[...]
Tungsten super shot (TSS) is a tungsten-alloy material that has a density that is 22 percent higher than standard tungsten, and
56 percent more dense than lead. This equates to longer terminal velocities, the ability to use smaller shot sizes, and cleaner kills.You can go a full FIVE sizes down and still get similar penetration.
[...]
(
Μτφρ.)
[...]
Τα σκάγια σούπερ βολφραμίου (TSS) είναι ένα υλικό από κράμα βολφραμίου που έχει πυκνότητα
22 τοις εκατό υψηλότερη από το τυπικό βολφράμιο και
56 τοις εκατό μεγαλύτερη πυκνότητα από τον μόλυβδο. Αυτό ισοδυναμεί με μεγαλύτερες
μένουσες ταχύτητες, και
τη δυνατότητα χρήσης μικρότερων μεγεθών σκαγιών. Μπορείτε να κατεβείτε
πέντε ολόκληρα μεγέθη και να εξακολουθήσετε να έχετε παρόμοια διείσδυση.
[...]
Οι Αμερικανοί βρήκαν την λύση αλλά
σέβονται και την φύση και τους Νόμους της…
Η ταχύτητα των φυσιγγίων που παρουσίασε ο Βασίλης ήταν
1200 π/δλ, 365 μ/δλ μόνον δηλαδή…
Μήπως οι φίλοι που γεμίζουν για υδρόβια με
ένα νούμερο μόνον χονδρότερα σκάγια από αυτό που ήδη δουλεύουν, ανεξάρτητα από τύπο (νομίζω απλά, επινικελωμένα και επιχαλκωμένα δουλεύουν ως τώρα), και
χαμηλώνοντας την ταχύτητα αρκετά έχουν
καλυτέρα αποτελέσματα?
Δείτε την διαφορά (πάλι, με
ενδεικτικά νούμερα!)
Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω ξανά
ποιο φυσίγγιο θα έχει καλύτερη συγκέντρωση, κατανομή, ισοκατανομή και διάτρηση…φυσικά το «
αργό»….
Υπάρχει και μια σύγχυση που
την καταλαβαίνω και αφορά τις καιρικές συνθήκες, και πολλοί φίλοι το παρανοούν…Δεν λέω ότι το φυσίγγιο
δεν πρέπει να είναι «φορτωμένο». Όχι...
στις ίδιες καιρικές συνθήκες το Νο 4 του παραδείγματος βγάζει 1135 π/δλ και το Νο 5 1330…Το «
αργό» υπερισχύει
έτσι λένε οι νόμοι της Φύσης όχι εγώ…
Υ.Γ…δεν κάνω
καμία σύγκριση των TSS με τα απλά σκάγια…μην παρεξηγηθώ…ούτε κέρδος έχω από τίποτα, ούτε υδρόβια κυνηγάω...
.Καλό σας απόγευμα!