Kύριε Νίικο σου περίσσεψε κανένα απ'αυτά ή τάσφαξες όλα ;
Τα εσφαξα ολα Λαμπη μου....Αλλα εαν γουσταρεις....ξανα παραγγελνω φιλε !!!
Kύριε Νίικο σου περίσσεψε κανένα απ'αυτά ή τάσφαξες όλα ;
Πόσο μπαρούτι ΑΟ volcano έβαλες σ'αυτό το 38'αρι ;Εφτιαξα δικα μου.....με χαμηλοτερη δοσολογια...Ετσι απο περιεργεια....
Δεν ασχοληθει καθολου την ΑΟ....δεν την ηξερα σαν πυριτιδα τι κανει !!!
View attachment 52842
View attachment 52843
View attachment 52844
Πόσο μπαρούτι ΑΟ volcano έβαλες σ'αυτό το 38'αρι ;
;Aν έχεις ΑΟ ελληνικού εμπορίου στήσε το ίδιο -αν θέλεις καί μπορείς -να δούμε πόσο θα δώσει1,95 ΚΑΙ στα 36,5+15 και στο 35,5+1,5...Δεν ανεβηκα ποιο πολυ σε 12/70 καλυκα...ειχα σε ολες τις δοκιμες
γιατι ειχα V1,5-400m/s+ και δεν ηθελα μεγαλυτερες ταχυτητες...
Σε 12/76 -2,05χ48+2 αλευρι σερνοταν το σεταπ....με Ν3 σκαγια....375-378μ/δ εδωσαν και οι δυο
δοκιμες στα 45 μετρα....αλλα με 80-85% συγκεντρωσεις με φουλ μαμα...
Το 12/76 ηθελε ''φορτωμα''.....αλλα δεν ασχοληθηκα αλλο μαζι της φιλε !!!
ΒΛΗΤΙΚΕΣ δοκιμες ΑΡΧΕΙΟ...σελιδες 568- 569 εχει δοκιμες μου στα 35 και 45 μετρα σε 12/70 καλυκα !!!
;Aν έχεις ΑΟ ελληνικού εμπορίου στήσε το ίδιο -αν θέλεις καί μπορείς -να δούμε πόσο θα δώσει
για να διαπιστώσουμε αν διαφέρει η προοδευτικότητα της ΑΟ mary arm μ'αυτή του ελληνικού εμπορίου .
Παρότι με το 404 m/s στο 38άρι σου πιστεύω είναι ίδιες .
Συλλεκτικα τα κίτρινα
Δοκίμασα σήμερα με επιφύλαξη καθότι δέν είμαι καί πολύ ''οπαδός '' των πολλών γρ . ένα φυσίγγι
Ε εντάξει 38 γρ.νορμαλ είναι κ η δόση επίσης νορμάλ μου φαίνεται προς τι η επιφύλαξηΔοκίμασα σήμερα με επιφύλαξη καθότι δέν είμαι καί πολύ ''οπαδός '' των πολλών γρ . ένα φυσίγγι
πού έστησα με αποσπώμενο πάτο (μέσα στο πνεύμα αυτό της FEDERAL ) με 38.5 γρ ν.5
Πυρίτιδα TECNA στα 2 γρ με καψύλι 686 σε κλείσιμο 6* .
1) Δέν κλώτσησε στο βαθμό που περίμενα παρά τους 33β.
2) Φοβερή συγκέντρωση αλλά καί διάτρηση στον κατάλογο
Ξεπέρασε σε διάτρηση φυσίγγι πού χρησιμοποιεί φίλος λαγάς σε 33.50 γρ με GM3
3)Σκάγια νορμάλ μολύβδινα
Το προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους ιδιογομωτές ΄΄οπαδούς '' των πολλών γραμμαρίων .
Mέχρι 36 γρ ρίχνω κι'αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις .Ε εντάξει 38 γρ.νορμαλ είναι κ η δόση επίσης νορμάλ μου φαίνεται προς τι η επιφύλαξη
Πολλά 38αρια να ξες ,είναι πιο ήπια από κάποια 36Mέχρι 36 γρ ρίχνω κι'αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις .
Αλλά αυτό μ'άρεσε ίσως το δοκιμάσω 2ο έναρξη πέρδικας .
Σε ν.6-7 θάνατοςMέχρι 36 γρ ρίχνω κι'αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις .
Αλλά αυτό μ'άρεσε ίσως το δοκιμάσω 2ο έναρξη πέρδικας .
Λάμπη το βύσμα πως το ταίριαξες? Αν θες γράψε καμιά λεπτομέρεια.Δοκίμασα σήμερα με επιφύλαξη καθότι δέν είμαι καί πολύ ''οπαδός '' των πολλών γρ . ένα φυσίγγι
πού έστησα με αποσπώμενο πάτο (μέσα στο πνεύμα αυτό της FEDERAL ) με 38.5 γρ ν.5
Το προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους ιδιογομωτές ΄΄οπαδούς '' των πολλών γραμμαρίων .
Ένα άλλο καλό σεταπ με tekna είναι cx2000 2,00x38 σούπερ Θώδη 16 κλεισμένο στα 57,00 mm για χειμώνα.....Δοκίμασα σήμερα με επιφύλαξη καθότι δέν είμαι καί πολύ ''οπαδός '' των πολλών γρ . ένα φυσίγγι
Τα πέταλα τα έχεις χωρισμένα μεταξύ τους? Πάτημα?
Εγώ Βασίλη δέν χωρίζω πέταλα .Ούτε κάν στους Z2M .Τα πέταλα τα έχεις χωρισμένα μεταξύ τους? Πάτημα?
Ευχαριστώ Λάμπη.Εγώ Βασίλη δέν χωρίζω πέταλα .Ούτε κάν στους Z2M .
Πάτημα ανάλογα πάχους κάλυκα .Αυτό που έριξα ήταν στα 57.70