Ένα καλούπι συγκεντρωτηρα φτάνει περίπου μπορεί και 10.000€ έτσι μου έχει πει κατασκευαστής φυσιγγίων σιγά μην έσκασε τόσα λεφτά ο θωδης για να φτιάξει ξεχωριστό συγκεντρωτηρας μόνο για τα Όσκαρ ποτέ θα κάνει απόσβεση .πιο πιθανόν είναι ο διαφορετικός χρωματισμόςΑν τον βγάζει από το ίδιο καλούπι τότε
1. ή ρίχνει χρώμα και είναι ο ίδιος
2. ή χρησιμοποιεί άλλο υλικό ...
εγώ υποθέτω το 1 χωρίς να τους έχω δει.
Τήν καλύτερη ντουφεκιά αυτό το set up την δίνει με Z2M 21 φτάνει να ξέρει ο ιδιογομωτής να το κλείσει .
Μετά πάμε σε άλλα επίπεδα με LB6 αλλά καί για σοβαρά κρύα με 688 & sg19 8*.
S300 ....
Τα μαλινα με κλιστα τσοκ,απλα δεν εχουν ανταγονηστηΤον LB6....Τον εχεις οπως τον πρωινο καφε σου......και σε παραδεχομαι !!!
Ωστοσο δεν λεει οχι με οτι βυσμα και την στησεις....αρκει να μην την ''στριμωξεις''....Λαμπη μου !!!!
View attachment 52007
View attachment 52008
View attachment 52009
View attachment 52010
Και που να δεις τι κανει με γνησια μαλλινη....στα 60 χιλιοστα με τζαμακι !!!!
Αυτά ... Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει (αν έχει) με το Series 2, μόνο με δοκιμές στον πίνακα μπορεί να διαπιστωθεί αυτό. Αλλά και η τιμή (και των δυο) θεωρώ είναι αρκετά τσουχτερή στα 8€ ...
(Προς το παρόν παραμένω στα 24αρια Japan Special Skeet, για όσο θα τα βρίσκω ακόμη, στα 6,5 € ... όχι πως τα θεωρώ φτηνά και αυτά, βέβαια ... αλλά δεν με έχουν απογοητεύσει ...)
Κι όμως !!! Και το Series 2 έχει φέτος πυρίτιδα 206 V (και στην ίδια δόση) !!! Δεν ξέρω γιατί την άλλαξε ... υπήρξε έλλειψη της AS ??? με τη 206V του έρχεται φτηνότερα??? ή για κάποιο άλλο λόγο ??? ...Θα δοκιμάσω κ εγώ σύντομα το double sim. Μου είπαν πάντως ότι σαν φυσίγγι έχει τα καλά του piston χωρίς να κλωτσάει πολύ όπως το nsi due που κατά τα άλλα είναι φυσιγγάρα.
Θεωρώ ότι δεν μπορεί να μην έχει διαφορά από το series 2 αφού έχουν άλλο συγκεντρωτήρα και άλλη πυριτιδα ( καψύλι δεν θυμάμαι).
Καλά το nsi japan skeet είναι κεραυνός, μου αρέσει πολύ, μηδέν ανάκρουση, τάχιστο και λίαν αποτελεσματικό ιδίως στα κοντινά πιάτα αλλά όχι μόνο. Και σχετικά οικονομικό εκεί που έφτασε η κατάσταση.
Tέλειο set up σε συνδυασμό με τα ''ευγενή '' χαρακτηριστικά της 206 V συγκριτικά με την νευρική AS .Κι όμως !!! Και το Series 2 έχει φέτος πυρίτιδα 206 V (και στην ίδια δόση) !!! Δεν ξέρω γιατί την άλλαξε ... υπήρξε έλλειψη της AS ??? με τη 206V του έρχεται φτηνότερα??? ή για κάποιο άλλο λόγο ??? ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-732712
Το ίδιο καψούλι (688) έχουν επίσης. Αλλά και τα σκάγια (στο Νο. 8,5) τα βρήκα ακριβώς ίδια !!! Οπότε οι διαφορές είναι μόνο στο βύσμα και στον κάλυκα. Λογικό είναι να έχουν κάποια διαφορά στην τουφεκιά, αλλά θεωρώ όχι τόσο σημαντική στην πράξη ... Δηλαδή δεν νομίζω να μου "δώσει" επιπλέον πιάτα ... αλλά ούτε να μου "στερήσει" (σε σχέση με το Series 2) ...
