Άντε και άργησες! Έχεις αγώνα πάλι αύριο!Βρε 3" ή 2 3/4" winchester ή remington slugger ή rottweil brenneke 28 ή 39γρ και τα μυαλά στα κάγκελα ... πάω για ύπνο αύριο έχει ξύπνημα πάλι
45 λεει και οι βολες μια εδω και μια εκει....σαν να λεμε μονοβολα διασπορας............να μην αναφερω πως το βλημα δεν κτυπα κεντραρισμενα τον πινακα αλλα πλαγια......μεχρι και η ουρα αφηνει σημαδι!!!!!!!45m άντε να κάνεις λίγο ζέσταμα στα Γαλλικά σου
29M λεει ο Γαλος αλλα μονο αυτος ξερει ποσο ειναι.........εν πασει περιπτωσει και σε αυτην την αποσταση και με red dot παλι δεν δικαιολογειται....Για τον ντικ είναι και το site τους.
Flash player θέλει για να δεις τα video ...
29m λέει ο Γάλλος εδώ ...
Ρίχνει με Baikal... Με λείες κάνες! Τα τύπου sabot δεν είναι για λείες....45 λεει και οι βολες μια εδω και μια εκει....σαν να λεμε μονοβολα διασπορας............να μην αναφερω πως το βλημα δεν κτυπα κεντραρισμενα τον πινακα αλλα πλαγια......μεχρι και η ουρα αφηνει σημαδι!!!!!!!
Αυτα ειναι τα περιφημα και ακριβα μονοβολα Sauvestre!!!!!!
Είναι και ακριβά τα ρημαδιασμένα θα έπαιρνα κάνα κουτάκι για δοκιμές.29M λεει ο Γαλος αλλα μονο αυτος ξερει ποσο ειναι.........εν πασει περιπτωσει και σε αυτην την αποσταση και με red dot παλι δεν δικαιολογειται....
Εν τελει θα δουμε καμια βολη αξιοπρεπεις απο τα 50μ και πανω για αυτα τα μολυβια????
Αυτά είναι FSDS = fin-stabilized discarding sabot.Ρίχνει με Baikal... Με λείες κάνες! Τα τύπου sabot δεν είναι για λείες....
Που το ειδες το Baikal????Ρίχνει με Baikal... Με λείες κάνες! Τα τύπου sabot δεν είναι για λείες....
Αν και σε αυτην την αποσταση με το οπλο σε βαση εχει τετοια αποτελεσματα τοτε αστα να πανε στα 20 μετρα πρεπει το δευτερο να μεγαλωνει την τρυπα που εκανε το πρωτο
Στις απαντήσεις του ιδίου στα σχόλια! Δεν διευκρινίζει βέβαια αν είναι raye το baikal, αλλά όσο ξέρω δεν έχουν...έχουν ραβδωτές ,έχουν συνδιασμό ραβδωτης και λείας αλλά όχι χαραγμένες τύπου paradox.Που το ειδες το Baikal????
Ακομα δεν καταλαβα...σε ποιο βιντεο αναφερεσαι?Στις απαντήσεις του ιδίου στα σχόλια! Δεν διευκρινίζει βέβαια αν είναι raye το baikal, αλλά όσο ξέρω δεν έχουν...έχουν ραβδωτές ,έχουν συνδιασμό ραβδωτης και λείας αλλά όχι χαραγμένες τύπου paradox.
Δεν ριχνει με Baikal Δημητρη.....με Beretta ριχνει.
Εχει και η baikal μοντελο με ωμους, αλλα μαλλον beretta ειναι.Δεν ριχνει με Baikal Δημητρη.....με Beretta ριχνει.
Στο 17: 50 λέει για το μπαικαλ και τα τσοκ... Δε ξέρω γαλλικά,δεν τον πιάνω καλά... Κάποιος γαλλομαθής ας βοηθήσει.... Πάντως να πω αυτό και να το κλείσω, κ εγώ μαλακά ρίχνω,gualandi brenneke,foster... Αλλά πιστεύω ότι με τη σωστή κάνη κεντάνε τα (πανάκριβα ναι) πυραυλακια... Και έχουν απίστευτα αποτελέσματα σε ζημιά λόγω σχήματος και πυκνότητας διατομης, δες manlicher!Δεν ριχνει με Baikal Δημητρη.....με Beretta ριχνει.
Πιο 17.50 βρε Δημητρη????? 3.44 ειναι ολο το βιντεο του Γαλλου.....μπας και ειδες κανενα αλλο????Στο 17: 50 λέει για το μπαικαλ και τα τσοκ... Δε ξέρω γαλλικά,δεν τον πιάνω καλά... Κάποιος γαλλομαθής ας βοηθήσει.... Πάντως να πω αυτό και να το κλείσω, κ εγώ μαλακά ρίχνω,gualandi brenneke,foster... Αλλά πιστεύω ότι με τη σωστή κάνη κεντάνε τα (πανάκριβα ναι) πυραυλακια... Και έχουν απίστευτα αποτελέσματα σε ζημιά λόγω σχήματος και πυκνότητας διατομης, δες manlicher!
Πιο 17.50 βρε Δημητρη????? 3.44 ειναι ολο το βιντεο του Γαλλου.....μπας και ειδες κανενα αλλο????
Βελάκια του dart;Είδα την πυρίτιδα να πλέει και έπαθα ένα μικρό σοκ.
Κάτι για περιστροφές έλεγε λόγω φάλτσου στα πτερύγια κτλ.
Δεν ξέρω να σταθεροποιείται βλήμα λόγω περιστροφής που αποκτά από αέρα.
Μου ακούγεται πολύ περίεργο.
Τα πτερύγια θα τα περίμενα πιο μεγάλα ... δεν ξέρω γιατί τα έχουν φτιάξει τόσο μικρά.
The real thing ...
View attachment 56994