Πράγματι, κι εγώ πριν πολλά χρόνια είχα ρίξει 2-3 που μου είχε δώσει ένας φίλος στο σκοπευτήριο καλοκαίρι με το δίκαννο, και δεν κατάλαβα πράμα !!! Σαν να έριχνα απλά φυσίγγια 30-32 γρ. !!!Το συγκεκριμενο φυσίγγι είναι έτσι αρκετά χρόνια. Πολύ ελαφρύ για τα γραμμ που είναι φορτωμένο.
Απορω με το σκεπτικό τους...
2 φυσιγγια είχα ρίξει πριν χρόνια σε παπι κ τα υπόλοιπα στη λίμνη.
Ούτε για γάμο....
Που ειναφτό ρε Σταμάτη;Έχετε μιλήσει;κάτσε να έρθει για καφέ από εδώ το φιλαράκι μου ο @Alex37 και θα σε φτιάξει καλά
Εγώ το βρηκα c7 1,70*32 με gtΤο Βεργίνα 33, πώς θα μπορούσε να αντιγραφεί σε γόμωση;
Νομίζω είχε GT και C7.
Που να δεις τι κάνη ο sg στα μείονΚαι δουλεύει όντως εξαιρετικά στις παγωνιες. Τολμώ να πω ότι είναι ο μόνος που δουλεύει στα πολλά μείον.
Που ειναφτό ρε Σταμάτη;Έχετε μιλήσει;
Ομορφαντρα μου εσυ !!! Κοιτα μην το ριξεις πανω απο 25-30 μετρα....γιατι θα κλαις με μαυρο
δακρυ λεβεντη μου !!!
Αντί ποιότητας έγραψαν πιστότητας.Αγορασα κατι ηχεια ,και μου εδωσαν και αυτα δωρο λογικα πρεπει να ειναι εξαιρετικαView attachment 66086
ΚυριάκοςΕισάγονται φυσίγγια gamebore στην Ελλάδα? Αν ναι, πού μπορώ να τα βρω?
Εισάγονται φυσίγγια gamebore στην Ελλάδα? Αν ναι, πού μπορώ να τα βρω?
...για το "γαμίδι", δεν λες τιποτα ομως...το "πρασινα άλογα" σε πίκρανε...Ποιας νομπελ και πρασινα αλογα Παρη μου....Τα περισσοτερα στην ιδια κατηγορια τα εχω !!!
Τωρα τουλαχιστον ξερω δεν πηρα το θηραμα....απλα αστοχησα....και οχι οτι με πουλησε το γαμηδι
το φυσιγγιο !!
Συγνωμη για το ''πρασινα αλογα'' ηθελα να δωσω εμφαση στο οτι δεν τα εμπιστευομαι φιλε !!!
Δελτίο αποστολής έκοψες;;;Κυριάκος
6973 98 64 τριάντα έξι
Δεν ειναι τιποτα...θα τουφεκας κ θα την ακούς Dolby Digital...Αγορασα κατι ηχεια ,και μου εδωσαν και αυτα δωρο λογικα πρεπει να ειναι εξαιρετικαView attachment 66086
...για το "γαμίδι", δεν λες τιποτα ομως...το "πρασινα άλογα" σε πίκρανε...
Έναν σκληρό αποσπομενου πάτου με 4 προκομμενα πτερύγιαΑυτά τα έβγαζαν με obturator και Diana, έβαλαν βύσμα τωρα;
Παντως όταν τα είχα δοκιμάσει σε φασσες με κρύο δούλεψαν αλλά οι τουφεκιες ήταν σχετικά κοντινές, 20 - 25 μέτρα.