Αστο τοτε,δεν είναι απαραίτητο να κανεις ανασκαφές..Νόμιζα ότι τα είχες πρόχειρα..Θα προσπαθήσω Τάσο, πρέπει να τα ξεθάψω απ΄το μπαούλο.
Υγ Αυτό το μπαούλο κρύβει φυσιγγοθησαυρούς η κάνω λάθος??
Αστο τοτε,δεν είναι απαραίτητο να κανεις ανασκαφές..Νόμιζα ότι τα είχες πρόχειρα..Θα προσπαθήσω Τάσο, πρέπει να τα ξεθάψω απ΄το μπαούλο.
Κάτι έχει...Αστο τοτε,δεν είναι απαραίτητο να κανεις ανασκαφές..Νόμιζα ότι τα είχες πρόχειρα..
Για τους φίλους θα τα βρω, είναι εξάλλου τακτοποιημένα.
Υγ Αυτό το μπαούλο κρύβει φυσιγγοθησαυρούς η κάνω λάθος??
Ούτε σε μένα ανηγει η φώτο, το ζωγραφιστο νομίζω βγαίνει ακόμα.Ωραία κουτιά,καμιά σχέση με τα σημερινά..
Δε νομίζω Κωνσταντίνε,χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος.Μπορεί να έχουν ξεμείνει σε κάποιο κυνηγομάγαζο. Αν τα δεις, πάντως πουθενά, πάρτα χωρίς δεύτερη κουβέντα!Ούτε σε μένα ανηγει η φώτο, το ζωγραφιστο νομίζω βγαίνει ακόμα.
Τελικά Δημήτρη δεν γράφεις συχνά για φυσίγγια αλλά μου την άναψες την φωτιά μια και καλή...buy buy.
Ποιος ξέρει καμιά φορά ,εις μνήμην .....Τελικά Δημήτρη δεν γράφεις συχνά για φυσίγγια αλλά μου την άναψες την φωτιά μια και καλή...buy buy.
εύχομαι να μην ακούσω ότι τα ριξες σε τιποτα φασσες..
Δε νομίζω Κωνσταντίνε,χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος.Μπορεί να έχουν ξεμείνει σε κάποιο κυνηγομάγαζο. Αν τα δεις, πάντως πουθενά, πάρτα χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν της Fob η της tunnet , σωστά Τάσο ακολουθούν την τακτική της μαμάς εταιρείας κάθε χρόνο και άλλη συσκευασία.Κωνσταντίνε το ίδιο με τον Γιώργο πιστεύω και εγω..Η σημερινή fob έχει αλλάξει τελείως τα κουτια..
Σωστός ο Δημήτρης!Αλλά δεν γνώριζα οτι κυκλοφόρησαν Ελλαδα!!
Βάλε φωτο κ κάνα φυσιγγι θεοφραστε να θαυμασουμε
Μου έδωσαν δύο Ιταλικά (το ένα σε πολύ καλή κατάσταση και το άλλο όχι,το οποίο και άνοιξα), που είναι βέβαια χάρτινα, αλλά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την εποχή κατασκευής τους.
Έχουν ξεθωριάσει αλλά πολύ προσεκτικά θα διακρίνετε πιστεύω (τουλάχιστον προσπάθησα) το Baschieri Pellagri.Νομίζω, εκτός του ότι είναι σπάνια, έχουν και ένα περίεργο καφέ (ασυνήθιστο) χρώμα.
uploading pictures
how to take screenshots
image post
images upload
Δείτε τώρα και τι υπήρχε μεταξύ μπαρούτης και σκαγιών και θα ήθελα κάποιον έμπειρο της ιδιογόμωσης να μας σχολιάσει, για να μαθαίνουμε κι εμείς.Όλα αυτά ήταν με αυτή τη σειρά το ένα πάνω στο άλλο.
Η μπαρούτι ήταν γκρίζα και νομίζω μεγάλου όγκου, εάν το λέω σωστά.Προσέξτε και την τάπα,κετσές πάνω-κάτω και στη μέση κάτι σαν φελλός.Και στο κλείσιμο διπλό τζαμάκι.
photo share
uploadimage
free upload pictures
image url upload
Τι μπαρούτι άραγε να είναι αυτή;