Ναι ειναι ωραίο φεγγάρι εγώ σήμερα θα βγω για λαγό...

Ναι ειναι ωραίο φεγγάρι εγώ σήμερα θα βγω για λαγό...![]()
Οντως πολυ καλα πηγε ο φίλος σου..μου λεει οτι εχει χτυπησει 65 μπεκατσες η καλυτερη χρονια του τα τελευταια 10 χρονια.
γιασας και παλη παιδιαααα,,πουρνο πουρνο ξεκινησα σημερα για κανα 3ωρο κυνηγι μιας και ειχε ζεστουλαααα,,,,με τα πωλα ασχωληθηκαμε με 3 κυριες που μας βγαλανε την ψυχηηη παλιες γνωριμεςςςςς,,,πωλη πωδαρωμα και δεν λεγανε να σηκωθουνεεεεε,το μερως σφυχτοοοοο πουρναριιι,,,τελικα τουφεκισα 2 και κρατησα την μια παλη καλα γιατι η ποιντερινα ειχε σκασηηηηη,,και η ρουφιανα η μακρωμητα βρηκε να πεση σε κατι τσαλια και καναμε αμαν να την βρουμεεε σε καπια στιγμη την βλεπω την σκυλα να χωροπηδαη στα τσαλια και πεφτη μπρωστατης η κυριααα την βαζη στο στομα και πηραμε τον δρομο της επιστροφηςς η αποστολη εξετελεσθηηη![]()
pic host
free image host
image url
Κωσταντινε του εχω αναφερει για το HL! Ελπιζω καποια στιγμη να κανει εγραφη!Γιατί δεν του λες να γραφτεί στο HL έχει μεγάλη παρέα πες του.
Καλησπερα στα μπεκατσοαδελφια. Μπραβο για τα παιδια που βγαινουν και το παλευουν με τις βασσιλισες...
σημερινο κυνηγι με την σιμπα και με παρεουλα. Βρηκαμε 6 πουλια πηραμε τα 5.
Ο φλεβαρης και αν φλεβισει ο μανιακος μπεκατσες θα χτυπησει.....
Καλη συνεχεια σε ολους... μια εβδομαδα εμεινε....
Bilder hochladen
bilder upload
foto hochladen
Οι παλιοί έλεγαν ''ο κυνηγός κάνει το σκυλί και το σκυλί τον κυνηγό''
Ωραίος Σάκη!γιασας και παλη παιδιαααα,,πουρνο πουρνο ξεκινησα σημερα για κανα 3ωρο κυνηγι μιας και ειχε ζεστουλαααα,,,,με τα πωλα ασχωληθηκαμε με 3 κυριες που μας βγαλανε την ψυχηηη παλιες γνωριμεςςςςς,,,πωλη πωδαρωμα και δεν λεγανε να σηκωθουνεεεεε,το μερως σφυχτοοοοο πουρναριιι,,,τελικα τουφεκισα 2 και κρατησα την μια παλη καλα γιατι η ποιντερινα ειχε σκασηηηηη,,και η ρουφιανα η μακρωμητα βρηκε να πεση σε κατι τσαλια και καναμε αμαν να την βρουμεεε σε καπια στιγμη την βλεπω την σκυλα να χωροπηδαη στα τσαλια και πεφτη μπρωστατης η κυριααα την βαζη στο στομα και πηραμε τον δρομο της επιστροφηςς η αποστολη εξετελεσθηηη![]()
pic host
free image host
image url
εγω δεν ξερω δεν ειδα τιποτα.... μονο πολλες μπεκατσες , ωραια σκυλια και εναν λαμπρο και την οικογενεια του που με περιποιηθηκαν σαν να ημουν μελος της οικογενειας, για μια φορα ακομη σε ευχαριστω για το ομορφο 3ημερο που περασαμε μπεκατσοαδερφε μου .shake.Ετσι ειναι σπυρο οπως τα λες... αν δεν το παλεψεις στο βουνο και να αφιερωσεις κοπο χρημα χρονο και ατσαλιενα νευρα,δεν θα εχεις το αποτελεσμα που πρεπει. Οταν πας 7 με 8 ωρες στο βουνο 4 με 5 φορες την εβδομαδα στην πορεια θα ανταμηφθεις απο το αποτελεσμα. Ο βικτωρας και ο ηλιας το ζησανε 3 μερες που ηρθανε. Και απο θεμα οσο αναφορα εμενα και τα σκυλια μου.... ειδανε καλα πραγματα.![]()
![]()
Μπράβο Βίκτωρα τα ειπες όλα φίλε. Αυτές οι στιγμές με αγαπητούς φίλους και ανθρώπους μένουν............και με τις μπεκάτσες επίσης.....,εγω δεν ξερω δεν ειδα τιποτα.... μονο πολλες μπεκατσες , ωραια σκυλια και εναν λαμπρο και την οικογενεια του που με περιποιηθηκαν σαν να ημουν μελος της οικογενειας, για μια φορα ακομη σε ευχαριστω για το ομορφο 3ημερο που περασαμε μπεκατσοαδερφε μου .shake.