Παρουσίαση Φυσιγγίων

Μηπως.....καποιος φιλος ή συναδελφος.....εχει ριξει το συγκεκριμενο φυσιγγιο....ωστε να μας πει
τις εντυπωσεις του.....και την γνωμη του ???

View attachment 29001View attachment 29002View attachment 29003View attachment 29004View attachment 29005
Κάτι baby magnum έριχνε ένας φίλος στον Έβρο. Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια.
Δεν ήταν ευχαριστημένος.
Με benelli montefeltro τα έριχνε.

Βάρα μια ... μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Δεν εχεις και ΑΔΙΚΟ.....Μια απο μεγαλυτερες ''φολες'' που εχω ριξει....Λαμπη μου!!!!
Απεναντείας σε εμένα ήταν ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο φυσίγγιο με τα 2 μου γαλλικά δίκανα! Πρώτα έβγενε σε πράσινο κάλυκα. Μηδενικό λάκτισμα, ίσως για αυτό μου άρεσε, σε κυνήγι πέρδικας και μπεκάτσας ήταν εξαιρετικότατο για εμένα. Αρχικές ταχύτητες 1200μ/δ! Όταν σταμάτησαν να το φέρνουν αυτό και το κόκκινο χάρτινο της σελιέρ μπελότ το ρεντ χεερ, ξεκίνησα την ιδιογόμωση το 2009

Απεναντείας σε εμένα ήταν ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο φυσίγγιο με τα 2 μου γαλλικά δίκανα! Πρώτα έβγενε σε πράσινο κάλυκα. Μηδενικό λάκτισμα, ίσως για αυτό μου άρεσε, σε κυνήγι πέρδικας και μπεκάτσας ήταν εξαιρετικότατο για εμένα. Αρχικές ταχύτητες 1200μ/δ! Όταν σταμάτησαν να το φέρνουν αυτό και το κόκκινο χάρτινο της σελιέρ μπελότ το ρεντ χεερ, ξεκίνησα την ιδιογόμωση το 2009

Αυτο το φυσιγγιο ηταν η αφορμη να ασχοληθω ''ζεστα'' με την ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ.

Γραφει Ν5....και μονο Ν5 δεν ειναι.....Σκαγια πολυ κακης ποιοτητας ...''αχταρμας'' απο 2,4 -2,5 -2,6 -2,7 -2,8
η μεγαλυτερη διαμετρος που βρηκα....( 2,8 ) σε πολυ λιγα σκαγια.
Λεω παντα για το συγκεκριμενο φυσιγγιο....Ν5 το πηρα για λαγο....ο λαγος ακομα τρεχει...και του εριξα και
3 τουφεκιες....

Για του λογου του αληθες ανεβαζω φωτο .

εικόνα_Viber_2021-07-04_10-30-14.jpgεικόνα_Viber_2021-07-04_10-31-08.jpgεικόνα_Viber_2021-07-04_10-31-21.jpgεικόνα_Viber_2021-07-04_10-31-31.jpgεικόνα_Viber_2021-07-04_10-32-09.jpg

Κάτι baby magnum έριχνε ένας φίλος στον Έβρο. Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια.
Δεν ήταν ευχαριστημένος.
Με benelli montefeltro τα έριχνε.

Βάρα μια ... μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Τι ''βαρα''......βαρεσα.......και Δοξα τω θεω.....τα λαμογια οι Ιταλοι....με εκαναν ιδιογομωτη.... ;) .big smile.

ΥΓ, Τωρα θα ξερει και ο φιλος σου τι εριχνε!!!!:)

Συνεχεια φωτο.

View attachment 29018View attachment 29019View attachment 29021View attachment 29022

Ωστοσο....αυτο το φυσιγγιο το αγαπησα.....γιατι ηταν η αφορμη να ξερω σημερα....οτι εαν δεν παρω το
θηραμα.....απλα αστοχισα !!!!!
Αυτό ήταν το φοβερό ιταλικό φυσίγγι που πετάλωσες στον λαγό :)

Πήρα τηλ τον φίλο μου.
Baby magnum έριχνε κάτι πράσινα ή καφέ μου είπε.
Δεν θυμάται μάρκα.
Τζούφια ήταν η κουβέντα του ... και αυτά και πολλά άλλα μαγκνουμοειδή.
Μόνο κάτι φυσίγγια που έριχναν οι ντόπιοι έκαναν δουλειά ...

Αυτό ήταν το φοβερό ιταλικό φυσίγγι που πετάλωσες στον λαγό :)

Πήρα τηλ τον φίλο μου.
Baby magnum έριχνε κάτι πράσινα ή καφέ μου είπε.
Δεν θυμάται μάρκα.
Τζούφια ήταν η κουβέντα του ... και αυτά και πολλά άλλα μαγκνουμοειδή.
Μόνο κάτι φυσίγγια που έριχναν οι ντόπιοι έκαναν δουλειά ...

