Οι καλύτεροι skeeters εδώ αυτό ρίχνουν .Με AS στα 24 γρ 9.5 με biorientabile 25 6*Με την νευρικη Ας 28αρα....κλεισε 24 γραμμαρια....και εκπλαγεις ευχαριστα φιλε Λαμπη !!!
Οι καλύτεροι skeeters εδώ αυτό ρίχνουν .Με AS στα 24 γρ 9.5 με biorientabile 25 6*Με την νευρικη Ας 28αρα....κλεισε 24 γραμμαρια....και εκπλαγεις ευχαριστα φιλε Λαμπη !!!
Για κανα γαμο τα πήρες;Σήμερα τα αγόρασα (10άδα) ... θέλετε να σφάξω κανένα ???
LOT 2220305
Τι να σημαίνουν τα νούμερα του LOT άραγε ??? Αυτό το πρώτο δυάρι με χαλάει ...
View attachment 52371
ΤσιχλοδισκάκιαΓια κανα γαμο τα πήρες;
Παγανα;Τσιχλοδισκάκια
ΟχιΠαγανα;
Όταν δεν είχα 9αριατι καλά που ήταν τα 5αρια στις μπεκάτσεςλουκούμι....τις σημάδευα με την περιφέρειαΠαγανα τι μου θυμησατε βρίσκομαι πριν χρόνια πάνω από τα Γιάννενα πριν τα σύνορα και σε ένα χωριουδάκι είχε ένα καφενείο που ιδιοκτήτης ήταν και ο αρχηγός της γουρούνοπαρέας της περιοχής αφού ήπιαμε κάτι κρασιά και μας έλεγε γιουρονοπεριπετειες λέει να δείτε τι μου κάνανε για τους δικούς τους παραγγελναμε στον Ασπρογέρακα κάθε χρόνο παγανοφυσιγγα 9αρια και αυτοί που έμπαιναν με τα σκυλιά μαζί έριχναν λίγα και απορούσα τους έβαζα χέρι άλλες φορές δεν τους άκουγα και τα κρατούσαν ανακάλυψα για να βαρανε μπεκάτσες έτσι άλλαξα τη παραγγελία και παίρνω 5αρια και 4 ας καβατζωνουν τώρα να δω τι μπεκάτσες θα βαρανε με αυτά .Είχαμε ψοφήσει στο γέλιο
Θυμάμαι μια φορά πιτσιρικάς με τον μακαρίτη τον παππού μου ήμουνα για κυνήγι με τα χνάρια στο χιόνι για λαγό,ομολογώ αυτή την παρανομία την έκανα, αφού ξεμπερδεψαμε με τους λαγούς σηκώναμε από το πρωί πολλές μπεκάτσες........ Είχα τότε δώρο από τον παππού μια wintsester ranger ολοκαίνουρια φερμενη από Αμερική και φυσίγγια μόνο Remington expees Νο2 ( με αυτά μόνο κυνηγούσε ο παππούς λαγό με χιόνι και δίκανο) . Με αυτά τα φυσίγγια χτύπησα οκτώ μπεκάτσες (είχα σηκώσει αμμετρητες ) και ο παππούς μου να φωνάζει να σταματήσω για να μην ακούγονται οι ντουφέκιες από το χωριό λόγω χιονιού αλλά και για τα φυσίγγια.........Όταν δεν είχα 9αριατι καλά που ήταν τα 5αρια στις μπεκάτσεςλουκούμι....τις σημάδευα με την περιφέρεια
οχι, της ιταλικης CHEDDITE.Αυτο εννοεις ???
View attachment 52403
View attachment 52404
Ασχετα εαν το λεει Ν7....τα σκαγια συμφωνα με την διαμετρο που εχουν...ειναι Ν8 .
View attachment 52405
View attachment 52406
View attachment 52407
Με βυσμα GT .
οχι, της ιταλικης CHEDDITE.
Αυτο εννοεις ???
Φαίνεται.......Μην με ''παρεξηγεις''.....εχω αγνοια απο εμπορικα φυσιγγια.....
Και ποιος δεν βγάζει tordo........Δεν ηξερα οτι βγαζει και η CHEDDITE - ΤΟRDO...
Εκεί είσαι πρωτος κ μπράβο σου...!Να βοηθησω ηθελα....
Συνήθως με ισπανικές έπαιζε, μπορεί κάποιες από την psb αλλά δεν αποκλείεται και bpΗ πυρίτιδα μήπως είναι g3000;
Στο site της b&p την δίνει στο 1,57 x32/33. Να συμπληρώσω ότι εχει βάθος ρελιου 2,5 χιλιοστά περίπου...
Δεν μοιάζει με ισπανική...μοιάζει πολύ με mb32 αλλά το κόψιμο της είναι πιο μικρό.Συνήθως με ισπανικές έπαιζε, μπορεί κάποιες από την psb αλλά δεν αποκλείεται και bp
Kύριε Νίικο σου περίσσεψε κανένα απ'αυτά ή τάσφαξες όλα ;