D
DrV
Gerry ελπίζω να κρατάς σπόρο φίλε...
αν δεν κάνω λάθος αχλαδιά πάσα κρασάναΜάκη τι δέντρο είναι αυτό?
Μάκη ιδού το περιβόητο πεπόνι της Καραιβικής!!!
ΑχαχαχαχαχαΚαλά ρε φίλε τί πεπόνια είναι αυτά! Τι όργωμα είναι αυτό που κάνεις στον κήπο; .ha ha ha.
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνηγετική-Γωνιά.55/page-379#post-25184
καλοφάγωτα και του χρόνου ΣτέλιοΤο προπερασμένο Σάββατο (11/7) έβγαλα τις πατάτες ... καλά πήγαν σε γενικές γραμμές, κάπου 400 - 450 κιλά. Ευτυχώς είχε έρθει μαζί ο ανιψιός μου και τις κουβάλησε στο αυτοκίνητο.
Εδώ είναι μερικές, όπως τις άδειασα από τα σακιά στην αποθήκη, και πριν τη διαλογή σε χοντρές, κανονικές και ... "baby", (όπως ακούω να λένε τις ψιλές οι σεφ στην τηλεόραση! )
Και τα υπόλοιπα κηπευτικά καλά πάνε ... φασολάκια κόβουμε, οι ντομάτες τώρα αρχίζουν, όσο για αγγούρια και κολοκύθια ... να φάνε κι οι κότες (στην κυριολεξία!). Εδώ η ... συγκομιδή του περασμένου Σαββάτου (18/7)
Τις πασπαλίζω με ασβέστη (άσβηστο, σε σκόνη). Συνήθως για 3-4 μήνες δεν παθαίνουν τίποτα. Ε, μετά αρχίζουν και φυτρώνουν και ζαρώνουν. Αλλά μέχρι τότε θα έχουν σχεδόν καταναλωθεί, γιατί θα τρώνε δυο οικογένειες (τις περισσότερες τις δίνω στην αδερφή μου, που με 3 παιδιά ξοδεύει πολλές )Τώρα τις πατάτες για να μην χαλάσουν, τι τις κάνεις;
Ευχαριστώ πολύΜάκη σου έφερα 2 πεπόνια χθες αλλά έλειπες..Τα χει βάλει στο ψυγείο λέει το ένα το μακρύ είναι Καραιβικής..
Ευχαριστώ πολύ
Οι ασπρες κηλιδες πανω στα φυλα ,τι ειναι;Αρχοντες τα φωτα σας
Εδω και 2 εβδομαδες η καμελια εχει παρει την κατω βολτα
Πεφτουν συνεχεια τα φυλλα της και οσα εχουν μεινει εχουν γινει οπως στην εικονα
Δεν την ποτιζω πολυ αλλα ουτε την εχω στο ηλιο
Καπου διαβασα για μυκητες αλλα δεν το κατεχω το αθλημα
Ειναι σκονη λεπτοκοκκο μου το ειχε δωσει ο γεωπονος να ψεκασω τα λουλουδια για μυρμηγκια -ακριδες κτλ γιατι μου ειχαν φαει τα φυλλαΟι ασπρες κηλιδες πανω στα φυλα ,τι ειναι;