Παλιά φυσίγγια

Αρσενικό - θηλυκό εεε;;; αυτά τα κουτιά ήταν το κάτι άλλο! Μας παλάβωσες πάλι!!!!!! Και όταν είναι και της ΕΠΚ.....
Και όταν είναι και Cal.16 ακόμη περισσότερο !!! .well done. Γιατί αργότερα σαν ΠΥΡΚΑΛ, έχω την εντύπωση ότι δεν έβγαζε 16αρια (... ούτε άλλα διαμετρήματα εκτός του 12, νομίζω). Αν κάνω λάθος διορθώστε με ....xm.

Ωραιος Γιωργο!!
ΥΓ Κωστα αυτα ηταν τα 20αρια "πρασινοκιτρινα" remington που ειχε πετάξει σε ενα αυλακι με νερο ενας μπαρμπας κ πηγα κ τα πηρα,αλλα τα εδωσα σε εναν φιλο που εχει 20αρι μονοκαννο(αν θυμασε το ειχα γραψει καποτε..).
Ταξιδευε για καποια χρονια στα "γκαζαδικα" κ τα ειχε φερει απο τοτε..
Θυμάμαι φίλε τι έκανε ο άνθρωπος? Το μοναδικό παλιό φυσιγγι που έχω κρατήσει είναι ένα τέτοιο σε cal12 με το κλείσιμο όπως των imperial το βρήκα παρέα με δύο lambro semi παλιάς κοπής, στα lambro είχε σκουριάσει ο παφυλας σχεδόν λιώσει, η ρεμινκτονια είχε ακόμα τυπωμένα με άσπρα γράμματα το λογότυπο power piston και ο παφυλας ειχε χάσει λίγο το χρώμα του αλλά το υλικό τους πρέπει να ήταν χαλκός καθαρός δεν υπάρχει ίχνος σκουριάς και είμαι σίγουρος μετά από τόσα χρόνια ότι λειτουργεί άψογα, τι έφτιαχναν τότε εκτός από καλά ήταν και όμορφα, έτσι φίλε ναυτικοί, μετανάστες υπάρχει μπόλικο πράμα σε μπαούλα.

Και όταν είναι και Cal.16 ακόμη περισσότερο !!! .well done. Γιατί αργότερα σαν ΠΥΡΚΑΛ, έχω την εντύπωση ότι δεν έβγαζε 16αρια (... ούτε άλλα διαμετρήματα εκτός του 12, νομίζω). Αν κάνω λάθος διορθώστε με ....xm.[/QUOTE Στελιο εβγαζε παλια και20ρακια σε πρασινο και σε μαυρο με οβαλ κυκλο που εγραφε ΕΠΚ στολιδια αλλα αργοτερα μονο cal 12 θυμαμε και εγω

Mastercraft No 7 1/2. Με χάλκινο πάφιλα!
Ωραία όλα, αχ αυτό το κλείσιμο όλα αυτά τα αμερικανικά, καναδεζικα φυσίγγια που άφησαν ιστορία έτσι ήταν μόνο που τα βλεπες δεν ήθελες τίποτα άλλο. Τώρα τα super x είναι νομίζεις ότι τα έχεις κλείσει με την mec.

Άν κρίνω απο το βάθος της σύντηξης πρέπει να σήκωνε κάμποσα μπαράκια αυτό το φυσίγγι
Όσα Αμερικάνικα με κεντρική σύντηξη έχω ρίξει, και όσα μπαρ και αν ανεβάζουν, δεν έφαγα ποτέ τις κλωτσιές που έχω φάει με τα Ευρωπάικα χωρίς σύντηξη!!

Οι Αμερικάνοι παίζουν με 8* (λιγότερη αντίσταση ) ξέβαθο ρέλι κ κεντρική σύντηξη .Η αλήθεια είναι ότι 1η φορά είδα τέτοια σύντηξη .
Τα καναδεζικα ήταν συνήθως έτσι, τα remington και τα winchester ήταν ποιό μικρή η σύντηξη από πιέσεις δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα γενικά ότι αμερικανικό έχω ρίξει ήταν μαλακό φυσιγγι από 32 μέχρι 36γρ Σεπτέμβριο μήνα και καμίνι. Είναι βέβαια άλλης φιλοσοφίας πάντα χαμηλές αρχικές.

Τα καναδεζικα ήταν συνήθως έτσι, τα remington και τα winchester ήταν ποιό μικρή η σύντηξη από πιέσεις δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα γενικά ότι αμερικανικό έχω ρίξει ήταν μαλακό φυσιγγι από 32 μέχρι 36γρ Σεπτέμβριο μήνα και καμίνι. Είναι βέβαια άλλης φιλοσοφίας πάντα χαμηλές αρχικές.
Εχουν ποιοτικα υλικα

Back