Kostas ContraDosi
Moderator
Εγω παλι σακάτευα το σοκολατούχο γαλα με NesQuik.....χε χε χε...Με αυτά ένας χωριανός μου σακάτευε τα παπιά, Κουίκ!!
Εγω παλι σακάτευα το σοκολατούχο γαλα με NesQuik.....χε χε χε...Με αυτά ένας χωριανός μου σακάτευε τα παπιά, Κουίκ!!
35γρ σιπεΜε αυτά ένας χωριανός μου σακάτευε τα παπιά, Κουίκ!!
ΧαχαχαχαΕγω παλι σακάτευα το σοκολατούχο γαλα με NesQuik.....χε χε χε...
Πυρκάλ με δαχτυλίδια ο παφυλας;;
Μόνο καρνέησον εγώ.Εγω παλι σακάτευα το σοκολατούχο γαλα με NesQuik.....χε χε χε...
Εχω πολλους καλυκες τετοιους ριγμενους
Κυκλοφορισαν καλυκες αμερικανικοι στη Ελλαδα τη δεκαετια του 60 αν δεν κανω λαθος .Γεμιζαν και στην επαρχια μικρες βιοτεχνιες .
Το κουικ έχω με τέτοιο κάλυκα και η πυρκαλ; μπράβο.
Γερμανικά Ηubertus 24γρ για trap με μάλλινη τάπα...Καλησπέρα Παιδιά! Σήμερα όπως περπατούσα στο κυνήγι τσίχλας έπεσε το μάτι μου σε αυτόν τον κάλυκα...δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου ...έχετε καμιά πληροφορία?
Το quick σε τι καλυκα είναι κ πόσα χρόνια το υπολογίζεις στο περιπου..
Πότε το γεμιζε έτσι?35γρ σιπε
Δεν είναι κ τόσο συνηθισμένο να μην γεμίζονται σε κάλυκες πυρκαλ αλλά έχει συμβεί κ αυτο..Το κουικ έχω με τέτοιο κάλυκα και η πυρκαλ; μπράβο.
Μηπως ειχες τα διασπορας ?τα διασπορας του ηταν με πριμα.Πότε το γεμιζε έτσι?
Εγώ το ειχα βρει με κοκκώδη πυρίτιδα μάλλον ηταν η Gm3 και σκαγια 33,5γρ..
2014Το quick σε τι καλυκα είναι κ πόσα χρόνια το υπολογίζεις στο περιπου..
στο μαγαζι ειχε και ταμπελακι 35,5 γρ εγραφε ,ειμουν σχεδον καθε μερα εκει ,ο αποστολιδης.Ο ίδιος τα έδινε 33γρ...
Έχω και χάρτινα κάποιος καραμανης αν θυμάμαι καλά στην Χίο γέμιζε πυρκαλ... τα δαχτυλίδια μου έκαναν εντύπωσηΓερμανικά Ηubertus 24γρ για trap με μάλλινη τάπα...
Και όπως θα παρατήρησες αναγράφεται η διάμετρος των σκαγιων κ οχι το νουμερο...
Αυτό ίσως να ήταν κ το πιό σωστό αν κ τα σκάγια στα εμπορικά φυσίγγια είναι είναι ένα χάος από μόνα τους...
Το quick σε τι καλυκα είναι κ πόσα χρόνια το υπολογίζεις στο περιπου..
Σε ρωτάω γιατι πρωτη φορα το βλέπω χωρίς κεντρική συντηξη....
Βέβαια με όσα κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια δεν έτυχε να εχω επαφή....
Πότε το γεμιζε έτσι?
Εγώ το ειχα βρει με κοκκώδη πυρίτιδα μάλλον ηταν η Gm3 και σκαγια 33,5γρ..
Ο ίδιος τα έδινε 33γρ...
View attachment 87055
Δεν είναι κ τόσο συνηθισμένο να μην γεμίζονται σε κάλυκες πυρκαλ αλλά έχει συμβεί κ αυτο..
Ήθελες να σώσεις την Λόλα;Μόνο καρνέησον εγώ.
Οχι φίλε, quick διασποράς δεν έτυχε να πέσει στα χέρια μου...Μηπως ειχες τα διασπορας ?τα διασπορας του ηταν με πριμα.
Ετσι μπορεί να τα γέμιζε προς το τέλος...στο μαγαζι ειχε και ταμπελακι 35,5 γρ εγραφε
παντως εγω επειδη τα ανοιγα ολα ηταν με σιπε [η s4] και τα διασπορας ολα με πριμα.τα πρωτα λογικα θα ηταν 33γρ με πριμα και με συγκεντρωτηρα.Ετσι μπορεί να τα γέμιζε προς το τέλος...
Δεν έχω ιδέα όσον αφορά χρονολογία.Το quick σε τι καλυκα είναι κ πόσα χρόνια το υπολογίζεις στο περιπου..
Σε ρωτάω γιατι πρωτη φορα το βλέπω χωρίς κεντρική συντηξη....
Δεν εχεις δει τίποτα ακόμαΤι λες τώρα! Τρομερή συλλογή!