Δύο Αυστραλέζικα:οι Αυστραλοί είναι πιο κοντά στα φυσίγγια με τούς Αμερικάνους πάρα με τούς Εγγλεζους.
jpg images
free photo hosting
screen shot windows
windows screen capture
Δύο Αυστραλέζικα:οι Αυστραλοί είναι πιο κοντά στα φυσίγγια με τούς Αμερικάνους πάρα με τούς Εγγλεζους.
Γιώργο με ένα πρόχειρο ψάξιμο γύρω στα 69 πρέπει να ναι.Κωνσταντίνε, επειδή τώρα βαριέμαι να ψάχνω, μήπως ξέρεις πόσα σκάγια ΒΒ μπορεί περίπου να υπάρχουν σε ένα φυσίγγι 39gr; Γύρω στα 80;
Με ακρίβεια δεν ξέρω να σου πω,όμως σίγουρα είναι πάνω από 20ετιας φυσίγγι.Τάσο αυτό το max σε κάλυκα winchester τι είναι; παλιό ή καινούργιο;
upload image
image hosting no registration
screengrab
Eυχαριστώ!!!Γιώργο με ένα πρόχειρο ψάξιμο γύρω στα 69 πρέπει να ναι.
AVERAGE PELLET COUNT FOR SHOTSHELLS
http://www.supertrav.com/pelletcount1.html
Πρέπει δηλαδή να κρατηθεί και να ενταχθεί στη συλλογή!Με ακρίβεια δεν ξέρω να σου πω,όμως σίγουρα είναι πάνω από 20ετιας φυσίγγι.
Κάπου κάποτε είχα διαβάσει ότι ο στοκας μια εποχή μετά από άδεια γέμιζε κ φυσίγγια winchester ,εξου και ο καλυκας..
Εννοείται,χωρίς δεύτερη κουβέντα..Πρέπει δηλαδή να κρατηθεί και να ενταχθεί στη συλλογή!
Όχι δεν έχω δυστυχώς..Τέτοιο έχεις;
Γιώργο έχεις κάνα παλιό φυσίγγι του Δορκα?
Ναι σιγά να μην περιμένω..Έρχονται κ τα βρίσκουν ανοιχτά..Τώρα που έρχονται όλοι από τις πόλεις και το εξωτερικό και ανοίγουν όλα τα σπίτια στην επαρχία.
Ρε άνθρωπε του θεου,δεν μου τα έστελνες να σου στείλω εγώ φυσίγγια να μην σου κάνουν τις θαλάμες χαλια..Πέρσι έριξα ένα κουτί από τα πάνω τα rottweil και μου έκανε τις θαλάμες χάλια, ξεβάφει το τύπωμα.