραβαδι πείρε 3ης και θελει φωτογραφία, και έχει κλαμπανιασι τον μισώ πληθυσμός μετανάστευσης που πέρασε από την ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΕσύ τον βγάζεις φωτό και αυτός σε έχει γραμμένο.... ΧΑ ΧΑ.
Τι σκυλιά έχεις Τολη;Αντε μια βολτα και γω μετα τη δουλεια View attachment 41983View attachment 41984
Μια ποιντερινα μου εμεινε και δε καθετε καθολου για φοτο αχαχαχαχχαΤι σκυλιά έχεις Τολη;
Και γλυφεις και τους καλυκες αχαχααχαΤους κάνει μάθημα όπως είπες Τάσο με την σειρά.Στο τέλος τους πετάει ένα καταλαβάτε; Αλλά για να έρθουν όλα αυτά πρέπει να ρίξετε Champion, το φυσίγγι του πρωταθλητή!
Γεια σου Τόλαρε να χαίρεσαι τους μικρούς κυνηγούς!!
Και χωρις παρεξυγηση καρτεριτζης ουτε ημουνα ουτε θα γινω ποτε δεν εχω αναγκη να κανω παρανομιες ειδηκα μπεκατσα δοξα το θεο το σκυλι τις περνει μια χαρα διπλα στο χωριο μου ειναι κιωλας τωρα αυτη την εποχη δε τρελενομαι κιολας για φερμα θεορω πιο δυσκολη την φασσα ειδηκα στην τουφεκιαΤι σκυλιά έχεις Τολη;
Τόλη έβαλες φωτογραφία με τα σκυλιά στο σαλόνι..... έξω από το σπίτι σου θα περιμένω να σχολασεις....θα σε ακολουθήσω και θα δω τα μέρη που κυνηγάς.... χαχαχα..... κλείσε την τοποθεσία στο κινητό..... εκτός αν χάνεσαι στο βουνό.....χαχαχαχα...σε καλό μας πρωί πρωί... τόσο γέλιο. Μπράβο ρε ΤόληΑσε και δε βγαζω φοτο τα μερη γτ αναγραφοντε και στοιχεια πλεον τοποθεσια και τετια μη δω καμια μερα το @maniakos στο χωριο μου γτ βλεπω δε μπωρει να βρει μπεκατσες στα μεροι του και ολο με κατεψυγμενες κοκορεβετε αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
Να τα λες ολα μαστορα, μην κοβεις το σκυλι!!!Ναι εεεε!! Θα σκέφτεται κοιτα να δεις το στραβαδι πείρε 3ης και θελει φωτογραφία, και έχει κλαμπανιασι τον μισώ πληθυσμός μετανάστευσης που πέρασε από την ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟ![]()