Mafia Calabria
Moderator
Γιαννο θα σε τακτοποιησω και σένα παρακαλατε να τα βρω μόνο.Ποοοοοοοο ομορφοτερο πραγμα δεν εχω ξαναδηηηηηηη.παει ο υπνος ξαι η ειρεμιαααασσ
Γιαννο θα σε τακτοποιησω και σένα παρακαλατε να τα βρω μόνο.Ποοοοοοοο ομορφοτερο πραγμα δεν εχω ξαναδηηηηηηη.παει ο υπνος ξαι η ειρεμιαααασσ
Αυτά Κωνσταντίνε τα βάζουνε το βράδυ,οχι τώρα!! τότε πέφτουνε οι αϋπνίες....Μια ανάρτηση έβαλες φίλε και με διέλυσες!!!
Σας έχω ένα για το βράδυυυυ!...Το χρωστάω του Τάσου!!Αυτά Κωνσταντίνε τα βάζουνε το βράδυ,οχι τώρα!! τότε πέφτουνε οι αϋπνίες....
Ο ανθρωπος ηταν μεγαλο φαινομενο!Και πατέντα με τετραπλό κολονάτο συγκεντρωτήρα!!
Όχι, δε γράφει special φίλε! Μόνο το νούμερο σκαγιών γράφει κάτω από τα γραμμάρια!Γιωργο οποτε μπορεις δες κ πεσμου
στο δεξι ΙVI κατω απο το βαρος σκαγιων γραφει SPECIAL και διπλα τρια γραμματα (ισως κ νουμερα),Τα οποια δεν μπορω να τα διακρινω στο δικο μου γιατι εχουν σβησει.
Εδω θα σε γελασω...Για παλιο δεν φαίνεται..
Φυσίγγια Baikal παντός τύπου,έχω δεί αρκετά διαφορετικα στο ιντερνετ και με έχουν ξετρελάνει ώντας Baikalakias(MP153)!!! Που θα βρώ τέτοια καλούδια βρε παιδιά
Δυστηχως το δευτερο..Βγαίνουν ακόμα ή έχουν σταματήσει πλέον?.........................
κρίμα φίλε tasos αν δεν βγαίνουν πλεον ,φίλος που τα έριχνε παλιά μου είπε οτι ηταν πολυ δυνατά!!!Δυστηχως το δευτερο..
Που έσκαβες από το πρωί φίλε; Ανθρακορύχος έχεις γίνει κι εσύ εεε;;Φυσίγγια Baikal παντός τύπου,έχω δεί αρκετά διαφορετικα στο ιντερνετ και με έχουν ξετρελάνει ώντας Baikalakias(MP153)!!! Που θα βρώ τέτοια καλούδια βρε παιδιά???Ακούω ιδέες-προτάσεις-κατευθύνσεις!!!!!!!!!!!!Βγαίνουν ακόμα ή έχουν σταματήσει πλέον?.........................νομίζω οτι έχω και εγώ να σας δείξω ενα για το βράδυ, georiatr το βρήκα μαζί με τα υπόλοιπα στην ανασκαφή που έκανα !!!!
Αυτά δε γίνονται!!!!!!Ρε φίλε αμα σου πω οτι θα ανέβαζα το ίδιο θα με πιστέψεις.what..what..what..what.??????κοιτα να δεις σύμπτωση!!!!!!
Το δικό σου έχει ασημί πάφυλα ή κάνω λάθος;Ρε φίλε αμα σου πω οτι θα ανέβαζα το ίδιο θα με πιστέψεις.what..what..what..what.??????κοιτα να δεις σύμπτωση!!!!!!