Θυμασε χρονολογια ;τα θυμαμε που τα ερηχνα μικρος πολυ ανωτερα απο τα φλοτσι , με το βελανηδι , εβγαζε και καψουλι με το βελανιδι που επερναν τα πλακε πιστολακια του πασχα που ρηχναμε με αυτα της φωτοβολιδες
ειδες τιποτα νικο;Θυμασε χρονολογια ;
Η αλήθεια ότι δεν μου αρέσει γιατί ασπρίζει το μέταλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...xm.Όχι υαλοχαρτάρισμα
Γεια χαρα στα καλα παιδια,Μετα τη μπρουτζινη βουρτσα περασμα με πανοβουρτσα με κρεμα και μετα σκουπισμα με μαλλινο πανιΗ αλήθεια ότι δεν μου αρέσει γιατί ασπρίζει το μέταλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...xm.
Παλιός καλυκας με τις γραμωσεις δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να είναι από το 80 και βάλε.
ειδες νικο τα κουτια;
Γεια χαρα στα καλα παιδια,Μετα τη μπρουτζινη βουρτσα περασμα με πανοβουρτσα με κρεμα και μετα σκουπισμα με μαλλινο πανι
Κανονίστε να μετατρέψω το μαγαζί από υάλισμα χρυσαφικών σε λουστράρισμα φυσιγγίων!!!Η αλήθεια ότι δεν μου αρέσει γιατί ασπρίζει το μέταλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...xm.
Καλημερα σε ολους Καλημερα βικτωρα ,Εγω εχω μετατρεψη ενα διδιμο τροχο παγκου , του εβγαλα τις πετρες τροχισματος και εβαλα στη μια μερια βουρτσα μπρουτζινη και στην αλλη πανοβουρτσα που βαζης επανω κρεμα σαν σαπουνι που υπαρχη σε διαφορα νουμερα με χοντρους κοκκους με ψιλους ,κ,λ,π ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρηση παντα φοραμε γιαλια εργασιαςο τροχος που γυαλιζεις τα ασημικα δε κανει;