Σαν από μηχανής Θεός εμφανίζεσαι ρε φίλε!!Κομψοτεχνημα
Και ισως να ηταν φυσιγγια περιορισμενων τεμαχιων...Το έχω ξαναγράψει! Πως τα ρίχνανε κάτι τέτοια!!
Σκεψου ενα λαγο,μια παπια η ακομα και μια χηνα να πεφτει απο ενα τετοιο αριστουργημα..
Αυπνίες,απο πού ξεφήτροσε αυτό; ο πάφυλας μοιάζει με του 20ριού επκ πού είχα βάλει.Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε!!
Το παρακάτω στο αφιερώνω! Εάν είχα κι άλλο θα στο χάριζα!
Τι κάλυκες της BEAUX και κουραφέξαλα!!
Δείτε εδώ κομμάτι...!!
Κοιτάξτε λεπτομέρεια στο σκάλισμα στα δαχτυλίδια του πάφυλα και την ημερομηνία γόμωσης!
Télécharger des photos
image gratuite
image gratuite
hebergement image
Télécharger des photos
Τα ''Αυπνίες'' , ''είναι η σειρά μου να μην κοιμηθώ'' και τα συναφή πάνε να γίνουν συνθήματα εδώ έτσι;;;Αυπνίες,απο πού ξεφήτροσε αυτό; ο πάφυλας μοιάζει με του 20ριού επκ πού είχα βάλει.
Ναι, σε καταλαβαίνω...Aαααα εγω μια χαρα θα κοιμηθω. Απλα καθε τοσο παω και ανοιγω την κουτα με τα χαρτινα, παιρνω μια δοση "παραδοσιακου" και γυρναω
Εγώ Βίκτωρα για πείσμα θα γεμίσω αυριο,μιά κοϋτα χάρτινους κάλυκες hirtenberg παλιοϋς,να του πώ εγω, πώς τα έριχναν τέτοια έργα τέχνης τέτοια αριστουργήματα .Στις τσίχλες κιόλας και στις σιταρήθρες,και όχι σε ευγενή θυράματα,μας χάλασε τον ύπνο με αυτά που βάζει..
Συμφωνώ απόλυτα! Είναι χειρότερος από μένα!!Eπιτηδες τα γραφει Γιωργο, ειμαι σιγουρος πως οχι μονο δεν θα τους γεμισει, αλλα οτι τους ξεσκονιζει ενα ενα, να μην φθειρονται
Ριξτα Γιαννιο!!Εγώ Βίκτωρα για πείσμα θα γεμίσω αυριο,μιά κοϋτα χάρτινους κάλυκες hirtenberg παλιοϋς,να του πώ εγω, πώς τα έριχναν τέτοια έργα τέχνης τέτοια αριστουργήματα .Στις τσίχλες κιόλας και στις σιταρήθρες,και όχι σε ευγενή θυράματα,μας χάλασε τον ύπνο με αυτά που βάζει..