Παλιά φυσίγγια

Έτσι λέει ,ναι
View attachment 90016
Μια χάρη θελο αν μπορείς ανηξε ένα να δούμε τη έχουν βαλη μέσα οι κερατάδες,αν είναι 57γρ όπως γράφουν τότε θανε ολόκληρη επιστήμη.μετρα και ύψος κλισηματος.αυτο το φυσίγγι θαχη μεγάλο ενδιαφέρων

Μια χάρη θελο αν μπορείς ανηξε ένα να δούμε τη έχουν βαλη μέσα οι κερατάδες,αν είναι 57γρ όπως γράφουν τότε θανε ολόκληρη επιστήμη.μετρα και ύψος κλισηματος.αυτο το φυσίγγι θαχη μεγάλο ενδιαφέρων
Αν τα καταφέρω θα το κάνω αύριο, αλλιώς όταν γυρίσω αθήνα την άλλη εβδομάδα για να ζυγίσω και σκάγια και να έχω και την ησυχία μου.

Αν τα καταφέρω θα το κάνω αύριο, αλλιώς όταν γυρίσω αθήνα την άλλη εβδομάδα για να ζυγίσω και σκάγια και να έχω και την ησυχία μου.
Με την εισηχια σου όποτε μπορείς.θαχει πολη ενδιαφέρον αυτό το φυσίγγι

Μα λεο και εγώ 56γρ,που μπήκανε εκεί μέσα,και τη πυριτιδα εχουν .think.
Ανοίγει μια στα 20 μέτρα και μια στα 80 μέτρα είναι πατέντα και όντως κάνει αυτό που λέει, είναι πολύ πιο καλό από το 100 metri, που πρέπει να υπολογίζει ς ακριβώς στα κοπάδια αυτό έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά.

Λάθος τυπογραφείου είναι 36 γρ είναι και είναι όπως το ξέρεις.
57 είναι, τόσο έβγαιναν
Στα 36,35 κτλ έβγαιναν τα 60metri και τα 100metri
Η φιλοσοφία τους είναι να έχεις 2 συγκεντρώσεις, μια για τα 20 μέτρα και μια στα 80. Αν θυμάμαι καλά τα πλασάρανε ότι είχαν 2 συγκεντρωτήρες σε πατέντα

Back