Παλιά φυσίγγια

τα θυμαμε που τα ερηχνα μικρος πολυ ανωτερα απο τα φλοτσι , με το βελανηδι , εβγαζε και καψουλι με το βελανιδι που επερναν τα πλακε πιστολακια του πασχα που ρηχναμε με αυτα της φωτοβολιδες
Θυμασε χρονολογια ;

το 1980 μεχρη 1982 μετα δεν τα ξαναβρηκα , εβρησκα μονο φλοτσι οτι ποιο χειροτερα σαν κουδουνιστρες κουδουνηζαν τα σκαγια , καπια χρονια εβρησκα και τα GEVELOT με το αστερακι πησω και μπροστα με τζαμακι , και αυτα καλα ηταν , τωρα νομηζω οτι υπαρχουν μονο τα φλοτσι

Και ένα federal cal 20 φίλε Κώστα..πάνω στο στο φυσίγγι δεν γράφει τίποτα άλλο εκτός από το νούμερο κ μάλιστα τρεις φορες(σε περίπτωση που σβήσει να υπάρχει καβατζα.sarcastic.)
Όπως κ το πάνω θέλουν προσεχτικό γυαλοχαρτισμα ..τα κακά τις παραμονής στις φυσιγγιοθηκες.....

Όχι υαλοχαρτάρισμα Τάσο, πάρε πολύ ψιλή μπρούτζινη βούρτσα που πάει σε dremel ή άλλο μικρό τρυπάνι. Και με προσοχή το κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι αυτά είναι σιδερένια, οπότε μετά θα θέλει συντήρηση τακτικά!

Η αλήθεια ότι δεν μου αρέσει γιατί ασπρίζει το μέταλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...xm.
Γεια χαρα στα καλα παιδια,Μετα τη μπρουτζινη βουρτσα περασμα με πανοβουρτσα με κρεμα και μετα σκουπισμα με μαλλινο πανι

Και ένα federal cal 20 φίλε Κώστα..πάνω στο στο φυσίγγι δεν γράφει τίποτα άλλο εκτός από το νούμερο κ μάλιστα τρεις φορες(σε περίπτωση που σβήσει να υπάρχει καβατζα.sarcastic.)
Όπως κ το πάνω θέλουν προσεχτικό γυαλοχαρτισμα ..τα κακά τις παραμονής στις φυσιγγιοθηκες.....

Παλιός καλυκας με τις γραμωσεις δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να είναι από το 80 και βάλε.

Γεια χαρα στα καλα παιδια,Μετα τη μπρουτζινη βουρτσα περασμα με πανοβουρτσα με κρεμα και μετα σκουπισμα με μαλλινο πανι
Η αλήθεια ότι δεν μου αρέσει γιατί ασπρίζει το μέταλλο αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...xm.
Κανονίστε να μετατρέψω το μαγαζί από υάλισμα χρυσαφικών σε λουστράρισμα φυσιγγίων!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

ο τροχος που γυαλιζεις τα ασημικα δε κανει;
Καλημερα σε ολους Καλημερα βικτωρα ,Εγω εχω μετατρεψη ενα διδιμο τροχο παγκου , του εβγαλα τις πετρες τροχισματος και εβαλα στη μια μερια βουρτσα μπρουτζινη και στην αλλη πανοβουρτσα που βαζης επανω κρεμα σαν σαπουνι που υπαρχη σε διαφορα νουμερα με χοντρους κοκκους με ψιλους ,κ,λ,π ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρηση παντα φοραμε γιαλια εργασιας

Μιας και είναι η δουλειά μου, το καλύτερο και πιο βολικό με πολλά παρελκομενα εργαλεία είναι το τουρ ασυμοχρυσοχοείας! Κάτι πιο μικρό από ντρέμελ, το μοτέρ είναι ξεχωριστό από εκεί που πιάνουν τα εξαρτήματα το οποίο είναι σε μέγεθος μαρκαδόρου και η κίνηση μεταδίδεται με ατσαλόβεργα, 1 μέτρο μήκος. Τιμή από 90 -150€

Back