Η παλια sipe ειτα πολη πιο ψιλη απο την κενουριαδεν ξερω με τι το γεμιζαν στο συγκεκριμένο ηταν πολύ ψιλή για σιπε μπορεί ομως να κάνω λάθος
Καί αλεύρι μέσα ;Τωρα παλευο την Α0 με στιλ,στα 35γρ να βγαλο τετια τουφεκια στα ποσοστα της bloo dot αντε να δουμε
ΕνοητεΚαί αλεύρι μέσα ;
Αξιόλογη η ΑΟ τελικά .Ενοητε
Αξιόλογη η ΑΟ τελικά .
Μούδωσε ωραίες ντουφεκιές σε σιδερωμένες περδικες με obturator +diana 12 mm 6* στο 1.95 (688)
Εκεί νομίζω Γιάννη θα σε πάρει με steel + αλε'ύρι
Λοτ θυμασε???Αξιόλογη η ΑΟ τελικά .
Μούδωσε ωραίες ντουφεκιές σε σιδερωμένες περδικες με obturator +diana 12 mm 6* στο 1.95 (688)
Εκεί νομίζω Γιάννη θα σε πάρει με steel + αλε'ύρι
Χοιρινό λίπος με τζάμακι και ρελι για να γλιστράει φυσίγγι λουκούμι και αν δεν έχει θήραμα κόβεις το φυσίγγι και πίνεις δύο τσίπουρα .Πάντα υπάρχει κάτι σοβαρό στα μυνήματα μου να ξέρετε.
Φρέσκο περσινόΛοτ θυμασε???
Να είναι sipe?
Οι Αφοί Λάμπρου γενικά δεν χρησιμοποιούσαν sipe(τουλάχιστον από όσα γνωρίζω μέσα απο συνεντευξεις κ διαφημίσεις) το πιθανότερο είναι να προκειται για την S4...Στέλιο, εκεί πιγε και εμένα το μυαλό μου, για sipe.
το μπλε με σ4 στο 170 κεντρικη και 688 .
Δεν κάνεις λάθος(προφανως κ αναφέρεσαι σε φυσιγγι που περιειχε χοντρά σκάγια)....δεν ξερω με τι το γεμιζαν στο συγκεκριμένο ηταν πολύ ψιλή για σιπε μπορεί ομως να κάνω λάθος
Μπράβο Τάσο, ναι αυτά, ήταν με s4, και τώρα που το λες ο κάλυκας στο μέταλο στην πίσω μεριά και στο μπλέ, και το βυτουρμπο γράφανε αυτό, και δεν είναι καθόλου απίθανο να ήταν και τα βυτουρμπο με s4, μιλάω για χρονολογία μεταξύ 90 -97 δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό είπα, στην παρουσίαση 95-2000.Οι Αφοί Λάμπρου γενικά δεν χρησιμοποιούσαν sipe(τουλάχιστον από όσα γνωρίζω μέσα απο συνεντευξεις κ διαφημίσεις) το πιθανότερο είναι να προκειται για την S4...
Δεν κάνεις λάθος(προφανως κ αναφέρεσαι σε φυσιγγι που περιειχε χοντρά σκάγια)....
ΥΓ
Την sipe την μεταχειριστηκε αργότερα ο Ναυπλιωτης......
