Eυκολα μετατρεπετε και με λιγα εξοδαΕχω ενα τετοιο τροχο παγκου, απομειναρι φιλου που τον χασαμε νωρις.
Eυκολα μετατρεπετε και με λιγα εξοδα
Γεια σου βικτωρα καλυτερα να βρης ενα τρυπανι με βαση φτηνα ειναι και καλυτερα ακομα να εχη ρυθμηστη στροφωνΤο ονειρο μου ειναι, καθως δεν εχω κρατησει παλια φυσιγγια, να τον μετετρεπα καποια στιγμη σε ρελιαστηρι για χαρτινα. Ονειρο βεβαια μιας και χαρτινα ριχνω 10-20 το χρονο...
Το ιδανικο ειναι αυτο αλλα οι εποχες δεν το επιτρεπουν δυστηχωςΕγώ χρησιμοποιώ τέτοιο σβουράκι-τρυπάνι γιατί μπορείς να ρυθμίζεις με το πεντάλ τις στροφές, από ελάχιστες μέχρι όσες θες. Ενώ με τον τροχό έχεις αμέσως πολλές στροφές που μπορεί να σου κάψει ή να σου φάει χωρίς να το καταλάβεις το μέταλλο και πόσο μάλλον το χαρτί ή το πλαστικό!
https://www.michailidis.com.gr/krema.html
Γιατι τοσο λιγα?θα μου πεις είναι κ δυσεύρετα..Μόνο σε κάνα τρυγονι να φανταστώ?χαρτινα ριχνω 10-20 το χρονο...
Για τους λατρεις του CAL 20
Εγω ριχνω αρκετα και με 6,45 καψουλι και παλιες πυριτιδες ,μαλλινοταπα και ρελι ,θυμαμε τα παλια εχω καλες αναμνησειςΑκριβως Τασο. Λιγα και εκλεκτα...
Τα αμερικανικά μάλλον 10ετια του 80 για κάποια χρόνια έβγαινε με άσπρο τύπωμα στα γράμματα (έβγαιναν και παλιότερα έτσι) .Καλημέρα στην παρέα. Τι ηλικία εχουν αυτά;
Αυτό το τελευταιο γράφει "9 ΨΗΦΟΙ".
Σακη αν διακρίνω καλά είναι γεμισμένα με συγκεντρωτηρα(και το τύπωμα προς τα εκεί με πάει..)??
νομιζω ειναι καπου 1990 και 1995 γιατι κατι τετοια περασανε απο τα χερια μου οταν πηγαινα στα γουρουνια..Τα αμερικανικά μάλλον 10ετια του 80 για κάποια χρόνια έβγαινε με άσπρο τύπωμα στα γράμματα (έβγαιναν και παλιότερα έτσι) .
Τα Λάμπρο είναι από την είναι από την προ Ναυπλιωτη εποχή μπορεί και του 90 .
Τα πρωτα που κυκλοφόρησαν ήταν γύρω στο 2004 ρελιαστο χωρίς να υπάρχει τύπωμα,το νούμερο κ η φίρμα αναγραφόταν στον παφυλα του φυσιγγιου..κάπου στο 2007 σταματάει να γεμίζει με μαλλινη κ γεμίζει με μπλε συγκεντρωτηρα δικής του κατασκευης,τα χαρακτηριστικά του φυσιγγιου παρεμειναν τα ιδια..αυτα ειναι τα πρωτα που εφτιαξε