Μήπως δεν είναι ισπανική ??? Μήπως, λέω εγώ, είναι η G3000 ???Μοιάζει με ισπανική αλλά είναι;;; Τι στο δαίμονα...δεν κάνει τέτοια παιχνίδια συνήθως η baschieri...
Συγκεντωρτηρας ειναι αυτο;
Πρώτη φορά βλέπω τέτοιονΣυγκεντωρτηρας ειναι αυτο;
Στέλιο psb1 μοιάζει αλλά δεν είναι... Έχει λίγο πιο ακανόνιστο σχέδιο η κοπή της psb1.... Ίσως σε περίοδο που έχουν ζόρια για κάποιο λόγο κάνουν κι αυτοί τις αλχημείες τους...Μήπως δεν είναι ισπανική ??? Μήπως, λέω εγώ, είναι η G3000 ???
Η φωτογραφία δεν με βοηθάει και πολύ (+ την πρεσβυωπία μου) και δεν μπορώ κιόλας να τη μεγενθύνω με ικανοποιητική ανάλυση.
Αλλά η δοσολογία δεν ταιριάζει καθόλου, είναι πολύ λίγη για psb1 !!! Χάθηκε και το site της MAXAM, και δεν μπορώ να βρω την psb3 αλλά, αν θυμάμαι καλά, κι αυτή την έδιναν γύρω στο 1,65.
Απεναντίας η δοσολογία ταιριάζει μια χαρά με την G3000.
Όσο για το χρώμα, θυμάμαι ότι η Β&Ρ είχε βγάλει κάποτε παρτίδες G3000 (και G2000) χωρίς το γυαλιστερό χαρακτηριστικό χρώμα των "τροποποιημένων", και με λίγο μεγαλύτερα φυλλίδια. Κάνει σχετική αναφορά κι ο Χατζιώτης στην τελευταία έκδοση του βιβλίου του Συνταγές γομώσεων ... απ'όσο θυμάμαι από λίγο που το είχα ξεφυλλίσει.
Το μαύρο κυλινδρικό ναιΣυγκεντωρτηρας ειναι αυτο;
Με lb6 μοιαζει ισως εβγαλε δικο της η ειδηκη παραγγελια για αυτην !!Πρώτη φορά βλέπω τέτοιον
Άλλη μέρα αυτά ... δεν ξέρωΒασιλη λες και τα λονγκ ντιστανς να φορανε τον ίδιο;
OKαν σφαξεις το 3*5 long distance , σφαξε το καινουριο, να εχουμε μετρο συγκρισης..εννοω ειναι ιδια παραγγελια με τα colombo...ενω το αλλο το 3*5 ειναι πιο παλιο...