Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι ειναι τασο. Θελει συνδιασμο και των 2. Αν αυτη η χημεια δεσει ειναι το τελειο φονικο ενος μπεκατσοκυνηγου.

εγω θα διαφωνησω. νομιζω πως ξεχνατε τον καιρο που ξεκινουσατε.
εγω ομως σαν νεος στην μπεκατσα, βαζω σαν πρωτη προυποθεση την εμειρια, (μερη και μυστικα της μπεκατσας) και μετα σκυλια, και τελευταιο το οπλο.;)

Έτσι είναι φίλε Λάμπρο είπαμε αυτά μας βγάζουν παλικάρια, είναι οι συνοδηποροι και τα φιλαράκια μας και μοιράζονται την ίδια τρέλα με μας .

μεγαλη κουβεντα κωστα.

να δω πολλοι ποτε θα παψουν να νομιζουν πως τα σκυλια ειναι υποτακτικοι μας, και εμεις αφεντηκα..RESPECT.

μεγαλη κουβεντα κωστα.

να δω πολλοι ποτε θα παψουν να νομιζουν πως τα σκυλια ειναι υποτακτικοι μας, και εμεις αφεντηκα..RESPECT.
Έτσι είναι φίλε Γιάννη αυτοί που τα βλέπουν έτσι δεν θα αποκτήσουν ποτέ τους (καλο) σκυλί η και από λάθος να πέσει δεν θα το εκτιμήσουν ποτέ.

εγω τολεω γιατι στα χερια μου ηρθε ενα σεττερ, και ενω εγραφα 1000μετρα ποδαροδρομους στα βουνα μπεκατσα μηδεν. δεν μπα να εψαχνε ο σκυλος! τον ειχα βγαλει αχρηστο,μεχρι που ηθελε ο φιλος που μου τον εδωσε να τον παρει πισω. καποια στιγμη μου ειπε να παω σε ενα μερος να ψαξω. πηγα και ενω καποιος αλλος ειχε ψαξει ηδη, εγω εκανα 3 πουλια μετα απο αυτον.

εκατσαμετα και σκεφτηκα οταν πηγενα στην φασσα που ειχα ξαναδει μπεκατσαδες.. εε αυτο ηταν. απο τοτε κανω σηνεχως πουλια, χωρια τα μερη που εμαθα ακομη απο φιλους. και ακομη δεν ξερω τιποτα σε σχεση με σας.

γιαυτολεω.εχω ενα καλο σκυλι, αλλα χωρις εμεπιριες εισαι πολυ πισω.

γιασας παιδεςςςς,,σημερα δεν καναμε παρα μια ωραια βωλτα με το φιλαρακιμου τον βικτωρ και τον γιωργο,,δυστηχως δεν βρηκαμε κανενα πουλι,ασε την καψα που ειχεεε,,,παντως στο τελος το ρηξαμε εξω να μας φυγη η πικρααα.bbq..beer. σημασια εχη οτι βρεθηκαμε με τα φιλαρακιαμου και περασαμε ωμορφαα,ΥΓ φιλε βικτωρ πωλη πηραχτηρη εισαιιιιιι ασε τον λαμπρο στην υσηχιατουυυυ ζηλιαρηηηηη.evil..evil. και καπιες φωτοοο

image hosting

adult photo sharing

img host

upload pic

image hosting 15mb

photo uploading

image hosting above 5 mb

gif uploader

γιασας παιδεςςςς,,σημερα δεν καναμε παρα μια ωραια βωλτα με το φιλαρακιμου τον βικτωρ και τον γιωργο,,δυστηχως δεν βρηκαμε κανενα πουλι,ασε την καψα που ειχεεε,,,παντως στο τελος το ρηξαμε εξω να μας φυγη η πικρααα.bbq..beer. σημασια εχη οτι βρεθηκαμε με τα φιλαρακιαμου και περασαμε ωμορφαα,ΥΓ φιλε βικτωρ πωλη πηραχτηρη εισαιιιιιι ασε τον λαμπρο στην υσηχιατουυυυ ζηλιαρηηηηη.evil..evil. και καπιες φωτοοο

image hosting

adult photo sharing

img host

upload pic

image hosting 15mb

photo uploading

image hosting above 5 mb

gif uploader
με καλή παρέα όλα είναι καλά .cool..well done..bravo.

