Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ξέρετε ότι αυτό το φτερακι το χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι; Έχω φίλο που του έδινα κάμποσα κάθε χρόνο.....ο οποίος μου είχε πει ότι το συγκεκριμένο φτερό το χρησιμοποιεί όταν επιχρυσωνει κάτι ή στις κολλήσεις ..... παίρνει κάθε φορά την ίδια ποσότητα χρυσού.... όντως είναι μαγικό....
Αυτό το φτερό λέγεται και το φτερό του Ζωγράφου.

Ναι και επίσης λέει παρακάτω πώς του αρέσει πολύ να κάνουν συνενεση πιο πίσω τα ποιντερ.
το να κανη ενα ωπιας δηποτε ρατσας σκυλι συνενεση σε αλη ρατσα δεν ειναι κακκο αλα διχνη ενα σκυλο με μιαλο και που σεβεται το αλοοοο,,τωρα το τι λενεεεεε ,ναχαμε να λεγαμεεεεεεε .sarcastic.

το να κανη ενα ωπιας δηποτε ρατσας σκυλι συνενεση σε αλη ρατσα δεν ειναι κακκο αλα διχνη ενα σκυλο με μιαλο και που σεβεται το αλοοοο,,τωρα το τι λενεεεεε ,ναχαμε να λεγαμεεεεεεε .sarcastic.
Ναι δεν αντιλέγω αλλά αυτό λέει ο άνθρωπος τι να κάνουμε .

Χαχαχα όλοι ερωτευμένοι
Εγώ κρατάω το φτερό στην άκρη που μου δείχνει και την ηλικία των πουλιών που βαράω

klavye testi
Σταυρο για δώσε πληροφορίες όταν μπορέσεις για να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι.... :)

Ναι δεν αντιλέγω αλλά αυτό λέει ο άνθρωπος τι να κάνουμε .
αμα ακουμε τι λεη ο καθενας καηκαμεεεε φιλε γιαννηηηη,,το σωστο να βλεπουμε και οχι της εξυπναδες του καθεναααα,,πχ το ποιντερ ειναι καλητερω στην μπεκατσα η το σετερ κτλ .hair.

Μόλις ξαναπιάσω Άριστο να έχω ένα κίνητρο να πιάσω δύο τρεις , να βγάλω και φωτογραφίες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επίσης είχα διαβάσει πριν πολυ καιρό, νομίζω εδώ ότι στα πουλια που είναι από ταξίδι φαίνονται τα φτερά τους φθαρμένα....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επίσης είχα διαβάσει πριν πολυ καιρό, νομίζω εδώ ότι στα πουλια που είναι από ταξίδι φαίνονται τα φτερά τους φθαρμένα....
Αρίστο τα νεαρά πουλιά έχουν φτερά που φαίνονται φθαρμένα στην άκρη σαν κρόσια. Τα ενήλικα πουλιά έχουν φτερά στρογγυλεμένα. Τα τρία πρώτα στην φτερούγα δείχνουν την ηλικία της…

Ποιντερ εναντίον σεττερ νομίζω....
Άλλη ταινία αυτή.
Η κόντρα Πόιντερ-Σέττερ συντηρείται, για να πουλάει ο εκάστοτε, την πραμάτεια του.Δεν μπαίνω, στο παιχνίδι τους.
Εγώ,θαυμάζω και τις δύο φυλές.
Έχω επιλέξει να κυνηγάω με Πόιντερ, γιατί σ' αυτή τη φυλή,βρήκα αυτό που έψαχνα.

Αρίστο τα νεαρά πουλιά έχουν φτερά που φαίνονται φθαρμένα στην άκρη σαν κρόσια. Τα ενήλικα πουλιά έχουν φτερά στρογγυλεμένα. Τα τρία πρώτα στην φτερούγα δείχνουν την ηλικία της…
Ευχαριστώ φιλαράκι, ελπίζω να έχω καμία ευκαιρία ακόμα για φέτος για παρατήρηση και θα περιμενω και τον Σταυρο @σταυροςΚ69 για ανάλυση..... .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back