Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παρόλο το πρωινό κρύο η μέρα αργότερα ζεσταίνει , φυσάει νοτιας και θυμίζει άνοιξη και λογικά το μυαλό πάει στα επιστροφια μπεκατσας
Εσείς οι νότιοι , Κρήτη Πελλοπονήσος, αλλά και οι άλλοι , ποτέ συναντάτε επιστροφιες μπεκάτσες από Αφρική , ημερολογιακά ;
Μένουν αρκετές μέρες στα μέρη σας;

Παντού Ντούσκο είναι Γιώργο. Το δέντρο εννοουνε Ντούσκο.κ όχι τι είδους είναι το κάθε δέντρο.
Έχω την εντύπωση ότι όπως λέμε εμείς ντουσκο αλλού συνηθίζουν να το λένε μεσέ
Και εγώ δεν μιλάω για το είδος γενικά για το δέντρο λέω

Φίλε μου ο Πέτρος κάνει πολύ καταπληκτική δουλειά και μπορώ να πω πως είναι ο μόνος που σε κάθε ταινία του μας δείχνει τα πουλιά καθιστά . Εγώ προσωπικά έχω όλες τις ταινίες που βγάζει και το σημαντικότερο είναι ότι είναι μόνο ΣΕΤΤΕΡ ΜΑΝ. .RESPECT. .love.
Σέττερμαν έγινε στην πορεία σαν ντρατχααράς είχε ξεκινήσει
Δεν θυμάμαι όμως αν το λέει σε ταινία του ή το είχα διαβάσει παλιότερα σε φόρουμ που έγραφε

μια βωλτουλα σημερα μετα απο αρκαιτες μερες εξωδου ,,πουρναρι τα μπεκατσοτοπια ασχωληθηκαμε με 4 κυριες μια τουφεκισαμε αλα δεννν,,η αλες κυριες χωμενες στα σφυχτα και δεν μπωρουσες να της πρωσεγκισης ευκωλα ,,ασχετως την καρπωση περασα ωμορφα τα σκυλακια δουλεψανε δυνατα και καλα,,μαλιστα το ευχαριστηθηκα σε μια φαση να φερμαρουν ταυτοχρονα και τα δυο σε ξεχωριστες μπεκατσες μεταξιτους η απωσταση καμια 70αρια μετρα αλα το μερως βουρτσααααα.hair.

Όπως το θέλετε βρε παιδιά.... στο μπεκατσοκυνήγι έχει καμιά σημασία;
Εχει ενα που ανέφερες οταν δεν πέφτουν τα φύλλα δεν βλεπεις να βαράς μακριά.. ενώ όταν πέφτουν είναι ποιο εύκολος στόχος και πάλι καλά είναι το όριο 10.. παντός εγω παω 5 6 φορές το χρόνο και όταν έχει μπάσιμο έχει μπάσιμο ενώ το Πουρναρι είναι ποιο σταθερό όλο το χειμώνα..

Δεν θυμάμαι όμως αν το λέει σε ταινία του ή το είχα διαβάσει παλιότερα σε φόρουμ που έγραφε
Έχει μια ταινία, που κυνηγάει ο Μπρέχας,με τα Πόιντερ του.
Και σε μια φάση, λέει ο Μουσούλης:"Όταν κυνηγούν τα Πόιντερ"!

Όλα "επάνω" της είναι μαγικά…
View attachment 42325
Το ξέρετε ότι αυτό το φτερακι το χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι; Έχω φίλο που του έδινα κάμποσα κάθε χρόνο.....ο οποίος μου είχε πει ότι το συγκεκριμένο φτερό το χρησιμοποιεί όταν επιχρυσωνει κάτι ή στις κολλήσεις ..... παίρνει κάθε φορά την ίδια ποσότητα χρυσού.... όντως είναι μαγικό....

Το ξέρετε ότι αυτό το φτερακι το χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι; Έχω φίλο που του έδινα κάμποσα κάθε χρόνο.....ο οποίος μου είχε πει ότι το συγκεκριμένο φτερό το χρησιμοποιεί όταν επιχρυσωνει κάτι ή στις κολλήσεις ..... παίρνει κάθε φορά την ίδια ποσότητα χρυσού.... όντως είναι μαγικό....
Το φτεράκι του "ζωγράφου"…

ωντος φιλε βασιλη ειναι μαγικη ολητης απο την ωμορφιατης μεχρι στο πιατοοοοο ;)

Ναι δεν το έχει αναφέρει πουθενά παρά μόνο για τα σεττερ μιλάει . Μου αρέσει πολύ ρε φίλε ο τρόπος που τραβάει τα πλάνα είναι πάντα πολύ καθαρά .

Έχει μια ταινία, που κυνηγάει ο Μπρέχας,με τα Πόιντερ του.
Και σε μια φάση, λέει ο Μουσούλης:"Όταν κυνηγούν τα Πόιντερ"!
Ναι και επίσης λέει παρακάτω πώς του αρέσει πολύ να κάνουν συνενεση πιο πίσω τα ποιντερ.

Status
Not open for further replies.
Back