καλησπερα στη παρεα ,εμεις σημερα πηγαμε για μπεκατσα με τα κοντομανικα και καποιος επινε φραπεδια στην πλατεια της πολης του.....yelling.
Αν πήγαινε στα γύρω στενά με το φραπέ στο χέρι μπορεί να έβρισκε 2-3 μπεκατσες......sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα αγόρια μου. Ηρεμία απόλυτη σήμερα. Ξεκίνημα από ψηλα, για περιπου τρεις ώρες ή σκυλίτσα αλωνισε το βουνό και τις ρεματιές χωρίς κάτι αξιόλογο,.κάποιο πουλί υπήρχε το οποίο έκανε φτερό 2 φορές και αυτό ήταν. Στην επιστροφή κατέβηκα δε 2 σημεία πιο ανοικτά αλλά ούτε και εκεί βρηκα τίποτα. Συνέχεια μεθαύριο πάλι, καλή συνεχεία.

γιασας και παλη παιδιαααα,,πουρνο πουρνο ξεκινησα σημερα για κανα 3ωρο κυνηγι μιας και ειχε ζεστουλαααα,,,,με τα πωλα ασχωληθηκαμε με 3 κυριες που μας βγαλανε την ψυχηηη παλιες γνωριμεςςςςς,,,πωλη πωδαρωμα και δεν λεγανε να σηκωθουνεεεεε,το μερως σφυχτοοοοο πουρναριιι,,,τελικα τουφεκισα 2 και κρατησα την μια παλη καλα γιατι η ποιντερινα ειχε σκασηηηηη,,και η ρουφιανα η μακρωμητα βρηκε να πεση σε κατι τσαλια και καναμε αμαν να την βρουμεεε σε καπια στιγμη την βλεπω την σκυλα να χωροπηδαη στα τσαλια και πεφτη μπρωστατης η κυριααα την βαζη στο στομα και πηραμε τον δρομο της επιστροφηςς η αποστολη εξετελεσθηηη.RESPECT..,,,,,.

pic host

free image host

image url

γιασας και παλη παιδιαααα,,πουρνο πουρνο ξεκινησα σημερα για κανα 3ωρο κυνηγι μιας και ειχε ζεστουλαααα,,,,με τα πωλα ασχωληθηκαμε με 3 κυριες που μας βγαλανε την ψυχηηη παλιες γνωριμεςςςςς,,,πωλη πωδαρωμα και δεν λεγανε να σηκωθουνεεεεε,το μερως σφυχτοοοοο πουρναριιι,,,τελικα τουφεκισα 2 και κρατησα την μια παλη καλα γιατι η ποιντερινα ειχε σκασηηηηη,,και η ρουφιανα η μακρωμητα βρηκε να πεση σε κατι τσαλια και καναμε αμαν να την βρουμεεε σε καπια στιγμη την βλεπω την σκυλα να χωροπηδαη στα τσαλια και πεφτη μπρωστατης η κυριααα την βαζη στο στομα και πηραμε τον δρομο της επιστροφηςς η αποστολη εξετελεσθηηη.RESPECT..,,,,,.

pic host

free image host

image url
μονοφαγας εγινες και συ εμενα χθες με πηγες εκει που δεν ειχε πουλια για να τα εχει καβατζα για σενα ε; χαχαχαχα.yelling.ωραιος σακη

pic host

free image host

image url
Μπραβο Σάκη. Άλλη μια δασκάλα έπεσε. Καλή συνέχεια.

Status
Not open for further replies.
Back