Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά από πολύ καιρό κάθοδος στο χωριό.
Μια σύντομη βόλτα έκανα το απόγευμα αλλά πολυ χαμηλά δεν βρήκα τίποτα ….
Αύριο θα πάρουμε τα βουνά να ξεσκάσουμε και όπου μας βγάλει !!!!
Και εγω απογευματινό έκανα 3 φαντάσματα ούτε μπαμ... ανέβα ΠΑΡΝΩΝΑ

Και εγω απογευματινό έκανα 3 φαντάσματα ούτε μπαμ... ανέβα ΠΑΡΝΩΝΑ
Τέτοια λέγε πατρίδα για εκεί λέω !!!
Για Παρνωνα θέλει προσοχή για μπλεξίματα η ατυχήματα καθώς από αρκετά χαμηλά (ακόμα και κάτω από 800) έχει ακομα πλήρη χιονοκαλυψη, το έχει παγώσει και η θηροφυλακα γυρίζει συνέχεια. Χθεσινη φώτο του αδερφού μου που είναι με πεζοπορικη ομαδα
IMG-1e132f73b9fd52965564f99a994f3598-V.jpg

Για Παρνωνα θέλει προσοχή για μπλεξίματα η ατυχήματα καθώς από αρκετά χαμηλά (ακόμα και κάτω από 800) έχει ακομα πλήρη χιονοκαλυψη, το έχει παγώσει και η θηροφυλακα γυρίζει συνέχεια. Χθεσινη φώτο του αδερφού μου που είναι με πεζοπορικη ομαδα
View attachment 42142
hampstead nc to wilmington nc
Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ εχει περισσότερο από ΜΑΊΝΑΛΟ

hampstead nc to wilmington nc
Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ εχει περισσότερο από ΜΑΊΝΑΛΟ
Πολύ περισσότερο! Χθες απόγευμα που πέρασα φαινόταν άσπρη και γυάλιζε σαν τα Ιμαλάια και η Τούρλα, και το Πλάι με τα Αεροπλάνα και ο Κουμάνταρος και ο Ζυγός και χαμηλότερες κορφές από την εθνική ενώ το Μαίναλο με το ζόρι είχε στα ψηλά αλπίκά του μόνο. topic.

Εκεί στον αγώνα,δύσκολα τα πουλάκια αγριεμένα,σήμερα η diana μέσα ,η μικρή Gray έξω να δίνει ρεσιταλ,εγώ να κλείνω το ματς με μια τυχερή τουφεκιά,το τζοκερ πιο πιθανό να το πιανα απ το να πάρω το πουλί.received_686399236053368.jpeg20220212_133535.jpg

Attachments

• 20220212_120125.jpg
    20220212_120125.jpg
    556,9 KB · Προβολές: 18
Καλό μεσημέρι μια ωραία έξοδο και για μένα σήμερα μια συνάντηση με ωραία Φέρμα αλλά τα σπασμένα πεύκα με έκαναν να μην μπορέσω να φθάσω σε καλή θέση με αποτέλεσμα δύο άστοχες ντουφέκιες. Παρόλο που την αναζητήσαμε για αρκετή ώρα δεν την ξανά βρήκε η σκυλίτσα μου.

Μαγκες πρεπει να ηρθανε πουλια , οσοι μπορειτε βγειτε καμια βολτα.

Βαρεθηκα να τις σηκωνω με τα ποδια . Αλλα εχει χαρη που δεν εχω σκυλο , της αξιζει η φερμα πρωτα ... Εκει να βλεπω τον σκυλο 5 λεπτα να μην κουνιέται

Μαγκες πρεπει να ηρθανε πουλια , οσοι μπορειτε βγειτε καμια βολτα.

Βαρεθηκα να τις σηκωνω με τα ποδια . Αλλα εχει χαρη που δεν εχω σκυλο , της αξιζει η φερμα πρωτα ... Εκει να βλεπω τον σκυλο 5 λεπτα να μην κουνιέται
Από εδώ έφυγαν :)

Απο που γιωργο μου να τις στειλω πισω... :)

Ωραια και μεγαλα πουλια , μου σηκωθηκαν και δυο μαζι .. Πρωτη φορα ειδα δυο μαζι ! Ωραιο θεαμα..
Επιστρόφια ανηφορίζουν όλα τώρα σιγά σιγά ...
Εδώ εφέτος είχε ελάχιστες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Τελευταία είχαν μείνει κάτι λίγες ντοπιάρες, ήξερα 2-3 σε πολύ δύσκολα σημεία, σήμερα έλειπαν και αυτές !!!

Status
Not open for further replies.
Back