Σε σχέση με το NSI Due Sporting (πράγματι φοβερό φυσίγγι, έχω ρίξει πολλά τα προηγούμενα χρόνια) η διαφορά στο κλώτσημα είναι πάρα πολύ αισθητή !!!
Α δεν το ήξερα, είχα μείνει στην AS. Άρα η ουσιαστική διαφορά είναι στον συγκεντρωτήρα piston που δίνει άλλα χαρακτηριστικά στην κατανομή. Ναι το due φοβερό αλλά αν είναι να ρίξεις πολλά και μάλιστα σε ζέστη...Κι όμως !!! Και το Series 2 έχει φέτος πυρίτιδα 206 V (και στην ίδια δόση) !!! Δεν ξέρω γιατί την άλλαξε ... υπήρξε έλλειψη της AS ??? με τη 206V του έρχεται φτηνότερα??? ή για κάποιο άλλο λόγο ??? ...
Το ίδιο καψούλι (688) έχουν επίσης. Αλλά και τα σκάγια (στο Νο. 8,5) τα βρήκα ακριβώς ίδια !!! Οπότε οι διαφορές είναι μόνο στο βύσμα και στον κάλυκα. Λογικό είναι να έχουν κάποια διαφορά στην τουφεκιά, αλλά θεωρώ όχι τόσο σημαντική στην πράξη ... Δηλαδή δεν νομίζω να μου "δώσει" επιπλέον πιάτα ... αλλά ούτε να μου "στερήσει" (σε σχέση με το Series 2) ...
Σε σχέση με το NSI Due Sporting (πράγματι φοβερό φυσίγγι, έχω ρίξει πολλά τα προηγούμενα χρόνια) η διαφορά στο κλώτσημα είναι πάρα πολύ αισθητή !!!
Eξαιρετικό .Αυτό με κανονικό βύσμα κι'όχι με την diana .Λαμπη @ΛΑΜΠΗΣ
Δεν θυμαμαι εαν εχω ξαναρωτησει
Εχεις εικονα για το βικτορυ το πρασινο 36γρ για ενδημικο;
Λεει ειναι με psb2
Ευχαριστω!Eξαιρετικό .Αυτό με κανονικό βύσμα κι'όχι με την diana .
Κοίταξε 36άρι φυσίγγι καί μαλακό σε πλαγιόκαννο είναι δύσκολο .Ευχαριστω!
Αγαπα καποιες ιδιαιτερες συνθηκες;
Ανεκτο λακτισμα;
Προσπαθω να παω σε κατι σε κυπριακο που να με καλυπτει σε ενα μεγαλο φασμα καιρικων συνθηκων(οχι ακραιων) αλλα να ειναι ελαφρυ σχετικα στον ωμο
Ο σκοπος ειναι να προσπαθησω να αντικαταστησω το ροτβαιλ καθως η τιμη του εχει ξεφυγει και ειναι σε κασετινα
Σήμερα τα αγόρασα (10άδα) ... θέλετε να σφάξω κανένα ???Κι όμως !!! Και το Series 2 έχει φέτος πυρίτιδα 206 V (και στην ίδια δόση) !!! Δεν ξέρω γιατί την άλλαξε ... υπήρξε έλλειψη της AS ??? με τη 206V του έρχεται φτηνότερα??? ή για κάποιο άλλο λόγο ??? ...
Για ότι κινείται ... αύριο θα κινούνται πιατάκιαΠολη 28ρη βλεπο
φωνικο κ γρηγορο ..σαν το ΟΚ.. .αλλα 8.70 ευρο ακριβω!!!!!Τωρα το εκοψα το classica.....
View attachment 51404
Τελικα ειναι c7???
View attachment 51405
View attachment 51407
Το αμορτισερ του συγγεντρωτηρα ειναι 20 χιλιοστα. Ολοκληρος 42.
View attachment 51409View attachment 51410
Tέλειο set up σε συνδυασμό με τα ''ευγενή '' χαρακτηριστικά της 206 V συγκριτικά με την νευρική AS .
O σκοπευτής θέλει το φυσίγγι να μήν είναι κουραστικό καί πάνω απ'όλα να μήν του σηκώνει την κάνη η ντουφεκιά .