Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννη μην το υποτιμάς το 10αρακι για πρώτη τουφεκιά είναι ότι πρέπει. Και γω φέτος με 10αράκια την έβγαλα...
Δεν μπορώ να πω ότι τα υποτιμώ αλλά έλεγα μπορεί να πάρω το πουλί που σηκώνεται μέσα στο πυκνό και πας για μισή τουφεκια όμως μου λύθηκε η απορία μπορείς ναι να το πάρεις . Πάντα πρώτο το είχα.

το ηχειο απο το μπιμπερ ειναι πρωσταα στο κεφαλι του ζωου και οχι πισω αυτω λεωωωω ;)
Γιατί το συγκεκριμένο δεν έχει δυνατό ήχο και όταν το βάζω από την άλλη πλευρά το κολαει πάνω στο στήθος της στην φέρμα που δεν το ακούω σε απόσταση.

Γιατί το συγκεκριμένο δεν έχει δυνατό ήχο και όταν το βάζω από την άλλη πλευρά το κολαει πάνω στο στήθος της στην φέρμα που δεν το ακούω σε απόσταση.
το παλιο γαλικο δεν ειναι φιλε γιαννηη;; εχω το ειδιοο εδω και χρονιαααααααααα και δεν εχω θεμαα ;)

το παλιο γαλικο δεν ειναι φιλε γιαννηη;; εχω το ειδιοο εδω και χρονιαααααααααα και δεν εχω θεμαα ;)
Έχω δύο από αυτά ναι είναι το γαλλικό αλλά όχι το παλιό με την μια βίδα το άλλο που έχω είναι πιο δυνατό παρόλο που το έστειλα στον τουρι και μου έκανε αναβάθμιση στην αρχή είδα διάφορα άλλα μετά έχασε την ακουστικοτητα του και για να σε προλάβω κάθε αρχή του αλλάζω μπαταρία . αλλά του χρόνου πρώτα ο Θεός θα πάρω ένα άλλο .

Αγαπημένο κυνήγι η μπεκάτσα παρολου που στα μέρη μου δν μας τίμησαν ιδιετερα φέτος , ( όταν λεω ιδιετερα εννοώ οτι σε κάθε εξόρμηση άντε ν είχαμε 7-8 σηκώματα ) πήγαμε αρκετά καλά , αυτή είναι τελευταία ημέρα που πήγα, δν θέλω ν κάνω κάποιο είδος διαφήμισης αλλά τράβηξα την φωτό πάνω στο κουτί για όσους έλεγαν ότι 11 νούμερο στην μπεκάτσα δν κάνει. 8A6B1855-F0D2-4B1F-B0C5-4A0C1B13D003.jpeg

Το κακό με το ηχείο μπροστά στο γαλλικό είναι ότι σκαλώνει σε κλαδιά και βατσινιες.... για καλύτερη ακουστικοτητα δοκίμασε να βάλεις ένα αντίβαρο στο κάτω μέρος του κολάρου ώστε το μπιπερ να μένει στο σβέρκο του σκύλου....θα δεις τεράστια διαφορά

Το κακό με το ηχείο μπροστά στο γαλλικό είναι ότι σκαλώνει σε κλαδιά και βατσινιες.... για καλύτερη ακουστικοτητα δοκίμασε να βάλεις ένα αντίβαρο στο κάτω μέρος του κολάρου ώστε το μπιπερ να μένει στο σβέρκο του σκύλου....θα δεις τεράστια διαφορά
Με αντιβαρο το εχω κι εγω κ όντως μενει επανω στον αυχενα του σκυλου...

Ποιος είπε ότι δεν κάνει, όλα κάνουν, πρωσοπικα γούστα είναι.
το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μου είναι κατά ποσό βρώσιμο ειναι το θήραμα σε μέγεθος μπεκατσας όταν τουφεκίστη στα 18- 20 μέτρα.
Η αλήθεια είναι ότι μασάς και. Κάποια σκάγια ❤️❤️

Έκλεισε μια δυνατή χρονιά με ένα καταπληκτικό μπλοκάρισμα από την μικρή GRETA. Δυνατό τρέξιμο και επιτόπιο δίπλωμα κάτω το πισινό σύστημα όρθιο το μπροστινό και το κεφάλι ψηλά και να σου λέει εδώ είναι.
View attachment 43415

View attachment 43416
Με αναμονή και όνειρα για την επόμενη σεζόν.
Μοντέλο η μικρή !!!! Φτου φτου
Πολύ σοβαρη μου μοιάζει χαχα

Δυστυχώς ο καιρός μου χάλασε τα σχέδια για το τελευταίο 2ήμερο. Χθες όλη μέρα έβλεπα τα χιόνια από το παράθυρο και ανέβαζα πίεση...Σήμερα αποφάσισα να κυνηγήσω χαμηλά και σε πουρνάρι στο μόνο ξέχιονο μέρος που ήξερα. 2 πουλιά ανήσυχα αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Έτσι έληξε και φέτος μια ακόμα κυνηγετική περίοδος. Εν αναμονή για τις πρώτες φέρμες με την βασίλισσα ξανά τέλη Οκτωβρίου. Υγεία σε μας, στις οικογένειες μας και στους τετράποδους συντρόφους μας! Ο καιρός θα περάσει γρήγορα...

