Αφου έκανες επαλήθευση οκ....
Δεν κατάλαβα είναι τεκνα; ;;; τι άλλο μπορεί να είναι; ;; 1.31×34.5 τι να πω μπορεί να είναι σούπερ μπαλεστιτε... μοιάζει κιόλας.Αφου έκανες επαλήθευση οκ....
Δεν είναι το θέμα πως δεν σκοτώνει...
Εντυπωση μου κανει....
Ακομα κ αν είναι oντως με sipe....
Δες τι έχει βρει κ ο steliosK σε αυτό το φυσιγγι...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-156#post-622092
Στράτο έχεις δίκιο, πιστεύω ότι είναι S4 η πυρίτιδα. Εγώ το είχα πάρει αρκετά αργότερα σε Νο.9, ήταν πάλι με S4, στο 1,45 γρ. και καψούλι 688, αλλά χωρίς κεντρική σύντηξη ... (νομίζω ότι τα είχε πάρει ήδη ο Ναυπλιώτης τα Lambro). Τα είχα ρίξει τότε με τη Mossberg, κάπου στο 2005 πρέπει να ήταν, δεν είχα άλλο 12αρι τουφέκι ακόμη. Ήταν σχεδόν κάθε φυσίγγι και πουλί (τσίχλες)!!! ... ήμουν και νεότερος τότε ...S4 + 67αρις κάλυκας + διασπορέας gualandi + 688 + κεντρική... Όλα δίνουν το κατι παραπάνω σε πιέσεις... τώρα στα ποσά μπαρ ανεβαίνει... δεν μπορούμε να ξέρουμε. Απ' ότι μου είπε φίλος που τα χρησιμοποιούσε παλιά σκότωναν.
Νικόλα, και τώρα ο διασπορέας Gualandi (ο γνήσιος) έχει 2 πτερύγια, δεν έχει αλλάξει. Αν έχεις συναντήσει κάπου τέτοιο διασπορέα, με σταυρό, που να χωρίζεται στα 4 το ποτηράκι του, είναι ελληνικός, του Καρδαρά ... ή giovanni Μαυρόπουλου (αλλά αυτός έχει περισσότερες διαφορές από τον γνήσιο Gualandi ...)Στο λέω και εγώ θεριζαν γενικά τα αφοί Λάμπρο.. ο διασπορεας με σήμερα έχει διαφορά από 4 κομμάτια έξω από το σταυρό έχει 2 ο παλιος
Αρα μετά το 2012 είναι με σ4 η σιπε σήμερα; ;;Στράτο έχεις δίκιο, πιστεύω ότι είναι S4 η πυρίτιδα. Εγώ το είχα πάρει αρκετά αργότερα σε Νο.9, ήταν πάλι με S4, στο 1,45 γρ. και καψούλι 688, αλλά χωρίς κεντρική σύντηξη ... (νομίζω ότι τα είχε πάρει ήδη ο Ναυπλιώτης τα Lambro). Τα είχα ρίξει τότε με τη Mossberg, κάπου στο 2005 πρέπει να ήταν, δεν είχα άλλο 12αρι τουφέκι ακόμη. Ήταν σχεδόν κάθε φυσίγγι και πουλί (τσίχλες)!!! ... ήμουν και νεότερος τότε ...
Αργότερα τα είχα ξαναπάρει 2 φορές, κάπου το 2010 - 2012, και τα έριξα με το Baikal ... Φυσίγγι και πουλί επίσης !!! Αυτά ήταν με Tecna (σε νούμερα 7, 8 και 9) γύρω στο 1,65 γρ. με 688 επίσης. Τότε το έβγαζε και σε χοντρά στα 34 γρ. (Νο 6 - 5 & 4 νομίζω) με S4 - αλλά δεν έχω πάρει τέτοια.
Νικόλα, και τώρα ο διασπορέας Gualandi (ο γνήσιος) έχει 2 πτερύγια, δεν έχει αλλάξει. Αν έχεις συναντήσει κάπου τέτοιο διασπορέα, με σταυρό, που να χωρίζεται στα 4 το ποτηράκι του, είναι ελληνικός, του Καρδαρά ... ή giovanni Μαυρόπουλου (αλλά αυτός έχει περισσότερες διαφορές από τον γνήσιο Gualandi ...)
Αρα άδικα έσφαξα το αρνί 1.30×34 και το δικό σου 3το φυσίγγιΒρήκα και τα δικά μου Lambro κίτρινα διασποράς ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-158#post-622238
Μετά το 2012 δεν τα ξαναπήρα, οπότε δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι από τότε θα έχει αλλάξει κι άλλες φορές ... Κι αυτά από σπόντα τα είχα πάρει, δε ρίχνω τόσα γραμμάρια σε τσίχλες !!! Απλά το πρώτο κουτί το είχα πάρει μαζί και διάφορα (4-5) άλλα φυσίγγια όλα με S4, γιατί έψαχνα να δω τι δόση S4 χρησιμοποιούσαν συνήθως οι διάφοροι κατασκευαστές ...Αρα μετά το 2012 είναι με σ4 η σιπε σήμερα; ;;
Εχει κρεμάσει αυτό το φυσίγγι δεν είναι όπως τότε αλλά κρατάει και κανα πουλί και σήμεραΝαι με 1,3γρ S4 και κεντρική σύντηξη το παλιό.
Έτσι είπε ο @ΣΤΕΛΙΟΣ
Πολλές μπεκάτσες έπεσαν με αυτό.
Και ότι δουλεύει ντεν αλλάζει.
Έχω χρόνια όμως να πάω για μπεκάτσες ... γέρασα.
Άντε βρε που θες και ειδικό φυσίγγι για μπεκάτσες στα 15-25μΕχει κρεμάσει αυτό το φυσίγγι δεν είναι όπως τότε αλλά κρατάει και κανα πουλί και σήμερα
Ναι φίλε μου αυτό πάει μπάλα δεν ανοίγει με μπερεττα, δεν πειρα σκορποσκαγιαστρα μπενελλι σαν εσενα και έχεις κάτσι και έχεις ανάλυση όλο το γαλαξία για να βρεις τι φταίει και δεν σκοτώνειΆντε βρε που θες και ειδικό φυσίγγι για μπεκάτσες στα 15-25μ
Εγώ τσίπουρο, μεζέ και καλή παρέα θέλω.Η λύση είναι μία εγω θελω μπενελλι για τα 15μετρα
Και εσυ μπερεττα για τα 65μετρα
Κατάλαβα πέρασες τα 50ντα... ετσι θα γίνω και εγώΕγώ τσίπουρο, μεζέ και καλή παρέα θέλω.
Ας φεύγει και τίποτα ...
το έπιασεςΚατάλαβα πέρασες τα 50ντα... ετσι θα γίνω και εγώ
ειναι σιγουρα σκουρια αυτη;.ολα τα φυσιγγια ειναι στο ιδιο σημειο αποθηκευμενα...τα ροτβαιλ Βασιλη ηταν πιο παλια παρτιδα...γιατι να εχουν πιασει σκουρια αυτα;Για τα διαβρωμένα λες ... μπορεί να είχαν πάρει υγρασία ... δεν μου τα έδωσε ο Αντρέας από το κουτί
Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι