Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραιο θηραμα η Μπεκατσα και ωραιος μεζες! Τοσο παθος που εχετε οι μπεκατσαδες μονο σε φιλους γουρουνοκυνηγους και λαγαδες εχω δει!
Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια με συναφελφο αποκλειστικα μπεκατσοκυνηγο και μιλαμε για τον απολογισμο της χρονιας οσο αφορα το Νομο Χανιων που κυνηγαει.μου λεει οτι εχει χτυπησει 65 μπεκατσες η καλυτερη χρονια του τα τελευταια 10 χρονια.τα πιο πολλα πουλια τα επιασε στα μπασιματα,που ειχε εδω πολλα πουλια,στις παρυφες των Λευκων Ορεων! εκανε μεχρι 8 σε μια εξοδο.εχει Σεττερ! Παλια που εβγαινα πιο συχνα κυνηγι ειχα καθε χρονο 2-3 συναντησεις μαζι της στα περπατητα τσιχλας και χτυπουσα 1-2..φετος ειχα μια εντυπωσιακη συναντηση,αλλα δεν κρατουσα οπλο γιατι μαζευα ελιες..

Και μερικες φετινες φωτο που μου εστειλε να τις βαλω εδω!
RdAWyoh.jpg

Σήμερα με 22 βαθμούς καλοκαίρι μια ωραία φέρμα του Daby συνέναιση απο την Elena αλλά η κυρία άφαντη πάλι, συνεχής πλατσούρισμα στα ρυάκια απο τα σκυλάκια λες και κυνηγούσαμε ορτύκια τον Αύγουστο hot sun1.exciting.

free picture upload

uploadimage

image upload with preview

20mb image hosting

γιασας και παλη παιδιαααα,,πουρνο πουρνο ξεκινησα σημερα για κανα 3ωρο κυνηγι μιας και ειχε ζεστουλαααα,,,,με τα πωλα ασχωληθηκαμε με 3 κυριες που μας βγαλανε την ψυχηηη παλιες γνωριμεςςςςς,,,πωλη πωδαρωμα και δεν λεγανε να σηκωθουνεεεεε,το μερως σφυχτοοοοο πουρναριιι,,,τελικα τουφεκισα 2 και κρατησα την μια παλη καλα γιατι η ποιντερινα ειχε σκασηηηηη,,και η ρουφιανα η μακρωμητα βρηκε να πεση σε κατι τσαλια και καναμε αμαν να την βρουμεεε σε καπια στιγμη την βλεπω την σκυλα να χωροπηδαη στα τσαλια και πεφτη μπρωστατης η κυριααα την βαζη στο στομα και πηραμε τον δρομο της επιστροφηςς η αποστολη εξετελεσθηηη.RESPECT..,,,,,.

pic host

free image host

image url
.bravo..shake.

Πουρναρι σημερα με ενα φιλο, ενα εμπειρο σεττερ και δυο κουταβια, το δικο μου κ αλλο ενα... Ενα πουλι σηκωσε η δικια μου που δεν της κρατησε στη φερμα παρα μερικα δευτερολεπτα αλλα παρολο που ειχε αυτοκτονικες τασεις κ βγηκε στο φιλο δεν την καταφερε... Κριμα κ ηθελα να τη διαγκωσει... Αλλο ενα πουλι βρηκαμε που σηκωνοταν μονο του αρκετα μπροστα κ δεν το τουφεκισαμε...
Τουλαχιστον εψαξε ωραια η μικρη κ τη χαρηκα την εξορμηση...

Καλησπερα στα μπεκατσοαδελφια. Μπραβο για τα παιδια που βγαινουν και το παλευουν με τις βασσιλισες...
σημερινο κυνηγι με την σιμπα και με παρεουλα. Βρηκαμε 6 πουλια πηραμε τα 5.
Ο φλεβαρης και αν φλεβισει ο μανιακος μπεκατσες θα χτυπησει..... .my man.
Καλη συνεχεια σε ολους... μια εβδομαδα εμεινε....

Bilder hochladen

bilder upload

foto hochladen
.congrats..congrats..congrats.
Ποιο Φλεβάρης να φλεβίσει ρε Λαμπρο, εσύ και το Ιούλιο να βγείς 4-5 τις έχεις σίγουρες...
Μιλάμε, εσύ και τα σκυλάκια σου, All season μπεκατσοκυνηγοί.shake.
Τασο και κωσταντινε serial killer και πρωταθλητες ειναι αυτα τα δυο...

picupload
Οι παλιοί έλεγαν ''ο κυνηγός κάνει το σκυλί και το σκυλί τον κυνηγό''
Για να βγεί ένα σκυλί καλό (και ειδικά στις μέρες μας) πρέπει να έχει '''μαέστρο'' κυνηγό να το διδάξει στα πρώτα του βήματα, αργότερα βέβαια θα κάνει, με τη σειρά του, ''μαγκα'' τον κυνηγό.
Το οτι έχεις σκυλιά αστέρια φίλε μου, οφείλεται στην καλή δουλειά και στην αγάπη που έβαλες πάνω τους, απο μόνα τους δεν ''βγαίνουν''.
Τώρα βέβαια στο ανταποδίδουν...
γιασας και παλη παιδιαααα,,πουρνο πουρνο ξεκινησα σημερα για κανα 3ωρο κυνηγι μιας και ειχε ζεστουλαααα,,,,με τα πωλα ασχωληθηκαμε με 3 κυριες που μας βγαλανε την ψυχηηη παλιες γνωριμεςςςςς,,,πωλη πωδαρωμα και δεν λεγανε να σηκωθουνεεεεε,το μερως σφυχτοοοοο πουρναριιι,,,τελικα τουφεκισα 2 και κρατησα την μια παλη καλα γιατι η ποιντερινα ειχε σκασηηηηη,,και η ρουφιανα η μακρωμητα βρηκε να πεση σε κατι τσαλια και καναμε αμαν να την βρουμεεε σε καπια στιγμη την βλεπω την σκυλα να χωροπηδαη στα τσαλια και πεφτη μπρωστατης η κυριααα την βαζη στο στομα και πηραμε τον δρομο της επιστροφηςς η αποστολη εξετελεσθηηη.RESPECT..,,,,,.

pic host

free image host

image url
Ωραίος Σάκη!
Μία-μία μέχρι τέλους...

