Κοίτα ρε που σας έμαθα όλους στα Gamebore...
και σου είπα στειλτο μου σε πμ και δεν θα το πω στο Βασίλη εκει να το γραψεις δημόσια εσυ
Κοίτα ρε που σας έμαθα όλους στα Gamebore...
Όχι τίποτα άλλο, φτιάχνω και σπίτι τώρα και δεν μπορώ να πάω να τα σηκώσω όλα!και σου είπα στειλτο μου σε πμ και δεν θα το πω στο Βασίλη εκει να το γραψεις δημόσια εσυ
Τι Β τι Ψ ... οχουουουουου και εσύ τώρα αχαχαχαχαΑ ετσι παει ? Τοτε και εσυ θα ριχνεις αποκλειστικα με αυτοView attachment 66110
Αν αυτό ήτανε βιολή, θα το ριχνανε πολλοι....Α ετσι παει ? Τοτε και εσυ θα ριχνεις αποκλειστικα με αυτοView attachment 66110
38γρ με ανακατεμένα σκάγια;;; χρυσή μπεκάτσα φέρνουν μόνο εδώ.βγαινουνε ακομα αυτα σε αλλο κουτι,10ε τα 10
οχι αυτο το ιδιο 36γρ σε γκρι καλυκα με μβ36,αλλο το χρυση μπεκατσα.elite διασπορας λεγονται,ωραιο φυσιγγι.38γρ με ανακατεμένα σκάγια;;; χρυσή μπεκάτσα φέρνουν μόνο εδώ.
Όχι Νικόλα το κουτάκι μου έμεινε το τελευταίο και έχει 4 φυσίγγια για την συλλογή αλλά αν θες να το δοκιμάσω χαλάλι ένα ακόμα.Αποτυπωση σε στοχο στα 10-15 μετρα εχεις απο αυτο το φυσιγγιο ??
Για μενα η κοριφεα ολων.κανενα 2κιλο ακομααλα τρεχει και η πηγη σηγα σηγαView attachment 66433
Ίσως η καλύτερη πυρίτιδα όλων των εποχών.
Εσείς ξέρετε καλύτερα ... εγώ παπαγαλίζω ακόμα
Πόσο έχεις από αυτή ??
Η H - SKOR 700 τι λεει ; Εχω μπολικηH-skor800
Έχει εμπορικά φυσιγγακια μια χαρά.Νικολα μαζι σου, συμφωνα με αυτα που μας δειχνεις .Εμεις που δεν εχουμε δυνατοτητα να γεμισουμε φυσιγγια τι κανουμε ?
Αυτες τις πυριτιδες που τις βρισκεται?Καλη είναι και αυτή αλλά δεν έχει σχέση με την 800x πέρα από το όνομα. Γιάννη την lovex D013 την ξέρεις ; Ίσως πρόκειται για ότι καλύτερο υπάρχει για 24 μέχρι 36 γραμμάρια και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα.