Από βδομάδα που θα έρθει ο ξάδερφος που ασχολείται με ιδιογομωση θα το τσεκάρω.Έχεις ένα παχυμετρο να το μετρήσεις αυτό;; Σαν πολύ σφιγμενο μου φενεται..
Από βδομάδα που θα έρθει ο ξάδερφος που ασχολείται με ιδιογομωση θα το τσεκάρω.Έχεις ένα παχυμετρο να το μετρήσεις αυτό;; Σαν πολύ σφιγμενο μου φενεται..
Ευχαριστώ!Από βδομάδα που θα έρθει ο ξάδερφος που ασχολείται με ιδιογομωση θα το τσεκάρω.
Θα ηθελα ενα τετοιο φυσιγγι για τη συλλογη μου
Θα βρουμε ολα βρισκωντε πλαστικα υπαρχουν τα χαρτινα ειναι λιγο δυσκολα,Με τις πιεσεις εχουν προβλημα γι αυτο και δεν πολυκυκλοφορησαν Πλαστικα θα μου στειλουν θα κρατησω ενα και για σεναΩραία ειναι αλλα που να βρεθει... Αλήθεια πως καταφέρνουν αυτά τα ogivale ή paci να ανεβάσουν πιέσεις; Δεν ξερελιάζονται πολύ ευκολα;
Αυτα τα peters αργοτερα συνεργαστηκαν με την Remington;
http://www.knf.gr/eksoplismos-kynigiou/fysingia/peters-cartridge-company/Αυτα τα peters αργοτερα συνεργαστηκαν με την Remington;
Ευχαριστω!! Πιο παλια νομιζα οτι το ονομα Peters ηταν το μικρο του Remington
ωραιο φυσιγγακι
Τα φυσίγγια και τα μάτια σου Κωστή...Δώρο φίλου.....
Λυπάμαι να τα ρίξω
Βαλτα στο ραφι να τα βλεπειςΤα φυσίγγια και τα μάτια σου Κωστή...
Ναι απλα επειδη τον θεωρώ ποιοτικό μου φανηκε περιεργο να μην ανοθξει ουτε ενα. Τελικα όσο ποιοτικός και να ειναι ο συγκεντρωτήρας θελουν κοψιμο τα πτερύγια!τωρα για τα κλειστα πτερυγια ειναι συχνο φαινομενο γενικα..
για να εισαι 100% σιγουρος ,ναι.Ναι απλα επειδη τον θεωρώ ποιοτικό μου φανηκε περιεργο να μην ανοθξει ουτε ενα. Τελικα όσο ποιοτικός και να ειναι ο συγκεντρωτήρας θελουν κοψιμο τα πτερύγια!