Κόλια benelli ήθελες ετοιμάσου.
Κόλια benelli ήθελες ετοιμάσου.
Καθόλου πλάκα δεν κάνεις αντίθετος γλύτωσες όποιον τα έχει πάρει και τα είχε βάλει στην ζώνη για την έναρξη ίσως και από σπασμένα δόντια χαχαχα
Γαμώτο, αν ήταν 61 θα την έπαιρνα εγώΚόλια benelli ήθελες ετοιμάσου.
Ότι φυσίγγι έφτιαξα με Sipe και Piston Skeet είτε σε αστέρι είτε σε ρέλι δούλεψε περίφημα! Μου αρέσει πολύ το set up σου απλά εγώ θα χρησιμοποιούσα 616.Δικής μου έμπνευσης με προορισμό τα ορτύκια
Fiocchi 615 12/67
Sipe 1,45x29 piston skeet 25 No 9,5
Κλείσιμο 8* 56,00mm
Ότι φυσίγγι έφτιαξα με Sipe και Piston Skeet είτε σε αστέρι είτε σε ρέλι δούλεψε περίφημα! Μου αρέσει πολύ το set up σου απλά εγώ θα χρησιμοποιούσα 616.
Συμφωνώ Νίκο!Και CX2000 Γιωργο δουλευει σε αυτην την δοσολογια...
Το 615 θελει 1,60+ και περισσοτερα γραμαρια σκαγια για να '' δουλεψει'' σωστα φιλε !!!
Έχει λογική το 616 λόγω της ελαφράς γόμωσης αλλά βάζω 615 λόγω ζέστης και θηράματος που δεν έχει βλητική απαίτηση..... Νομίζω από ταχύτητα θα είναι ικανοποιητική για ορτύκι.......Ότι φυσίγγι έφτιαξα με Sipe και Piston Skeet είτε σε αστέρι είτε σε ρέλι δούλεψε περίφημα! Μου αρέσει πολύ το set up σου απλά εγώ θα χρησιμοποιούσα 616.
Συμφωνώ Νίκο!
615 βάζω στο 1,65 Χ 34 και δουλεύει πολύ ωραία!
Από ποιά lot Κώστα και μετά;Τα νεα Lot της Sipe, η εταιρεια, τα δινει στο 1.60×32
Λαμπη...χωρις παρεξηγηση.....αυτο ο κολοσσος...τα τελευταια χρονια εχει κανει τρομερες γκαφες.....αυτο που λες ...οτι "δεν πετιεται τιποτα" ειναι το πιο πιθανο!!Φοβερό φυσίγγι σε ξηρό καιρό .
Ούτε αέρηδες φοβάται .Μόνο η υγρασία το σκοτώνει .
Ένας κολοσσός για να πατά τόσο το βύσμα σε διαφανή κάλυκα ''βιτρίνα ''θάχει τον λόγο του επαναλαμβάνω .
Λαμπη...χωρις παρεξηγηση.....αυτο ο κολοσσος...τα τελευταια χρονια εχει κανει τρομερες γκαφες.....αυτο που λες ...οτι "δεν πετιεται τιποτα" ειναι το πιο πιθανο!!
Εγώ στα 32γρ, 1,45 έβαζα. Τώρα 1,60;;; Αυτή είναι άλλη πυρίτιδα, όχι άλλο λοτ.Τα νεα Lot της Sipe, η εταιρεια, τα δινει στο 1.60×32
1,45 δεν ηταν ποτε η σιπε !! αυτη η δοσολογια ειναι της ς4, 1,55 ηταν στο σαιτ η σιπε με 686 καψουλιΕγώ στα 32γρ, 1,45 έβαζα. Τώρα 1,60;;; Αυτή είναι άλλη πυρίτιδα, όχι άλλο λοτ.
Ναι έχεις δίκιο, ξανακοίταξα τα κιτάπια μου. Στα 32γρ έβαζα 1,50 sipen και rex gualandi, αλλά CX2000 καψούλι1,45 δεν ηταν ποτε η σιπε !! αυτη η δοσολογια ειναι της ς4, 1,55 ηταν στο σαιτ η σιπε με 686 καψουλι
Εμείς δλδ δε ρίχνουμε φυσίγγια εμείς ρίχνουμε Χοτ ντογκς κ ΣαλαμιαΟλη η ''ουσια''....και το κλειδι της υποθεσης εκει ειναι...
Στο οτι δεν πετιεται τιποτα !!!!