εικόνα_Viber_2022-02-28_17-29-00-541.jpg

Τελευταία έξοδος... απόγευμα έτσι για να πούμε ότι βγήκα.... ένα φάντασμα...σε γνωστό σημείο τρεις φορές την βρήκαν τα σκυλιά δεν έμεινε καμία στη φερμα.... καλό της ταξίδι και ραντεβού το φθινόπωρο.... μία όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της... Δυνατές συγκινήσεις, όμορφες εικόνες που θα μας συντροφεύουν μέχρι το φθινόπωρο.... περιμένοντας τις.... βασίλισσες. Ξεκούραση για εμάς και τα σκυλιά μας.... να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου όλοι παρόντες.... καλό βράδυ σε όλους....

ΤΕΛΟΣ!! είναι σχετικό αρχή εκπαιδευτικών και βρίσκω βασίλισσες εως και τον Απριλίο..
Φερμα σε ένα κοντο Πουρναρι πατάω μια κλοτσιά και βγαίνει ένα λαγαρος ωχ αμάν..
Παω σε μια γνώριμη φάντασμα υπό βροχή βάζω το χομπιστα μέσα και τελικά ήταν στην άκρη του δρόμου ριχνω μια ξαφνικά κλαμπανι το πουρνάρι :p παω σε άλλη μεριά με βροχή φερμες ποντες τελικά βρήκα 2 αλλα δεν μπόρεσα να τις κλείσω.. καλά περάσαμε!!

Θα το κάνω από του χρόνου να είμαστε καλά και αν και έχω βάλει στο μάτι το midiland beeper basic one.

Αγαπημένο κυνήγι η μπεκάτσα παρολου που στα μέρη μου δν μας τίμησαν ιδιετερα φέτος , ( όταν λεω ιδιετερα εννοώ οτι σε κάθε εξόρμηση άντε ν είχαμε 7-8 σηκώματα ) πήγαμε αρκετά καλά , αυτή είναι τελευταία ημέρα που πήγα, δν θέλω ν κάνω κάποιο είδος διαφήμισης αλλά τράβηξα την φωτό πάνω στο κουτί για όσους έλεγαν ότι 11 νούμερο στην μπεκάτσα δν κάνει. View attachment 43346
Και εγώ φίλε καταλάθος ήρθαν στα χέρια μου του Ρουμελιώτη Α1-33γρ και ήταν καταπληκτικό. Θέλω να πω ότι είχα δοκιμάσει τα περισσότερα μαλινοταπα αλλά μάταια τις τουφεκιες που έκανα με αυτό δεν μπορώ να τις περιγράψω.

Τελευταία έξοδος... απόγευμα έτσι για να πούμε ότι βγήκα.... ένα φάντασμα...σε γνωστό σημείο τρεις φορές την βρήκαν τα σκυλιά δεν έμεινε καμία στη φερμα.... καλό της ταξίδι και ραντεβού το φθινόπωρο.... μία όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της... Δυνατές συγκινήσεις, όμορφες εικόνες που θα μας συντροφεύουν μέχρι το φθινόπωρο.... περιμένοντας τις.... βασίλισσες. Ξεκούραση για εμάς και τα σκυλιά μας.... να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου όλοι παρόντες.... καλό βράδυ σε όλους....
Αν ζήσει από της μπόμπες του Πούτιν. .think.

Last edited:
Έκλεισε μια δυνατή χρονιά με ένα καταπληκτικό μπλοκάρισμα από την μικρή GRETA. Δυνατό τρέξιμο και επιτόπιο δίπλωμα κάτω το πισινό σύστημα όρθιο το μπροστινό και το κεφάλι ψηλά και να σου λέει εδώ είναι.
View attachment 43415

View attachment 43416
Με αναμονή και όνειρα για την επόμενη σεζόν.
Να είσαι γερός και δυνατός φίλε μου και του χρόνου με υγεία να χαρείς τα σκυλιά σου.

Τελευταία βόλτα το απόγευμα(αρχικά σκεφτόμουν για απογευματινό) λίγο πιο ψηλά, γιατί μου αρέσει πιο πολυ το μοτίβο της φύσης εκεί....
Βρήκα ένα πουλι που δεν ήθελε πολλά πολλά, 3 φορές την βρήκε, αλλά σηκωνόταν πολυ πριν φτάσει ο σκυλος. Την τρίτη φορά πιστευα ότι θα την στριμώξει, αλλά η κυρία το έριξε στο περπάτημα και ανεβήκαμε μια πλαγια ποντα φερμα, μέχρι που βγήκε σε χωράφι και την έκανε χωρίς να την ξαναβρούμε!

Το σκυλί αφρισε και την ουρά του την έκανε κομμάτια!!!
Και του χρόνου με υγεία!!! :)

Status
Not open for further replies.
Back