Ναι αυτο ηταν....κατω απο 35 μετρα και πανω απο 30.....
Του εριχνα και με κοιταγε....λες και με κορο'ι'δευε ο πουστης....και αυτο εκανε........μετα τις 3 τουφεκιες
αντε γειά....μαλακα μου ειπε...και εφυγε....καθοταν ο λαγος οταν του εριχνα....
Ξεχνιωνται αυτα τα πραγματα!!!:D

Έχουν έρθει τα percorso νο6 Νίκο.
Το ταχυδρομείο εδώ δουλεύει Τρίτη Πέμπτη.
Θα σφάξω ή θα σφάξεις ; :)
Τα παράγγειλες και εσύ ;

Δεν τα παρελαβα ακομα....Εγω θα οχι μονο θα το σφαξω.....αλλα θα το ''ξεσκονισω'' φιλε...
Πιστευω δευτερα με τριτη να τα εχω....
Μετα θα κανω παρουσιαση Βασιλη μου!!!

Συνεχεια των φωτο.

View attachment 28996View attachment 28997

Ακομα δεν εχω καταλαβει.....εαν η πυριτιδα ειναι D20 ή DRAGO ή 206 .
Αν καποιος φιλος η συναδελφος την γνωριζει ( στα σιγουρα ) ας πει την γνωμη του!!! :)
206 ,από τά καλύτερα φυσίγγια που έχω ρίξει, σταμάτησαν να τά φέρνουν.

Το παλιό της nsi σε πράσινο η χακί κάλυκα 33 γραμμάρια σκάγια και βύσμα antigelo...... Απλά εξαιρετικά!!!!
Όντως εξαιρετικά καμμιά σχέση με τα καινούργια 206 formula.ποιο πάνω λέω και για τα ροτβαιλ τα μαλινοταπα Και αυτά με 206 ήταν.

206 ,από τά καλύτερα φυσίγγια που έχω ρίξει, σταμάτησαν να τά φέρνουν.

Το σεβομαι αυτο που λες.....Αλλά για μενα το συγκεκριμενο φυσιγγιο μονο για κοντινες αποστασεις...
και εκει....δεν μου εδινε αυτο που ηθελα....Περα απο το οτι δεν ηταν καθαρο 7ρι.
Σε σχεση με αλλα 32 γραμμαρια....το θεωρω φολα.
Και αν θυμασαι....δεν ηταν και απο τα φτηνα φυσιγγια...
Η 206 αξιολογη πυριτιδα...αλλα δεν φτανει μονο αυτο....για ενα καλό φυσιγγιο...αυτη ειναι η δικη μου
γνωμη....

Όντως εξαιρετικά καμμιά σχέση με τα καινούργια 206 formula.ποιο πάνω λέω και για τα ροτβαιλ τα μαλινοταπα Και αυτά με 206 ήταν.

Η σημερινη 206ς πολυ καλη πυριτιδα....μεχρι τα 34-35 γραμμαρια που την εχω δουλεψει!!!

Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???

View attachment 29053View attachment 29054View attachment 29055
Αν και δεν έχω εμπειρία σε χοντρά σκάγια, μια δυο φορές τον χρόνο πάω παραλιμνη για παπιά, με το συγκεκριμένο σε νούμερο 2 έχω τουφεκίση δύο πράσινοκεφαλα με 2* και κεραυνοβοληθηκαν κυριολεκτικά στα 30 με 40 μέτρα,δεν είναι ενδεικτικό και ούτε ολοκληρωμένα συμπεράσματα βγάζει κάποιος με δύο τουφεκιες αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλό, πέραν από αυτό ξάδελφος μου τρελός λαγας τα δουλεύει στον λαγό πολλά χρόνια και δεν τα αλλαζει.

Καλημερα παλικαρια!!!!
Εχει δουλεψει καποιος φιλος η συναδελφος αυτο το φυσιγγιο.....να μας πει την γνωμη του ???

Εγώ όχι.
Για άλλα rottweil όμως που έχω ρίξει ξέρω ότι καλύπτουν όλο το φάσμα από κορυφή μέχρι πάτο.
Ανάλογα που θα πέσεις.
Άλλα φτιάχνονται Ελλάδα, άλλα Γερμανία κτλ
Τι γράφει το κουτί ... Made in ????????

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ρίχνω μόνο γνήσια Αμερικάνικα.
Η αγία τριάδα Remington, Federal, Winchester.
Έχω γεμίσει ντουλάπια με ότι μ@λακία μπορείς να φανταστείς ...

Καλημερα παλικαρια!!!!

Το χρησιμοποιώ σε Νο4 ως τρίτο φυσίγγι σε λαγό. Έχω πάρει λαγούς σε μεγάλες αποστάσεις 40-50 μέτρα και όχι με τυχαία βολή αλλά με σκάγια σε όλο το σώμα(διαμπερή τραύματα, σπασμένα κόκκαλα κτλ). Φονικότατο. Χειμωνιάτικη γόμωση βέβαια.

Εγώ όχι.
Για άλλα rottweil όμως που έχω ρίξει ξέρω ότι καλύπτουν όλο το φάσμα από κορυφή μέχρι πάτο.
Ανάλογα που θα πέσεις.
Άλλα φτιάχνονται Ελλάδα, άλλα Γερμανία κτλ
Τι γράφει το κουτί ... Made in ????????

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ρίχνω μόνο γνήσια Αμερικάνικα.
Η αγία τριάδα Remington, Federal, Winchester.
Έχω γεμίσει ντουλάπια με ότι μ@λακία μπορείς να φανταστείς ...
άλλο τα rotwaill τα Γερμανικά και άλλο τα ελληνικά της Δορκάς.

Back