View attachment 65569
Τριαντάφυλλε το καψούλι παίζει να ήταν το 616 και όχι το 684. Βλέπω το κεντρικό τμήμα του (εκεί που χτυπά η βελόνα) είναι επίπεδο και όχι θολωτό όπως είναι στα καψούλια Nobelsport. Εξάλλου εκείνη την εποχή και τα καψούλια Fiocchi είχαν κοκκινωπό (μπρουτζόχρωμο) εξωτερικό περίβλημα, όπως και τα σημερινά, και όχι ασημί που είχαν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Βέβαια δεν ξέρω ποιος κατασκεύαζε τους κάλυκες που έγραφαν LAMBRO FRANCE, αλλά κατά καιρούς είχε και κάλυκες που έγραφαν FIOCCHI HELLAS, και LAMBRO ITALY, κλπ.Μπράβο Τάσο, ναι αυτά, ήταν με s4, και τώρα που το λες ο κάλυκας στο μέταλο στην πίσω μεριά και στο μπλέ, και το βυτουρμπο γράφανε αυτό, και δεν είναι καθόλου απίθανο να ήταν και τα βυτουρμπο με s4, μιλάω για χρονολογία μεταξύ 90 -97 δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό είπα, στην παρουσίαση 95-2000.View attachment 65570
Στέλιο, ναι δεν είναι καθόλου απίθανο αυτό που λες και σύμφωνο μαζί σου, όταν πάω σπίτι θα το τσεκαρο δεν το είχα σκεφτεί. Τους κάλυκες τους πρόλαβα λίγο που έγραφαν λαμπρό ιταλι, τους φιοκι όχι.Τριαντάφυλλε το καψούλι παίζει να ήταν το 616 και όχι το 684. Βλέπω το κεντρικό τμήμα του (εκεί που χτυπά η βελόνα) είναι επίπεδο και όχι θολωτό όπως είναι στα καψούλια Nobelsport. Εξάλλου εκείνη την εποχή και τα καψούλια Fiocchi είχαν κοκκινωπό (μπρουτζόχρωμο) εξωτερικό περίβλημα, όπως και τα σημερινά, και όχι ασημί που είχαν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Βέβαια δεν ξέρω ποιος κατασκεύαζε τους κάλυκες που έγραφαν LAMBRO FRANCE, αλλά κατά καιρούς είχε και κάλυκες που έγραφαν FIOCCHI HELLAS, και LAMBRO ITALY, κλπ.
Μπράβο Τάσο, ναι αυτά, ήταν με s4, και τώρα που το λες ο κάλυκας στο μέταλο στην πίσω μεριά και στο μπλέ, και το βυτουρμπο γράφανε αυτό, και δεν είναι καθόλου απίθανο να ήταν και τα βυτουρμπο με s4, μιλάω για χρονολογία μεταξύ 90 -97 δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό είπα, στην παρουσίαση 95-2000.View attachment 65570
Σα να εχεις στριμώξει το ιδιο το γουρούνι μες το τουφεκι...λυπος,τρίχες, πυροδότηση = τζούρα.....Απο μυρωδια ομως σκιζει φιλε ειδικοτερα σε μαλλινη ταπα !!!!
Για να μην μπερδευόμαστε με τα παλια κ νέα biturbo(παντα μιλωντας για τα Λάμπρου) ...
απο την παλια s4 ομως?Η παλια sipe ειτα πολη πιο ψιλη απο την κενουρια
Στέλιο,684, είναι κοίτα είναι στρογγυλό, εν το μεταξύ με ότι ήθελαν γέμιζαν, ποιος ήξερε τότε ;; Τώρα είναι το ίντερνετ μαθαίνεις και βρίσκεις τα πάντα.Τριαντάφυλλε το καψούλι παίζει να ήταν το 616 και όχι το 684. Βλέπω το κεντρικό τμήμα του (εκεί που χτυπά η βελόνα) είναι επίπεδο και όχι θολωτό όπως είναι στα καψούλια Nobelsport. Εξάλλου εκείνη την εποχή και τα καψούλια Fiocchi είχαν κοκκινωπό (μπρουτζόχρωμο) εξωτερικό περίβλημα, όπως και τα σημερινά, και όχι ασημί που είχαν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Βέβαια δεν ξέρω ποιος κατασκεύαζε τους κάλυκες που έγραφαν LAMBRO FRANCE, αλλά κατά καιρούς είχε και κάλυκες που έγραφαν FIOCCHI HELLAS, και LAMBRO ITALY, κλπ.