5€ τα περνάμε αυτά, καλό φυσιγγι αλλά όχι 7€με τίποτα.Πήρε ένας ξάδελφος τα παρακάτω 7€ το κουτί τα χει σφάξει κανείς τα ξερεται?Από εμφάνιση πάντως είναι κορυφή.
Έτσι είναι ρε Γιάννη! Από παντού να βγάζουν, εμάς ο μισθός ανέβηκε?Τα πήρε ο δικός μου για δοκιμή γιατί έπαιρνε τα Λάμπρου που πήγαν 6.80€ και μου λέει για 20 λεπτά αν είναι καλύτερα θα πάρω .Εγώ εκεί που πήγαν τα φυσίγγια δεν προκυτε να ρίξω κανένα 28 Άρι όταν με 7.50 ρίχνω 32 και ίσως κάποιο 33 κάλιο γαιδουροδενε παρά γαιδουρογυρευε και τα ορτύκια με 32 θα τα κυνηγήσω ούτε και και θα ξαναασχοληθω με λίγα γρ εκεί που τα πήγανε.
Τα ρίχναμε πριν 6-7 χρόνια στο σκοπευτήριο, σχεδόν αποκλειστικά, και ήταν πάρα πολύ καλά. Φυσικά έχω σφάξει αρκετές φορές. Τότε ήταν εξολοκλήρου με ισπανικά υλικά, κάλυκα, καψούλι, συγκεντρωτήρα, πυρίτιδα CSB-5 στο 1,40gr.Πήρε ένας ξάδελφος τα παρακάτω 7€ το κουτί τα χει σφάξει κανείς τα ξερεται?Από εμφάνιση πάντως είναι κορυφή.
Εινει ομους τα πουστικα για του τζιεντιεμΞεφυγαμε στην τιμή ή μου φαίνεται; View attachment 53256View attachment 53257
Καιρό τώρα.Ξεφυγαμε στην τιμή ή μου φαίνεται; View attachment 53256View attachment 53257
Και στη τιμή και στο πάτημα του συγκεντρωτήρα βλέπω Ανδρέα.Ξεφυγαμε στην τιμή ή μου φαίνεται; View attachment 53256View attachment 53257
Μακριά και αγαπημένη με τέτοια τιμηΞεφυγαμε στην τιμή ή μου φαίνεται; View attachment 53256View attachment 53257
Ενα κουτάκι για τρυγόνια ρε Ηλία... Δε ριχνω αλλα... Αν παω για καμια τσιχλα αργότερα το Γενάρη θα δωΜακριά και αγαπημένη με τέτοια τιμη
ΌντωςΚαι στη τιμή και στο πάτημα του συγκεντρωτήρα βλέπω Ανδρέα.
Υπερβολικά πατημένοι μου φαίνονται.
1050 max γράφει παίζει ρόλο;Και στη τιμή και στο πάτημα του συγκεντρωτήρα βλέπω Ανδρέα.
Υπερβολικά πατημένοι μου φαίνονται.
32γρ είναι σιγά μην βγάζει τόσες, απλά πλέον αν ξεπερνούν κάποιες πιέσεις αν τα λέω καλά γράφουν 1050 μπαρ.1050 max γράφει παίζει ρόλο;
Πολλά όπλα όμως δεν πρέπει να τα ρίξουν.32γρ είναι σιγά μην βγάζει τόσες, απλά πλέον αν ξεπερνούν κάποιες πιέσεις αν τα λέω καλά γράφουν 1050 μπαρ.