γιασας παιδεςςς,,χθεσινη εξωδος μια κυρια μας εφυγε πωνηραααα και μετα νεκρααααα,,σημερινη βωλτα αλαζωντας δυο μπεκατσοτοπους μωνο μια ζεστη θεση και τιποταλοοο,,,,,,τελικα και τα πουλια που εχουνε μηνη δεν δεχωνται ουτε τον θωρηβοοοο,,,,,,,και αυτες της μερες θα κανουμε της εξωδουσμας και μετα θα της αφησουμε στην υσηχιατους να ταξιδεψουνεεεε και να της περιμενουμε και παλη του χρονου να μας χαρισουνε ωμορφες στιγμεςςςς

upload a picture
.RESPECT..RESPECT.

πρωινη εξοδο με πολυ χαλια καιρο για την εποχη και μαλλον ακαταλληλος για επιστροφια μιας και γιαυτα πηγαμε ,ψαξαμε στα ανοιχτα στα 800 μετρα με ομιχλη, αερα ΒΑ και αρκετο κρυο , μιας φερμα ειχε ο τορρο αλλα το μπιπερ το ακουσα να χτυπαει 5-6 φορες και τελος , φυσικα ουτε προλαβα να κανω βημα για το μερος , ακομα δυο φορες θα βγω και τελος

Εγω το τελευταιο 3 ημερο κυνηγι το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα...θεωρω οτι υπαρχουν πουλια αλλα με δυσκολη καρπωση , επιλεγουν τοπους ντυμενους ,βαρκα με μεγαλο ποσοστο υγρασιας . τοπους ηρεμους που δεν υπαρχει ενοχληση.. παρολο αυτα ενω δεχονταν τους σκυλους δεν με αφηναν να τις πλησιασω Τρεις μερες πολλες ωρες στο βουνο μηδεν καρπωση δεν πειραζει ,,,ευχαριστηθηκα πολυ τους σκυλους. Τελευταια Κυριακη το τελευταιο ανταμωμα μαζι με φιλους με ψητα και μπολικο κρασι ... και μηπως περασει δηδεν καμοια τσιχλα ΕΥΧΟΜΑΙ σε ολους και του χρονου με ΥΓΕΙΑ.

Ετσι ειναι σπυρο οπως τα λες... αν δεν το παλεψεις στο βουνο και να αφιερωσεις κοπο χρημα χρονο και ατσαλιενα νευρα,δεν θα εχεις το αποτελεσμα που πρεπει. Οταν πας 7 με 8 ωρες στο βουνο 4 με 5 φορες την εβδομαδα στην πορεια θα ανταμηφθεις απο το αποτελεσμα. Ο βικτωρας και ο ηλιας το ζησανε 3 μερες που ηρθανε. Και απο θεμα οσο αναφορα εμενα και τα σκυλια μου.... ειδανε καλα πραγματα..my man. .my man.
εγω δεν ξερω δεν ειδα τιποτα.... μονο πολλες μπεκατσες , ωραια σκυλια και εναν λαμπρο και την οικογενεια του που με περιποιηθηκαν σαν να ημουν μελος της οικογενειας, για μια φορα ακομη σε ευχαριστω για το ομορφο 3ημερο που περασαμε μπεκατσοαδερφε μου .shake.

γιασας τρελομπεκατσαδεςςςς,,και εγω εκανα σημερα μια 4ωρη εξωδος ξεκινωντας απο χαμηλα σε κατι γνωριμες,,αλα βρηκαμε μωνο ζεστες θεσηςς ακαταδεχτες η κυριεςςς,,,,ετσι επιασα μετα γυρο στα 500 υψωμετρο με μεσε πουρναρι πευκο αναμεικτα,,,,,τελικα η θεα αρτεμις μας εδωσε απλωχερα δυο πουλια,,,,καθησμενες σε ενα ρεμα με νερο 60 70 μετρα απωσταση η καθεμιατους,,,,,ετσι μπηκανε γυλεκο και την κωπανησα για κανα τσιπουρακιιιι,,απωστολη εξετελεσθηηηη.RESPECT.

pictures upload

screenshot tool

photo upload

image free hosting

imagehost

upload a picture

εγω δεν ξερω δεν ειδα τιποτα.... μονο πολλες μπεκατσες , ωραια σκυλια και εναν λαμπρο και την οικογενεια του που με περιποιηθηκαν σαν να ημουν μελος της οικογενειας, για μια φορα ακομη σε ευχαριστω για το ομορφο 3ημερο που περασαμε μπεκατσοαδερφε μου .shake.
Μπράβο Βίκτωρα τα ειπες όλα φίλε. Αυτές οι στιγμές με αγαπητούς φίλους και ανθρώπους μένουν............και με τις μπεκάτσες επίσης.....,.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back