Έχει να πέσει πολύ μα'ι'μουδιαΨηνομαι που ψηνομαι να ασχοληθω σιγα σιγα με ιδιογομωση και μ'αυτά που βγάζετε ολο και πιο πολυ παω προς τα εκει.
Ψεμα και η πελαγκρι? Τα ειχα για κορυφαια.
Το ιδιο ειχε παθει παλια ενας φιλος με τα NIKE ειχαν μεσα μια κοκκινη πυριτιδα μαλλον Aquilla. Απλα αναξιοπιστοι.....
Με αυτούς τους κατσαπλιάδες δεν βγάζεις άκρη.
Η Nike κοκκινίζει...ειναι σε ψιλα φυλλιδια Σακη...σαν να βλεπεις τη ΜΒ32 αλλα σε μεταξύ κόκκινου & φούξια χρώματος.Το ιδιο ειχε παθει παλια ενας φιλος με τα NIKE ειχαν μεσα μια κοκκινη πυριτιδα μαλλον Aquilla. Απλα αναξιοπιστοι.....
Εδω Βαγγελη ενα που ειχα σφαξει πιο παλια https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-την-Φάσσα.83/post-376004Περιμένουμε να σφαχτεί ένα mb extra με 35 gr σκάγια........Βασίλη εσύ νομίζω το.υποσχεθηκες.........
Ευχαριστώ πολύ!!!Εδω Βαγγελη ενα που ειχα σφαξει πιο παλια https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-την-Φάσσα.83/post-376004
Η Nike που θυμαμαι εγω ηταν μαυρη-ασημι κ διβασικη κοντα 20 χρονια πισω Αρχες του 2000 . Αυτην που περιγραφεις δεν την ξερω .Η Nike κοκκινίζει...ειναι σε ψιλα φυλλιδια Σακη...σαν να βλεπεις τη ΜΒ32 αλλα σε μεταξύ κόκκινου & φούξια χρώματος.
Εχω φωτο στο αλλο το τηλ. με τη Nike....αν το ειχα θα εβαζα φωτο...αλλα το εχω στο μαστορα...θελει οθονη...εχω εκει μεσα πολλα ντοκουμεντα απο σφαξίματα εμπορικων φυσιγγιων κ απο βολες ιδιογομωσης....Η Nike που θυμαμαι εγω ηταν μαυρη-ασημι κ διβασικη κοντα 20 χρονια πισω Αρχες του 2000 . Αυτην που περιγραφεις δεν την ξερω .
Εδώ είσαιΠεριμένουμε να σφαχτεί ένα mb extra με 35 gr σκάγια........Βασίλη εσύ νομίζω το.υποσχεθηκες.........
Εκανα παλια συλλογη με τα σφαγμενα σε πλαστικα ποτηρακια ,μεχρι που επιαναν πολλη χωρο κ τα πεταξα ολα μαζι... τα κινητα τοτε δεν εβγαζαν φωτογραφιες, ηταν σαν παντοφλεςΕχω φωτο στο αλλο το τηλ. με τη Nike....αν το ειχα θα εβαζα φωτο...αλλα το εχω στο μαστορα...θελει οθονη...εχω εκει μεσα πολλα ντοκουμεντα απο σφαξίματα εμπορικων φυσιγγιων κ απο βολες ιδιογομωσης....
Νοκia 3510 κι εσύ....;;;;Εκανα παλια συλλογη με τα σφαγμενα σε πλαστικα ποτηρακια ,μεχρι που επιαναν πολλη χωρο κ τα πεταξα ολα μαζι... τα κινητα τοτε δεν εβγαζαν φωτογραφιες, ηταν σαν παντοφλες
Καμια σχεση με αυτην που θυμαμαι εγω. Παντως αυτην που ειχαμε βρει μεσα ηταν κοκκινη μονοβασικη
Δεν θυμαμαι νομιζω ericson ηταν αυτο που ειχαΝοκia 3510 κι εσύ....;;;;