Γειά σου πατρίδα. Υπάρχει ακόμα σαν μαγαζί ο hunter στο μελιγαλα?
Καλημέρα Κώστα,Γειά σου πατρίδα. Υπάρχει ακόμα σαν μαγαζί ο hunter στο μελιγαλα?
η πυριτηδα ειναι η sp8 και στα κενουρια τωρα εχουν χαμηλωσει την δοση στο 2,7 στα πρωτα που ηταν πολυ καλα ηταν κιαλο αυξημενη , αυτα τα συγγεκριμενα τα πυρα για να τα μετρισω φετος και μου δοσανε 350μ/δ !!! που κανονικα επρεπε 430-440 μ/δ ,το σχισιμο στον καλυκα ειναι απο ριγμενο φυσιγγι ?
αυτα που πήρες φέτος ο καλυκάς τους έγραφε Nobel ή είχε μόνο 12αρια;η πυριτηδα ειναι η sp8 και στα κενουρια τωρα εχουν χαμηλωσει την δοση στο 2,7 στα πρωτα που ηταν πολυ καλα ηταν κιαλο αυξημενη , αυτα τα συγγεκριμενα τα πυρα για να τα μετρισω φετος και μου δοσανε 350μ/δ !!! που κανονικα επρεπε 430-440 μ/δ ,το σχισιμο στον καλυκα ειναι απο ριγμενο φυσιγγι ?
Τον κάλυκα τον έκοψα με φαλτσέτα γιατί ήταν πολύ σφιχτά το χαρτάκι επάνω.Το συγκεκριμένο δεν τουφεκίστηκεη πυριτηδα ειναι η sp8 και στα κενουρια τωρα εχουν χαμηλωσει την δοση στο 2,7 στα πρωτα που ηταν πολυ καλα ηταν κιαλο αυξημενη , αυτα τα συγγεκριμενα τα πυρα για να τα μετρισω φετος και μου δοσανε 350μ/δ !!! που κανονικα επρεπε 430-440 μ/δ ,το σχισιμο στον καλυκα ειναι απο ριγμενο φυσιγγι ?
NOBELαυτα που πήρες φέτος ο καλυκάς τους έγραφε Nobel ή είχε μόνο 12αρια;
Καληνυχτα και η νομπελ τα παλια διαφανες με τεκνα ηταν πολυ καλα που τα εριξα σε γουρουνι αν τα χεσανε και αυτα μονο τοπικα θα συνεχισω golden φαρμακερα ενα ενα στο χερι πενταπλα ελεγμενα και αλευρακιη πυριτηδα ειναι η sp8 και στα κενουρια τωρα εχουν χαμηλωσει την δοση στο 2,7 στα πρωτα που ηταν πολυ καλα ηταν κιαλο αυξημενη , αυτα τα συγγεκριμενα τα πυρα για να τα μετρισω φετος και μου δοσανε 350μ/δ !!! που κανονικα επρεπε 430-440 μ/δ ,το σχισιμο στον καλυκα ειναι απο ριγμενο φυσιγγι ?
Ποια ειναι τα golden Τολη?Καληνυχτα και η νομπελ τα παλια διαφανες με τεκνα ηταν πολυ καλα που τα εριξα σε γουρουνι αν τα χεσανε και αυτα μονο τοπικα θα συνεχισω golden φαρμακερα ενα ενα στο χερι πενταπλα ελεγμενα και αλευρακι
Στα περσινά-τα παλιά που αναφέρεις, πόση πυρίτιδα είχαν?η πυριτηδα ειναι η sp8 και στα κενουρια τωρα εχουν χαμηλωσει την δοση στο 2,7 στα πρωτα που ηταν πολυ καλα ηταν κιαλο αυξημενη , αυτα τα συγγεκριμενα τα πυρα για να τα μετρισω φετος και μου δοσανε 350μ/δ !!! που κανονικα επρεπε 430-440 μ/δ ,το σχισιμο στον καλυκα ειναι απο ριγμενο φυσιγγι ?
Αυτα τα φυσιγγια ξεκινησαν με Τεκνα και γκρι καλυκα και μετα τα πηρε ο διακος.....ουτε η nsi δεν ξερει ποσες αλλαγες τα εκανε....ακομα δεν μπορω να καταλαβω το γιατιΣτα περσινά-τα παλιά που αναφέρεις, πόση πυρίτιδα είχαν?
Κανονικος νομπελ καλυκαςΣτέφανε τον @pit1982 ρώτησα, γιατί βγήκε προβληματική παρτίδα πέρισυ
Δημήτρη φέτος τα πήρες ;Κανονικος νομπελ καλυκας
ναι φετος αν και δεν γραφουν ετος παραγωγης !!2 μετρισα και μου δοσανε τα ιδια, παιζει να εχουν κανει παπαρια με την πυριτιδα γιατι μια που ειχα εγω λοτ του 17 και με 3 γρ δεν μου εδωσε με τιποτα πανω απο 400 μ/δ ενω ενας φιλος με λοτ του 15 με 2,5 γρ επαιρνε 410-420 μ/δ ,την αλαξανε για καποιο λογο προοδευτικοτητα ,και την γα...νε ,εχω διαβασει και σχολια σε ιταλικα φορουμ που σχεδον τους βριζανε γιατι χαλασανε την sp8Δημήτρη φέτος τα πήρες ;
Υπάρχει περίπτωση να ήταν παλιότερα ;
Έχεις μετρήσει δεύτερο ;
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-633221ναι φετος αν και δεν γραφουν ετος παραγωγης !!2 μετρισα και μου δοσανε τα ιδια, παιζει να εχουν κανει παπαρια με την πυριτιδα γιατι μια που ειχα εγω λοτ του 17 και με 3 γρ δεν μου εδωσε με τιποτα πανω απο 400 μ/δ ενω ενας φιλος με λοτ του 15 με 2,5 γρ επαιρνε 410-420 μ/δ ,την αλαξανε για καποιο λογο προοδευτικοτητα ,και την γα...νε ,εχω διαβασει και σχολια σε ιταλικα φορουμ που σχεδον τους βριζανε γιατι χαλασανε την sp8
Golden για Sonic?Καληνυχτα και η νομπελ τα παλια διαφανες με τεκνα ηταν πολυ καλα που τα εριξα σε γουρουνι αν τα χεσανε και αυτα μονο τοπικα θα συνεχισω golden φαρμακερα ενα ενα στο χερι πενταπλα ελεγμενα και αλευρακι
Γραψε Golden Σταματιάδης και θα δεις την σελίδα του, έχει κ κάποιες αναφορές για τα φυσίγγια που παραγει για τον αγριοχοιρο......Ποια ειναι τα golden Τολη?