Ευτυχώς το έσωσες με την τελευταία λέξη!Εξαρταται το μεγεθος του στοχου!!!!
Ευτυχώς το έσωσες με την τελευταία λέξη!Εξαρταται το μεγεθος του στοχου!!!!
Αναλογα το στοχο, σπουδαιο ρολο παιζει και το μεγεθος του βληματος!!!!!!Ευτυχώς το έσωσες με την τελευταία λέξη!
Η βολη αφορουσε στοχο σε σχημα ανδρικελου εμεις μιλαμε για το στρογγυλοΜην σου κάνει εντύπωση Τζων. Σε βολή στα Γλαφυρά στο Βόλο, όλοι οι στρατιώτες έβαλαν στο χαρτί και τις δέκα σφαίρες στα 300 μέτρα, χωρίς σκοπευτικό βοήθημα,μόνο με τα μεταλλικά σκοπευτικά. Όπλο M16 A2. Όταν λέμε όλοι όλοι, που να βαζανε και τριτζικον διόπτρα πάνω. Για λειοκαννο δεν ξέρω, δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ αλλά για να το λέει ο Τόλης έτσι είναι.
Σιγά το πράγμα, εγώ τα μπεκατσινια με μονοβολο τα κυνηγάω.πχ να πετυχενω με μονοβολο πετρα σε μεγεθος γροθιας στον αερα
O Χρήστος στειρώνει κουνούπια με μονοβολο.Σιγά το πράγμα, εγώ τα μπεκατσινια με μονοβολο τα κυνηγάω.
Μην πας μακριά... Έχεις δει να κρέμεται μπεκατσινι κάτω από κουνούπι?Δεν ξέρω ρε Αλεξ πόσο είναι το <εργαλείο > των κουνουπιών για να σου πω αν αυτή η βολή είναι πιο δύσκολη.
Παιδια καπιοι εχουμε ριξει τοσο φυσιγγι και εχουμε δωσει τοσα λεφτα σε οπλα που επερνες σπιτι και εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο πχ να πετυχενω με μονοβολο πετρα σε μεγεθος γροθιας στον αερα τι να κανουμε τωρα και εχω στειλει και βιντεο σε σωβαρο ανθρωπο εδω μεσα για να μη λεμε μονο λογια οπιος δε πιστεβει δικαιομα του αλλα μη περιμενετε με μια πενταδα μονοβολα που περνουν μεροικοι και τα φυλανε πεντε χρονια να πιστεψουν η να καταφερουν και πολλα θελει εξασκιση με τα λογια δε γινετε τιποτα
Είπαμεδε λέει μλκς ο ΤόληςΟ Τόλης δεν υπερβάλει ...
Σε 2 βίντεο (άκοπα) που μου έχει στείλει ο Τόλης με 2 μονόβολα πετυχαίνει στον αέρα έναν άδειο κάλυκα με το ένα και μια πέτρα μεγέθους γροθιάς με το δεύτερο.
Ο τύπος απλά δεν παίζεται (εγώ κουφάθηκα) .... αν θέλει ο Τόλης ανεβάζω και τα βίντεο αλλά νομίζω με πιστεύετε ...
Παιδια καπιοι εχουμε ριξει τοσο φυσιγγι και εχουμε δωσει τοσα λεφτα σε οπλα που επερνες σπιτι και εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο πχ να πετυχενω με μονοβολο πετρα σε μεγεθος γροθιας στον αερα τι να κανουμε τωρα και εχω στειλει και βιντεο σε σωβαρο ανθρωπο εδω μεσα για να μη λεμε μονο λογια οπιος δε πιστεβει δικαιομα του αλλα μη περιμενετε με μια πενταδα μονοβολα που περνουν μεροικοι και τα φυλανε πεντε χρονια να πιστεψουν η να καταφερουν και πολλα θελει εξασκιση με τα λογια δε γινετε τιποτα
Άμα δεις τα βιδεο ....θα πειστείς για τον Τόληαυτά δεν είναι τίποτε μπροστά σ'αυτό που έχω κάνει εγώ!!!!
εγώ κατέβασα τυρανόσαυρο ρεξ με νεροπίστολο
γατάκια ε, γατάκια!!!!
Τα έχει δει τα βίντεο και κάνει πλάκα ο Μάριος ... όλοι όσοι είδαν τα βίντεο τρελάθηκαν ... με εμένα πρώτο.Άμα δεις τα βιδεο ....θα πειστείς για τον Τόλη