Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με αυτόν έχω μεγαλώσει.... Η φωνή του με ταξιδεύει στα πρώτα χρόνια που ξεκίνησα να περπατάω αναζητώντας την βασίλισσα.
Μόνο και μόνο που ακούς την βραχνή φωνή του νιώθεις ανατριχιλα σε ταξιδεύει λες και είσαι δίπλα του . Respect. .RESPECT. .RESPECT. .RESPECT.

Νωρίς ακόμα ..Έχει κακοκαιρία στα βόρεια .
Το σ.κ θα είναι ωραία ,με κουτάβια και μπαστούνα...
Με κλιτσα παω βόλτα....τόπος που δεν υπήρχε ούτε μια, σήκωσε αρκετές, συγγενής μου με γίδια.. ίσως τα πρώτα ξεκίνησαν...αλλα και ΜΑΪΟ ποιο παλια είχα σηκώσει.

Εκείνη την ημέρα.....

Ήταν στην άκρη από τόν κορμό και έφυγε δεξιά και διαγώνια η πονηρουλα....

Αλλά μετά από 2 μερουλες αγκαλιαστικαμε. Χεχε.
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και στον σάκο του Λάμπρου.

Αν δεν υπάρχει σασπένς δεν θα υπήρχε αυτός ο διακαής πόθος να πας να αναμετρηθεις μαζί της.
Και όχι μόνο αυτό το πώς νιώθεις όταν καταφέρνεις και καρπώνεσαι ένα τέτοιο πουλί το συναίσθημα η ικανοποίηση η αγάπη για τα σκυλιά που κατάφεραν να μπλοκάρουν και στο τέλος να την κρατήσει ς στα χέρια σου .

.
Ακόμα μια καταπληκτική βιντεαρα από τον Γιάννη και τους μαέστρους του. Να είσαι καλά και του χρόνου με υγεία Γιάννη. .RESPECT. .love. .exciting.
Με πρόλαβες Golden...!!
Μπήκα να το δημοσιεύσω, αλλά το είχες κάνει ήδη..Σε ευχαριστώ και εύχομαι να σας αρέσει!!
Και του χρόνου σε όλους μας..να είμαστε γεροί, να την ανταμώσουμε πάλι!!

Με πρόλαβες Golden...!!
Μπήκα να το δημοσιεύσω, αλλά το είχες κάνει ήδη..Σε ευχαριστώ και εύχομαι να σας αρέσει!!
Μπραβο Γιαννη...πολυ ωραια δουλεια...να εισαι καλα!!

Με πρόλαβες Golden...!!
Γιάννη μου εγώ ήμουν και ο πρώτος στο YouTube που σου έγραψα όπως σου έχω πει πολλές φορές περιμένω πως και πως με μεγάλη ανηπομονησια να δω τα βίντεο σου . Πολύ πιθανόν να μην με πιστεύεις αλλά το εννοώ. Και είμαι και φανατικός θαυμαστής τον σεττερ τα λατρεύω οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω ποτεεεεε. .love. .shake hands.

Με πρόλαβες Golden...!!
Εύγε φίλε και του χρόνου με υγεία

Status
Not open for further replies.
Back