Και εδώ ντούσκα τα λέμε...Με μια λέξη Ντούσκο.....![]()
Και εδώ ντούσκα τα λέμε...Με μια λέξη Ντούσκο.....![]()
Έχω την εντύπωση ότι όπως λέμε εμείς ντουσκο αλλού συνηθίζουν να το λένε μεσέΠαντού Ντούσκο είναι Γιώργο. Το δέντρο εννοουνε Ντούσκο.κ όχι τι είδους είναι το κάθε δέντρο.
Σέττερμαν έγινε στην πορεία σαν ντρατχααράς είχε ξεκινήσειΦίλε μου ο Πέτρος κάνει πολύ καταπληκτική δουλειά και μπορώ να πω πως είναι ο μόνος που σε κάθε ταινία του μας δείχνει τα πουλιά καθιστά . Εγώ προσωπικά έχω όλες τις ταινίες που βγάζει και το σημαντικότερο είναι ότι είναι μόνο ΣΕΤΤΕΡ ΜΑΝ.![]()
![]()
Εχει ενα που ανέφερες οταν δεν πέφτουν τα φύλλα δεν βλεπεις να βαράς μακριά.. ενώ όταν πέφτουν είναι ποιο εύκολος στόχος και πάλι καλά είναι το όριο 10.. παντός εγω παω 5 6 φορές το χρόνο και όταν έχει μπάσιμο έχει μπάσιμο ενώ το Πουρναρι είναι ποιο σταθερό όλο το χειμώνα..Όπως το θέλετε βρε παιδιά.... στο μπεκατσοκυνήγι έχει καμιά σημασία;
Έχει μια ταινία, που κυνηγάει ο Μπρέχας,με τα Πόιντερ του.Σέττερμαν έγινε στην πορεία σαν ντρατχααράς είχε ξεκινήσει
Δεν θυμάμαι όμως αν το λέει σε ταινία του ή το είχα διαβάσει παλιότερα σε φόρουμ που έγραφε
Ερωτευμένος με τις βασίλισσες και εσυ; ; χρόνια πολλάΌλα "επάνω" της είναι μαγικά…
View attachment 42325
Το ξέρετε ότι αυτό το φτερακι το χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι; Έχω φίλο που του έδινα κάμποσα κάθε χρόνο.....ο οποίος μου είχε πει ότι το συγκεκριμένο φτερό το χρησιμοποιεί όταν επιχρυσωνει κάτι ή στις κολλήσεις ..... παίρνει κάθε φορά την ίδια ποσότητα χρυσού.... όντως είναι μαγικό....Όλα "επάνω" της είναι μαγικά…
View attachment 42325
Το φτεράκι του "ζωγράφου"…Το ξέρετε ότι αυτό το φτερακι το χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι; Έχω φίλο που του έδινα κάμποσα κάθε χρόνο.....ο οποίος μου είχε πει ότι το συγκεκριμένο φτερό το χρησιμοποιεί όταν επιχρυσωνει κάτι ή στις κολλήσεις ..... παίρνει κάθε φορά την ίδια ποσότητα χρυσού.... όντως είναι μαγικό....
ωντος φιλε βασιλη ειναι μαγικη ολητης απο την ωμορφιατης μεχρι στο πιατοοοοοΤο ξέρετε ότι αυτό το φτερακι το χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι; Έχω φίλο που του έδινα κάμποσα κάθε χρόνο.....ο οποίος μου είχε πει ότι το συγκεκριμένο φτερό το χρησιμοποιεί όταν επιχρυσωνει κάτι ή στις κολλήσεις ..... παίρνει κάθε φορά την ίδια ποσότητα χρυσού.... όντως είναι μαγικό....
Χαχαχα όλοι ερωτευμένοιΌλα "επάνω" της είναι μαγικά…
View attachment 42325
Βλέπω καλά πήγε η φετινή χρονιά.....
Ναι δεν το έχει αναφέρει πουθενά παρά μόνο για τα σεττερ μιλάει . Μου αρέσει πολύ ρε φίλε ο τρόπος που τραβάει τα πλάνα είναι πάντα πολύ καθαρά .Σέττερμαν έγινε στην πορεία σαν ντρατχααράς είχε ξεκινήσει
Δεν θυμάμαι όμως αν το λέει σε ταινία του ή το είχα διαβάσει παλιότερα σε φόρουμ που έγραφε
Δεν είναι όλες φετινές, η φετινή χρονιά ήταν πολύ φτωχή ...Βλέπω καλά πήγε η φετινή χρονιά.....
Ναι και επίσης λέει παρακάτω πώς του αρέσει πολύ να κάνουν συνενεση πιο πίσω τα ποιντερ.Έχει μια ταινία, που κυνηγάει ο Μπρέχας,με τα Πόιντερ του.
Και σε μια φάση, λέει ο Μουσούλης:"Όταν κυνηγούν τα Πόιντερ"!
Κοιτα μη φταρνιστης κ ψαχνεις τα φτερα μετα....